Özgün Kanalları Kopyalama Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captain Price

Kayıtlı Üye
Aranızda Özgün Büyük Kanalları(Şahıs Bireysel Kanalları) başka dillere kopyalayanınız oldu mu? Nasıl sonuç aldınız, Kısaca Cevap verirseniz sevinirim

Partnersizse sorun yaşama şansınız az.Partnerli kanallarda sorun çıkıyor.

resmen şu adama cevap vererek özgün kanalları kopyalamaya teşvik ediyorsunuz. adam akıllı uğraş render al biraz emeğin olsun be.

Aslında sana ağır konuşmak lazım da işte forum kuralları var. İzlenmeyeceği ayrı bir dursun (çünkü her milletin ülkenin istekleri başkadır) bari garibanla uğraşmayın. Sen biliyorsun da o kanalı yapan adam bilmiyor mu böyle bir şey yapacağını. Yani sen akıllısın kanalın gerçek sahibi embesil değil mi. Adam neden 50 dünya dilinde aynı kanalını yapmıyor değil mi. Dünyanız bu kadar küçük olmasın. Sizden zeki insanlar da var. Sizin gibiler yüzünden çöplük oldu zaten yt. Artk o kadar dozu kaçtı ki saçma sapan google translate i konuşturup video diye yükleyen adamlar bile var.

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Aslında sana ağır konuşmak lazım da işte forum kuralları var. İzlenmeyeceği ayrı bir dursun (çünkü her milletin ülkenin istekleri başkadır) bari garibanla uğraşmayın. Sen biliyorsun da o kanalı yapan adam bilmiyor mu böyle bir şey yapacağını. Yani sen akıllısın kanalın gerçek sahibi embesil değil mi. Adam neden 50 dünya dilinde aynı kanalını yapmıyor değil mi. Dünyanız bu kadar küçük olmasın. Sizden zeki insanlar da var. Sizin gibiler yüzünden çöplük oldu zaten yt. Artk o kadar dozu kaçtı ki saçma sapan google translate i konuşturup video diye yükleyen adamlar bile var.

neyin kafasını yaşıyorsunuz, kimin kanalını kopyalayacağım sizleri hiç alakadar etmiyor, o sivri burnunuzu herşeye maydonoz etmesenz olmaz dimi, konuda zorunuza giden bişeyler varsa konudan çıkın, size ne ben ne tarz kanalları kopyalayacağımı size mi soracam, birde bana ders vermeye mi kalkıyorsunuz, o dersinizi kendinize saklayın, sizin gibilerinizin alayını cebimden çıkartırım, bana söylettirmeyin

konuda forum kurallarını ihlal edecek birşey yazmadım, bu mevzu da spama girer, burası spam forumu, size göre etik veya değil beni ilgilendirmiyor,

ytyi çöplük yaparım veya yapmam sizi zerre kadar alakadar etmiyor, forumda bunca kişi aktif bi siz mi sivri akıllısınız ki kendinizce ders vermeye kalkıyorsunuz,???

sen kimsin ki bana ağır konuşucaksın, kendini ne zannediyosun bayım, ne içtiysen git biraz daha iç, ayıklan öyle gel,

[MENTION=8216]greenleaf54[/MENTION] sanal alemde klavye delikanlılığı yapmak kolay, reelde bana bunları söyleyecektin ki bak görürdün bu lafları nerene ....... görürdün,

:D gercekden greenleaf hakettin diyeyim sizene sen burada ne yapıyorsun özgünlerin kanalını kopyalamıyorsun firmaların videoalrını yüklüyorsun ne farkı var özgünler bir videoya 1 gününü harcıyor firmalar film vb ne aylarını trilyonlarını harcıyor sizi alakadar etmez kimin ne kopyalayacagı adam soru sormus en dogal hakkıda sorusunun cevabını alması

tartısma icin yazmıyorum bazen kendinizi aşıyorsunuz arkadaşlar millete karışmakda siz yapmassanız yapmayın ama yapanada sen nie yapıyorsun demeye hakkınız yok

Not : cizgiden baska hic birşey yüklemem özgünlerlede izleme dahi işim olmaz

birde su adminleri cagıran arkadaş neye admin cagırıyor cok merak ediyorum :))

[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] gecmiş olsun hocam

:D gercekden greenleaf hakettin diyeyim sizene sen burada ne yapıyorsun özgünlerin kanalını kopyalamıyorsun firmaların videoalrını yüklüyorsun ne farkı var özgünler bir videoya 1 gününü harcıyor firmalar film vb ne aylarını trilyonlarını harcıyor sizi alakadar etmez kimin ne kopyalayacagı adam soru sormus en dogal hakkıda sorusunun cevabını alması

tartısma icin yazmıyorum bazen kendinizi aşıyorsunuz arkadaşlar millete karışmakda siz yapmassanız yapmayın ama yapanada sen nie yapıyorsun demeye hakkınız yok

sağol hocam teşkür ettim :D

hocam ortalık kendini bişey zannedenlerden geçilmiyor bundan 10 gün önce bizim üst mahallede gene buna benzer bir sebepten birini fena benzettim,

ben kimseye saygısızlıkta kusur etmedim kimseyi rencide edecek bişeyde söylemedim bugüne kadar hem forumda hemde reelde, aklıma bişey takıldı konu açıp sordum,

ama nedense böyle tipler sürekli benim karşıma çıkıyor, sanane kardeşim, yaranmı var gocunuyorsun ki beni küçük düşürtecek şeyler söylüyorsun,
malını mı çaldım, kanalını mı kapattırdım, kanalını mı kopyaladım, sana bir kötülüğüm oldu mu,

sen kimsin ki bana söz söylemeye bana karışma hakkını kendinde buluyorsun, sana bugüne kadar bir zararım kötülüğüm dokundumuki bukadar hınçla bana laf sokuyorsun

herkez istediği kanalı kopyalar kimse kimseye akıl veremez sadece nasihat verebilir azarlama gibi durum olamaz ... bu form var olusundan beri bu konular üzerinde yoğunlaştı zaten... spam işini yapıpda bunu yapmayan varmı ... millet yaptıgı işide unuttu artık .

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

gerekenin yapılmasını istiyorum, bir forum keyfim vardı onunda içine ettiler, ben yanlışsam benim içinde gereken yapılsın

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Neyse kendi bildiğin gibi yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri