Özgün Kategoriler ve Özgün Projeler Satılıktır.

A
  • Kullanıcı After Effects
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

After Effects

Guest
Merhabalar,

Kendi çalışmalarımız olan, özgün olarak oluşturduğumuz, bol kazançlı kategorilerde, kendi özgün projelerimiz satılıktır.

* Projeyi alanlara gerekli taktikler vs. verilecektir. ( Günde ne kadar video atacağı, nasıl çalışacağı, kategoride dikkat etmesi gerekenler vs. gibi )

* 1 adet proje alan kişi, yaptığımız sistem sayesinde, bu projeden dilediği kadar video türetebilecektir. Yani türettiği tüm videolar özgün olacaktır.

* Projelerin türetilmesi konusunda gerekli destek dosyası hazırlanıp alıcıya teslim edilecektir.

* Toplamda 4 kategoride satış yapılacaktır. Her kategoriden 5 adet proje satışı yapılacaktır. Aynı kategoride proje alan 2 kişinin projeleri, görsel, müziksel ve proje olarak birbirinden tamamen bağımsız olacaktır.
Yani bir projeyi 5 kişiye satmıyoruz. Bir projeyi beş farklı çizim ve çalışma ile 5 kişiye satıyoruz.

* Bu satış haricinde herhangi bir satış olmayacaktır.
Bizden aldığınız projeler, başka kimseye satılmayacaktır. Tamamen size özgün olarak yapılacak ve öyle kalacaktır.

* Bilgilendirmeler, alıcıların hakkını gözetmek maksadıyla skype üzerinden verilecektir.
* Kategori ve sistem alacağına inandığımız kişilere verilecektir.

Bütçesi olmayan ve sırf meraktan dolayı yada kategoriyi öğrenmek için görüşme teklifinde bulunacak arkadaşlara şimdiden söyleyelim, alıcıların hakkını gözetmek maksadıyla, her önüne gelene açıklama yapılmayacaktır.

Minimum proje satış bedeli : 2.000 TL'dir.

katagoriyi geçtim ben size neden güvenicez önce onu söyleyin muhtemelen ytparadaki bu hesap multidir [itiraf olmasın] muhtemelen skype adreside sadece bu iş için açıldı sıkıntı yani buradan iş çıkacağını sanmıyorum hocam kanıt göstermeniz lazım.

Örnek gösterirsem kategori ifşa olmuş olur ve projeleri alacak olan arkadaşların hakkına girmiş oluruz.

Neye güvenip alacağız derseniz, skype üzerinden gerekli bilgi paylaşımı yapılacaktır.

eğer skype üzerinden bilgi verip örnek gösteriyorsan oraya gelelim yok öyle de göstermeyeceksen böyle satış konusu olmaz hocam

katagoriyi geçtim ben size neden güvenicez önce onu söyleyin muhtemelen ytparadaki bu hesap multidir [itiraf olmasın] muhtemelen skype adreside sadece bu iş için açıldı sıkıntı yani buradan iş çıkacağını sanmıyorum hocam kanıt göstermeniz lazım.

Skype adresi bu iş için özel olarak açıldı. Ben sizden para istemiyorum zaten direkt olarak. Ve bana para verin sonra kategoriyi veriyim de demedim.

Buradan iş çıkar çıkmaz nasip işi, herkes nasibine düşeni yer.

Derdimiz hak korumakken, hakkımıza girilmesini de istemeyiz.

Skype üzerinden vereceğim bilgileri, isteyen arkadaş, ikna olan arkadaş ödemesini yapar, projeyi alır.

Aklına yatmayan arkadaş, işine gücüne bakar.

Adresimiz yerimiz yurdumuz belli. Gelip elden de alabilirsiniz projeyi.

Son düzenleme:
Ben gidiyom beyler elden almaya cidden yani :D yarın uçakla gidiyorum

eğer skype üzerinden bilgi verip örnek gösteriyorsan oraya gelelim yok öyle de göstermeyeceksen böyle satış konusu olmaz hocam

Skype üzerinen şu an bilgi paylaşımı yaptığım arkadaşlar mevcut. Daha önce proje alan arkadaşlar da mevcut.

