Özgün kanalın reklamı nasıl yapılır ?

• Kullanıcı youktube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kanalınızla ilgili büyük facebook sayfaları var ise eğer, o sayfa sahipleri ile iletişime geçip reklam verebilirsin.

Hocam facebook sayfalarından ziyade yine google reklamları ile falan büyüsün istiyorum 100 tl lik reklam verdim tık yok ne gelen var ne giden

Hocam facebook sayfalarından ziyade yine google reklamları ile falan büyüsün istiyorum 100 tl lik reklam verdim tık yok ne gelen var ne giden
Sosyal medyaya yönelin hocam.Boşverin adwords u falan.Tamam adwordsunden etkisi vardır ama sosyal medyanın dönüşü çok daha iyi olacaktır.Emin olabilirsiniz bundan.Kanalınızın içeriğini bilmediğim için size tavsiye yapamıyorum.Twitter ve facebook reklamları verin.

Sosyal medyaya yönelin hocam.Boşverin adwords u falan.Tamam adwordsunden etkisi vardır ama sosyal medyanın dönüşü çok daha iyi olacaktır.Emin olabilirsiniz bundan.Kanalınızın içeriğini bilmediğim için size tavsiye yapamıyorum.Twitter ve facebook reklamları verin.

Açıkcası facebook ve twitterla pek ilgili bir konu değil ondan yoksa bende güzel bir face sayfası alırdım veya reklam verdirtirdim.

Açıkcası facebook ve twitterla pek ilgili bir konu değil ondan yoksa bende güzel bir face sayfası alırdım veya reklam verdirtirdim.

R10da üyeliğiniz var ise oranın facebook kategorisine bakabilirsiniz.Sayfa satın almaktan ziyade orada yabancı sayfalara reklamlar verebilirsiniz.Ayrıca twitterıda unutmayınız.

Hocam adwords'den iyi bakın hemen onaylanmıyor reklamlar. Bazen 1 gün kadar sürebiliyor. Onay aldıktan sonra yayınlanmaya başlıyor.

Hocam adwords'den iyi bakın hemen onaylanmıyor reklamlar. Bazen 1 gün kadar sürebiliyor. Onay aldıktan sonra yayınlanmaya başlıyor.

Hocam adwordsten bakıyom yayında diyor ama yok yani daha birşey değişmedi acaba tbm mi az geldi verdiğim

hocam adwordsten 100 tl lik reklam verdim tık bası 0,05 tl yaptım ama ne gelen var ne giden hala hiç birşey yok.
Tık başı verdiğiniz fiyat düşük olduğu için reklamınız izlenim alamayabilir. Genelde TBM yüksek verenler önde olurlar.

Kademe kademe arttırın hocam izlenim alacak şekilde. Adwords reklamları ile ilgili bir kaynak teğmin ederseniz iyi olur aslında.

Hocam sizin tecrübeniz varsa bana bir kaç öneri sunar mısınız özelden falan nasıl isterseniz. 5 Tane videomu 50 şer k izletmek istiyorum ne kadarsada veririm fiyatı artık ama nasıl yapıcaz işte ne tür ayarlamalar yapıcaz o sorun.

Hocam sizin tecrübeniz varsa bana bir kaç öneri sunar mısınız özelden falan nasıl isterseniz. 5 Tane videomu 50 şer k izletmek istiyorum ne kadarsada veririm fiyatı artık ama nasıl yapıcaz işte ne tür ayarlamalar yapıcaz o sorun.
Hocam ben facede reklam verdim ama adwords ta hiç vermedim... Arşive bakayım bir kaynak bulursam size pm ile iletirim.

bence güzel izlenim olmayan videoya hiç reklam vermekle uğraşma.

en az 50k falan olacak ki aa bu video güzelmiş tıklayayım ne varmış diyecek.

şöyle bi baktımda

1.000 TL ye 6bin - 20bin kişi arası izlenim gelir ortalama diyor..Bence çok düşük

zaten bu reklam işini genelde büyük şirketler yapar herhalde.

Nerden baktiniz bu fiyatlandirmaya acaba

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Facebook sayfası bulursam bununla ilgili en mantıklısı onu almak yada reklam verdirtmek anlaşıldı google benden 200 k izlenime nerden baksak bi 10 k isticek gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri