Özgün kanalınıza MUHTEŞEM videolar hazırlanır...

hocam yanlış anlaşılmak istemiyorum bir soru sormak istedim videolar gerçekten başarılı büyük emek var
böyle yaptığınız videolar arasından ciddi patlama yapmış izlenmiş olanlar varmı yada sürekli çalıştığınız böyle kanalı baya ilerlemiş arkadaş falan ona göre düşünmek isterim

hocam yanlış anlaşılmak istemiyorum bir soru sormak istedim videolar gerçekten başarılı büyük emek var
böyle yaptığınız videolar arasından ciddi patlama yapmış izlenmiş olanlar varmı yada sürekli çalıştığınız böyle kanalı baya ilerlemiş arkadaş falan ona göre düşünmek isterim

[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] ile 2 ayı aşkındır çalışıyoruz. Kendisine bir kanalı için videolar yaptık. Şimdi başka bir kanal yapmayı düşünüyor sanırım farklı bir proje için tekrar çalışmaya başlıyoruz.

Bir müşterim ile 2 hafta önce çalışmaya başladık. Haftada 1 video teslimi yapıyorum. Biraz daha farklı bir proje olsa da yine bu tarz videolar. Ondan izin almadan kanalını paylaşamam ama kanalı ifşa etmeden izlenmeleri resim olarak atıyorum..

BOL KAZANÇLAR...

Proplar Nasıl Abi Güzel mi :) ? [MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:05 ----------

[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] ile 2 ayı aşkındır çalışıyoruz. Kendisine bir kanalı için videolar yaptık. Şimdi başka bir kanal yapmayı düşünüyor sanırım farklı bir proje için tekrar çalışmaya başlıyoruz.

Bir müşterim ile 2 hafta önce çalışmaya başladık. Haftada 1 video teslimi yapıyorum. Biraz daha farklı bir proje olsa da yine bu tarz videolar. Ondan izin almadan kanalını paylaşamam ama kanalı ifşa etmeden izlenmeleri resim olarak atıyorum..

BOL KAZANÇLAR...
Izlenim için herhangi bir taktik kullanıldı mı, yoksa sıfır kanala sadece video atıldı ve bu izlenim mi geldi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Proplar Nasıl Abi Güzel mi :) ? @MesutMesut

Güzel eline sağlık. Hayırlı satılar sana da... ;)

Izlenim için herhangi bir taktik kullanıldı mı, yoksa sıfır kanala sadece video atıldı ve bu izlenim mi geldi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıfır kanal ile başladı ve videoları attı.
İzlenim için herhangi bir taktik uygulamadı mı bilemiyorum ama tüm izlenmeler organik orasını biliyorum.

BOL KAZANÇLAR...

Merhaba arkadaşlar.

Satış konusunu üzülerek kaldırmak durumundayım.

Satışa sunmuş olduğum videoları tüm alıcılara da baştan açıkladığım gibi bir arkadaşa 20 adet paket olarak satmıştım ve daha sonradan o arkadaş başka bir proje için sipariş geçmiş ve videoları kullanmadığını söyleyerek geri iade etmişti. Bende bu videoları değerlendirmek üzere buradan sizlere sundum.

Bugün satış yaptığım bir arkadaş başlık önerisi sorunca YT de benzer içeriklerden başlık ararken bir baktım ne göreyim. 7 ay önce benim videolarım YT ye yüklenmiş. Videolar kendiliğinden izlenmiş ama kanal pasif durumda. Kanalı yapan arkadaşa henüz ulaşamadım. Ama dediğim gibi videolar YT ye yüklenmiş ve bırakılmış.

Video satışı yaptığım tüm alıcılara bu aşkamdan beri ulaşıyorum ve konuyu izah ettim. Sağolsunlar hepsi anlayışla karşıladı. İsterlerse videoları kullanabilirler herhangi bir telif sıkıntısı yok ama vidoların YT de olmasından ben rahatsızlık duyuyorum ve TÜM ALICILARA PARA İADESİNİ GEÇTİM. (Sadece 1 kişi online olmadığı için cevap alamadım ama ona da yarın gün içinde ulaşıp iban bilgilerini alıp ücret iadesi geçeceğim)

Yaşanan bu olaydan dolayı herkesten özür diler, bu stoktaki videoların çöp olduğunu belirtmek isterim. :(

En kısa sürede yeni videolar ile yeni projelerde çalışmak dileğiyle...

BOL KAZANÇLAR...

arkadaşa duyarlılığından dolayı tşk ederim para iadesini yaptı başka projelerde çalışma yapcaz

Merhaba arkadaşlar.

Satış konusunu üzülerek kaldırmak durumundayım.

Satışa sunmuş olduğum videoları tüm alıcılara da baştan açıkladığım gibi bir arkadaşa 20 adet paket olarak satmıştım ve daha sonradan o arkadaş başka bir proje için sipariş geçmiş ve videoları kullanmadığını söyleyerek geri iade etmişti. Bende bu videoları değerlendirmek üzere buradan sizlere sundum.

Bugün satış yaptığım bir arkadaş başlık önerisi sorunca YT de benzer içeriklerden başlık ararken bir baktım ne göreyim. 7 ay önce benim videolarım YT ye yüklenmiş. Videolar kendiliğinden izlenmiş ama kanal pasif durumda. Kanalı yapan arkadaşa henüz ulaşamadım. Ama dediğim gibi videolar YT ye yüklenmiş ve bırakılmış.

Video satışı yaptığım tüm alıcılara bu aşkamdan beri ulaşıyorum ve konuyu izah ettim. Sağolsunlar hepsi anlayışla karşıladı. İsterlerse videoları kullanabilirler herhangi bir telif sıkıntısı yok ama vidoların YT de olmasından ben rahatsızlık duyuyorum ve TÜM ALICILARA PARA İADESİNİ GEÇTİM. (Sadece 1 kişi online olmadığı için cevap alamadım ama ona da yarın gün içinde ulaşıp iban bilgilerini alıp ücret iadesi geçeceğim)

Yaşanan bu olaydan dolayı herkesten özür diler, bu stoktaki videoların çöp olduğunu belirtmek isterim. :(

En kısa sürede yeni videolar ile yeni projelerde çalışmak dileğiyle...

BOL KAZANÇLAR...

Merhaba,

Arkadaşımız durumun farkına varıp hemen beni uyardı ve para iadesini yaptı teşekkürler dürüstlüğü için.

arkadaşa duyarlılığından dolayı tşk ederim para iadesini yaptı başka projelerde çalışma yapcaz

Merhaba,

Arkadaşımız durumun farkına varıp hemen beni uyardı ve para iadesini yaptı teşekkürler dürüstlüğü için.

Ben teşekkür ederim arkadaşlar.

Video satışı yaptığım tüm arkadaşlar ile skype aracılığı ile görüşüp durumu izah ettim ve kimine havale kimine eft yaparak iadelerini gerçekleştirdim.

Şuan herkesin para iadesi yapılmıştır. Hesaplarını kontrol eden arkadaşların skype aracılığı ile bilgi vermesini rica ederim.

İnşallah daha güzel başka projeler ile hepinizle çalışmak nasip olur.

BOL KAZANÇLAR...

para iadem yapıldı. başka yeni videolar için haber bekliyorum.

Hocam sorun değil, İstanbul'daysanız birgün buluşma ayarlayalım. Ardından ben de size video yapım ve daha birçok özgün animasyon yapımı hakkında yardımcı olmaya çalışayım. Sizin gibi dürüst insanlar forumda barınamıyor. Geçmiş olsun.

Hocam sorun değil, İstanbul'daysanız birgün buluşma ayarlayalım. Ardından ben de size video yapım ve daha birçok özgün animasyon yapımı hakkında yardımcı olmaya çalışayım. Sizin gibi dürüst insanlar forumda barınamıyor. Geçmiş olsun.

İstanbul'dayım müsait bir zamanda tabi ki buluşabiliriz. Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

BOL KAZANÇLAR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri