Özgün Kanallarda Korsan Oyunlar Hk.

• Kullanıcı wdffg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

wdffg

Kayıtlı Üye
Merhaba, özgün kanallarda korsan oyunlar sıkıntı yaratır mı acaba?

Mesela oyunu oynarken oyuncu adı korsan bir ad olarak görünüyor, YouTube buna telif hakkı falan çıkartır mı?

Bir de videolarımı Fraps ile çekiyorum. Çektiğim videolar 4 GB'lık dosyalar halinde bölünüyor bunun yanı sıra bu dosyaları küçültüyorum. 50 GB'lık dosya 1 GB ile 500MB arasına düşüyor kalitesi bozulmadan. Fakat bu parçaları birleştirmede sıkıntı çekiyorum. Movie Maker'dan birleştirip kayıt yaparken 1080p HD kayıtlarda HDD yetersiz uyarısı alıyorum ve 2 TB'lık HDD'de 1 TB boş alan var :confused: .

Bandicam'de de Quality ve FPS'de her ayarda kasma oluyor videoda. Bildiğiniz video birleştirme programları, logo ekleme falan içeren programlar varsa paylaşabilir misiniz?

Son olarakta günlük reklamlar AdSense hesabımı bloke eder mi onu öğrenmek istiyorum. Günlük reklamım 25TL civarı tutuyor YouTube'da. Bu da 250 ile 2000 arası izlenme sağlayabilir diyor. Düşünceleriniz nelerdir? Sizce reklam vermeli miyim özgün kanalımda?

Screenshot by Lightshot

şu şekilde kullanıyorum dediğiniz gibi parça parça almıyor toplam 40-50 gb olarak oluşturuyor.

videoları birleştirmek için solveigmm kullanın 20 sn de hepsini birleştirir

Screenshot by Lightshot

şu şekilde kullanıyorum dediğiniz gibi parça parça almıyor toplam 40-50 gb olarak oluşturuyor.

videoları birleştirmek için solveigmm kullanın 20 sn de hepsini birleştirir

Dip ses temizlemek için Adobe Audation mu kullanıyorsunuz? Arkan plandaki cızırtı için yani.

En sıkıntısız oyun kaydı Nvidia Shadowplay :)

Denedim fakat çoğu oyunda source kod hatası veriyor. Ati Radeon ekran kartım var çakışma yapıyor ve oyunda selefon kayması hatası alıyorum. O yüzden şu an tek çarem Fraps'in 50GB'lık videoları :) .

Denedim fakat çoğu oyunda source kod hatası veriyor. Ati Radeon ekran kartım var çakışma yapıyor ve oyunda selefon kayması hatası alıyorum. O yüzden şu an tek çarem Fraps'in 50GB'lık videoları :) .

Zaten Nvidia ekran kartları için hocam ShadowPlay :)

Zaten Nvidia ekran kartları için hocam ShadowPlay :)

O bana gelmez :) . Peki diğer sorumun cevabını bilen var mı?

İllegal, orijinal olmayan oyunlar yüzünden YouTube hesabımın kapanma ihtimali var mı?

Aylık 0.04 kazandırıyor o da bir şeydir 3 4 senede bir sakız alırım en azından stres için :p . Şaka bir yana uzun vadeli düşünüyorum. 3 videonun toplam izlenme süresi 600 küsür dakika. O yüzden biraz ciddileştirmek istiyorum. Kanal kapanacaksa paraya kıyıp Steam'den alayım oyunları :) .

Oyunların kötü açıklarını gösterirseniz, aravideoları kesintisiz gösterirseniz, müziklerin olduğu kısımları editlemez iseniz problem çıkarma ihtimali hep olur. Korsan orjinal farketmez, orjinal alan kişi oyundan para kazanma lisansını almış olmuyor.

youtube'da hiç bi sorun yaşamazsın senin oyununun orjinal olup olmadığını nasıl anlasın ki ? google reklamlarında istersen 100 lira ver günlük reklamdan dolayı gelen izleyici artmasından sıkıntı çıkmaz tecrübeyle sabittir

youtube'da hiç bi sorun yaşamazsın senin oyununun orjinal olup olmadığını nasıl anlasın ki ? google reklamlarında istersen 100 lira ver günlük reklamdan dolayı gelen izleyici artmasından sıkıntı çıkmaz tecrübeyle sabittir

Peki abone ve izlenme olarak ileriye dönük katkısı olur mu?

hocam çok büyük kitlelere hitap etmedikten sonra kimse oyunun orjinal mi sahte mi diye bakmaz :D ki çok büyük bir kitlen varsa 20-30 tl oyundan mı kaçıyorsun :P

Peki abone ve izlenme olarak ileriye dönük katkısı olur mu?
%100 olur şöyle düşün sen nekadar iyi iş yaparsan yap mükemmel ol reklam yapıp insanlara izletmedikten sonra kimse mükemmel olduğunun bilemez haberi olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri