Özgün kanalları ifşa edenler

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Şikayetleri
F

fth

Guest
Forumda sanırım ilk defa bir şikayet konusu açıyorum. Az önce bir arkadaşın açmış olduğu ve silinen konu üzerine yazıyorum. O kanal benim değil onuda belirtiyim. Açıkcası bu konu beni ve benim gibi daha çok özgün çalışmaya gayret edenleri rahatsız ediyor.

Adam gelmiş konu başlığına, kişinin özgün kanalını yazmış ve altına; kimse bu kişi bu forumdan mı, çıksın ortaya der gibi bir şey yazmış. Birde haklıymış gibi altına 3-5 kazanıyoruz ekmeğimizle oynuyorlar yazmış.

Ya arkadaş sen kimi kime şikayet ediyorsun? Şikayet ettiğin kanal yabancı adamların kanalı, bu kişi belki aramızdan da olabilirdi. Hangi hakla gelmişsin birde buraya isyan ediyorsun?!!! Hangi ekmekten hangi haktan bahsediyorsun? Spam yapıyorsan doğru düzgün yap, yapamıyorsan da milletin özgün kanalını ifşa etme burada. Spam yapılacak o kadar çok kategori varken ne istersin adamın özgün kanalından?

Forum yönetiminden ricam, bu tip konular silinebilir ama bu tip konuları açan adamlarda biraz forumdan uzaklaştırılmalı. Çünkü bu zihniyet özgün çalışanada, spamcısınada zarar verir.

Saygılar..

hocam özgün çalışan için sorun teşkil eder mi ki bu durum..yani en nihayetinde özgün çalışan adam videonun kendine ait olduğunu ispat edebildiğine göre..

Kötü niyetle söylemiyorum belki bilmediğim bir şey vardır

aynen katılıyorum hocam ...şurda üç beş kazanan insanlarında kazanmaya çalışanlarında önünü kesiyorlar.. yok şu kanal şöyle yokbu kategori böyle .. bu kanaldaki adam bunu nasıl yapmış bu kateegoride şu olurmu gibi sorulardan bıkkınlık geldi ... bu konuya birilerinin el atması lazım...

hocam özgün çalışan için sorun teşkil eder mi ki bu durum..yani en nihayetinde özgün çalışan adam videonun kendine ait olduğunu ispat edebildiğine göre..

Kötü niyetle söylemiyorum belki bilmediğim bir şey vardır

Güzel soru evet illaki bir şekilde kanalının kendine ait olduğunu ispat eder belki. Sorun bu değil ki adamın haklıymış gibi birde gelip buraya adamın kanalını şikayet etmesi. İfşa etmesi ise neden zarar şundan, bu adamın kanalını bilen spamcılar 10 kişiyken belki bu tip konulardan sonra olacak 100 kişi adam hangi birine telif atacak? Yani dostum önemli olan burada zihniyet..

Aynen öyle. Kazanamıyorsan bu işi bırak başka işlere yönel milletin kanalını ifşa ederek bide acındırarak kendini 3-5 kazanıyoruz demeyle olmuyor bu işler. Sabır irade çok çalışmakla oluyor.Yok öyle kimseye beleş para alayını banlıcaksın bunların

Güzel soru evet illaki bir şekilde kanalının kendine ait olduğunu ispat eder belki. Sorun bu değil ki adamın haklıymış gibi birde gelip buraya adamın kanalını şikayet etmesi. İfşa etmesi ise neden zarar şundan, bu adamın kanalını bilen spamcılar 10 kişiyken belki bu tip konulardan sonra olacak 100 kişi adam hangi birine telif atacak? Yani dostum önemli olan burada zihniyet..

Ewet zihniyet konusunda katılıyorum ve sanırım content id alana kadar videolarının kopyalanmasının önüne geçilemiyor.

Bide işi özgün spam diye ikiye ayırıyoruz ama 3'e ayırmak gerek bence bundan sonra :)

Özgün
Çöp
Spam

diye.Çünkü youtubeda olmayanı youtube'a atanlar ve youtube to youtube yapanlar arasında da fark var

biz çok söyledik zamanındada sallayan olmadı pek.

Ewet zihniyet konusunda katılıyorum ve sanırım content id alana kadar videolarının kopyalanmasının önüne geçilemiyor.

Bide işi özgün spam diye ikiye ayırıyoruz ama 3'e ayırmak gerek bence bundan sonra :)

Özgün
Çöp
Spam

diye.Çünkü youtubeda olmayanı youtube'a atanlar ve youtube to youtube yapanlar arasında da fark var

Diyelim ki adamın kanalını kopyaladı ki özgün kanalları kopyalamak kesinlikle tarzım değil, beceremedin bırak o kanalı dimi. Başka kategorimi yok. Spamıda adam gibi yapmanın yolları var forumda anlatılıyor. Bizde özgün çalışmaların dışında spam yapıyoruz ama nasıl, az çok dikkat ederek, gidip özgün kanal çekmek yerine ortalık malı olmuş videoları çekip, pastanın bir köşesinden bize düşeni alarak . Herkes biraz dikkat etse, bu tip insanlar olmasa herşey daha güzel olacak ama nerde..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri