Aranızda Özgün Büyük Kanalları(Şahıs Bireysel Kanalları) başka dillere kopyalayanınız oldu mu? Nasıl sonuç aldınız, Kısaca Cevap verirseniz sevinirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aranızda Özgün Büyük Kanalları(Şahıs Bireysel Kanalları) başka dillere kopyalayanınız oldu mu? Nasıl sonuç aldınız, Kısaca Cevap verirseniz sevinirim
Kanalın bağlı oldugu partner sıkıntı çıkarabilir.
hocam ne zamandr göremedim formda sizi iyisiniz inşallah ? skypdan ekledim ama kabul etmedinizPartnersizse sorun yaşama şansınız az.Partnerli kanallarda sorun çıkıyor.
hocam ne zamandr göremedim formda sizi iyisiniz inşallah ? skypdan ekledim ama kabul etmediniz
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Aslında sana ağır konuşmak lazım da işte forum kuralları var. İzlenmeyeceği ayrı bir dursun (çünkü her milletin ülkenin istekleri başkadır) bari garibanla uğraşmayın. Sen biliyorsun da o kanalı yapan adam bilmiyor mu böyle bir şey yapacağını. Yani sen akıllısın kanalın gerçek sahibi embesil değil mi. Adam neden 50 dünya dilinde aynı kanalını yapmıyor değil mi. Dünyanız bu kadar küçük olmasın. Sizden zeki insanlar da var. Sizin gibiler yüzünden çöplük oldu zaten yt. Artk o kadar dozu kaçtı ki saçma sapan google translate i konuşturup video diye yükleyen adamlar bile var.
gercekden greenleaf hakettin diyeyim sizene sen burada ne yapıyorsun özgünlerin kanalını kopyalamıyorsun firmaların videoalrını yüklüyorsun ne farkı var özgünler bir videoya 1 gününü harcıyor firmalar film vb ne aylarını trilyonlarını harcıyor sizi alakadar etmez kimin ne kopyalayacagı adam soru sormus en dogal hakkıda sorusunun cevabını alması
tartısma icin yazmıyorum bazen kendinizi aşıyorsunuz arkadaşlar millete karışmakda siz yapmassanız yapmayın ama yapanada sen nie yapıyorsun demeye hakkınız yok
Not : cizgiden baska hic birşey yüklemem özgünlerlede izleme dahi işim olmaz
birde su adminleri cagıran arkadaş neye admin cagırıyor cok merak ediyorum)
[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] gecmiş olsun hocam
gercekden greenleaf hakettin diyeyim sizene sen burada ne yapıyorsun özgünlerin kanalını kopyalamıyorsun firmaların videoalrını yüklüyorsun ne farkı var özgünler bir videoya 1 gününü harcıyor firmalar film vb ne aylarını trilyonlarını harcıyor sizi alakadar etmez kimin ne kopyalayacagı adam soru sormus en dogal hakkıda sorusunun cevabını alması
tartısma icin yazmıyorum bazen kendinizi aşıyorsunuz arkadaşlar millete karışmakda siz yapmassanız yapmayın ama yapanada sen nie yapıyorsun demeye hakkınız yok
Not : cizgiden baska hic birşey yüklemem özgünlerlede izleme dahi işim olmaz
birde su adminleri cagıran arkadaş neye admin cagırıyor cok merak ediyorum)
[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] gecmiş olsun hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.