Özgün Kanalımla İlgili Soru

• Kullanıcı edius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

edius

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, edius videolarını hazırlayıp sunduğum kanalım Edius Dersleri - YouTube spam kanallarımdan dolayı kapatıldı. Daha önce spamdan kanalım kapatılmadığı için merak ettiğim soru var. Öncelikle kapatılan kanalımla ilk sorum şu; kanal kapandı ama videolar duruyor yalnızca para kazanma gitti. Kanala login olup ulaşmaya çalıştığımda altta görülen hatayı alıyorum. Bununla ilgili ne yapabilirim.

İkinci sorum ise spam işine girdiğimden beri bu kanala login olmadım. Aslında ediustr alt kanal olarak açmıştım. Uzun zamandır giriş yapmadığım için mailimi de tam olarak hatırlayamıyorum. Yüzde 90 ihtimal kanalım üstte giriş yaptığım mail olabilir. %10 ihtimal ise mail farklı olabilir ve ben hatırlayamıyor olabilirim. Bu konuyla ilgili ne yapılabilir? Unuttuğum maili hatırlamak için nasıl bir yol izleyebilirim.

Kanalın para kazanmaya geri açılması felan sorun değil, sadece kanala ulaşabileyim yeter.

Arkadaşlar hesabımı kurtardım. Başkasının başına gelir diye nasıl çözdüğümü anlatayım. Öncelikle hafızama güvenmiştim ama beni yanılttı. Kanal maili yanlış giriyormuşum. Bunu da şu şekilde çözdüm. Gmaile giriş yaparak yardım kısmından kullanıcı adımı hatırlamadığımı belirttim. Altta telefon seçeneğini işaretledim ve adım soyadımı girdim. Daha sonra telefon ile doğrulama geldi ve bana kanalıma ait kullandığım maili söyledi. Bu şekilde hesabıma tekrar kavuştum. Benim için çok önemli bir hesaptı. Bu bilgi belki birilerinin işine yarar diye kayıtlı dursun ama konuyu çözdüğüm için konu istenilirse kapatılabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri