Merhaba arkadaşlar.
Satış konusunu üzülerek kaldırmak durumundayım.
Satışa sunmuş olduğum videoları tüm alıcılara da baştan açıkladığım gibi bir arkadaşa 20 adet paket olarak satmıştım ve daha sonradan o arkadaş başka bir proje için sipariş geçmiş ve videoları kullanmadığını söyleyerek geri iade etmişti. Bende bu videoları değerlendirmek üzere buradan sizlere sundum.
Bugün satış yaptığım bir arkadaş başlık önerisi sorunca YT de benzer içeriklerden başlık ararken bir baktım ne göreyim. 7 ay önce benim videolarım YT ye yüklenmiş. Videolar kendiliğinden izlenmiş ama kanal pasif durumda. Kanalı yapan arkadaşa henüz ulaşamadım. Ama dediğim gibi videolar YT ye yüklenmiş ve bırakılmış.
Video satışı yaptığım tüm alıcılara bu aşkamdan beri ulaşıyorum ve konuyu izah ettim. Sağolsunlar hepsi anlayışla karşıladı. İsterlerse videoları kullanabilirler herhangi bir telif sıkıntısı yok ama vidoların YT de olmasından ben rahatsızlık duyuyorum ve TÜM ALICILARA PARA İADESİNİ GEÇTİM. (Sadece 1 kişi online olmadığı için cevap alamadım ama ona da yarın gün içinde ulaşıp iban bilgilerini alıp ücret iadesi geçeceğim)
Yaşanan bu olaydan dolayı herkesten özür diler, bu stoktaki videoların çöp olduğunu belirtmek isterim.
En kısa sürede yeni videolar ile yeni projelerde çalışmak dileğiyle...
BOL KAZANÇLAR...