Görürse yorum atacaktır.

gider bir tane yöneticiye olayı açıklarsınız ürün,bilgi her neyse bu fiyat yapar mı ,yapmaz mı gelir konuda açıklama yapar..

bende 2000 lira verecek ne var merak ettim.içerikler sadece türkçe mi oluşturuluyor,türkçeyse milleti fazla bonkör gördünüz diye düşünürüm.

bunun gibi cevaplar için bir şeyler yapmanız gerekir.konunuz yöntem satışına girer ve bunun da onay alınmadan yapılması yasaktır.

çocuk kategorisi deyince ben ne olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum ha o tahmin ettiğim şey ise değermi bu paraya hımm eh işte diyelim, ama tabi videoyu atmayla bişey olmayacak . hele ki kategori çocuk olunca uzunnnnn zaman sabır lazım sabır sabır sabır

gider bir tane yöneticiye olayı açıklarsınız ürün,bilgi her neyse bu fiyat yapar mı ,yapmaz mı gelir konuda açıklama yapar..

bende 2000 lira verecek ne var merak ettim.içerikler sadece türkçe mi oluşturuluyor,türkçeyse milleti fazla bonkör gördünüz diye düşünürüm.

bunun gibi cevaplar için bir şeyler yapmanız gerekir.konunuz yöntem satışına girer ve bunun da onay alınmadan yapılması yasaktır.

İçeriklerin tamamen İngilizcedir. Yöntem satışı yapmıyorum, tamamen proje bazlı satış yapıyorum. Kişiye özel proje olduğundan bi' takım bilgiler gizli kalmak zorunda. Size göre 2000 lira verecek bi' şey olmayabilir ama bize göre var.

Milletin parasında gözümüz yok, kimseyide bonkör gördüğümüz yok Elhamdülillah.

Ne yaptın hacım sen? Konu açma dedim ben sana. Neyse hayırlısı boyleyse senin icin yapacak birsey yok. Konuya gelecek olursak; Arkadaşın uyeligi icin davetiyeyi ben gonderdim, uzaktan bakıp multi diye, yok bilmem alenen dolandırıcı diye sacma sapan ergen yorumlar yapan konuyu terk etsin. Arkadaş ve ortağı ile reelde görüşürüz, cok samimi olmamiza rağmen bende kendilerinden 2 proje satın aldım. Almayada gucum yettikce gözüm kapalı devam edecegim. Kategoriler duzenli, sabirli ve istikrarli calisildigi surece herseyden once özgün oldugundan dolayi cok yuksek kazanc saglar. Kanitlari mevcuttur ama sunup sunmamak arkadasin taktirindedir. Sen kimsin diye soranlar olacaktir elbet ben TuKeNeCeGiZ. R10 rumuzumda aynidir. Eskiler iyi tanir. Hayırlı isler dilerim hacım, Allah hayirlisini nasip etsin hem alanlara hem satana.

Skype ekledim forum nickimle aynı.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yaptın hacım sen? Konu açma dedim ben sana. Neyse hayırlısı boyleyse senin icin yapacak birsey yok. Konuya gelecek olursak; Arkadaşın uyeligi icin davetiyeyi ben gonderdim, uzaktan bakıp multi diye, yok bilmem alenen dolandırıcı diye sacma sapan ergen yorumlar yapan konuyu terk etsin. Arkadaş ve ortağı ile reelde görüşürüz, cok samimi olmamiza rağmen bende kendilerinden 2 proje satın aldım. Almayada gucum yettikce gözüm kapalı devam edecegim. Kategoriler duzenli, sabirli ve istikrarli calisildigi surece herseyden once özgün oldugundan dolayi cok yuksek kazanc saglar. Kanitlari mevcuttur ama sunup sunmamak arkadasin taktirindedir. Sen kimsin diye soranlar olacaktir elbet ben TuKeNeCeGiZ. R10 rumuzumda aynidir. Eskiler iyi tanir. Hayırlı isler dilerim hacım, Allah hayirlisini nasip etsin hem alanlara hem satana.

Eyv. Allah razı olsun.

neden kendin yapmıyosunda satıyosun?

Kendimin yapmadığını söylemedim ben konuda. Kendimiz de yapıyoruz.

Şu an belirli bi' nakit akışı gerekli. Tükeneceğiz nickli arkadaş da durumun canlı şahididir. Nakit akışı ihtiyacı sebebiyle bir kereliğine mahsus ve sınırlı sayıda satış yapma kararı aldık. Konuda da belirttik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri