Özgün Kategorileri Spamcilerin Basması

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

acelik

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Bu konuyu bazı arkadaşların sevmeyeceğini bilerek açıyorum ama herkesin anlayışlı olacağını düşünüyorum.

Forumun belki % 90'ının dediği üzere "Spam candır, gerisi heyecan" atasözü son dönemdeki gözlemlerine göre özgün kategorileri de iyice içinden çıkılmaz hale sokuyor. Önceden çocuklarla ilgili kategorilerde genelde özgün ve büyük ya da büyümeye çalışan kanalların videoları yer alırken son dönemde arama sonuçlarında hep özgün kanalların spamleri yer alıyor. İzlenme satın alınıp ya da farklı yollarla ilk sayfaya çıkılıp her yer işgal ediliyor. Bir gün surprise eggs deniyor, bir bakıyorsun ne kadar o konuyla ilgili özgün kanal varsa çekilmiş.

Ya da çizgi film karakterlerini içeren özgün kanallar çekiliyor ve başlıkta her şey kullanılıyor. İstediğin şeyi de bulamıyorsun saçma sapan kopya kanallar ortalıklarda cirit atıyor.

Herkesin görüşüne saygım var tabi ki ama bu durum benim gibi özgün çalışanlar ya da çalışmaya çalışanlar için sıkıcı bir durum. Düşüncelerimi dile getirmek istedim. O kanalların sahiplerinin çoğunu da eminim buradaki arkadaşlar oluşturuyorlar.

Bir de son olarak şuradaki karaktersiz bu mesajı kaza bela görürse videomu telif göndermeden kaldırsın. Kendi aramızda bari bunu yapmayalım.

video sizinse telif yollayın.böyle abuk subuk kanal oluşturup ortalığı çöpe çevirip de 5 kuruş kazanmayanlara gıcık oluyorum.adamda ne ararsan var.301 e takmış.sahte tık istiyor.kanal çorba neyse de gidip özgün videoları da çekmiş.

Özgün ve emek verilmiş kanalları çekmek hırsızlıktır.. O kadar kategori var ne istersin milletin uğraş verdiği videolardan.. Spamında bir şekli var dimi.. Çok haklısın kardeşim. Bende bazı kanallarımda özgün çalıştığım için aynı dertleri yaşıyorum 2 senedir..

Akıllı olan spamcı zaten suprise egg işine bulaşmaz. Özgün videolar bile gıdım gıdım izleniyor.

edit: Ayrıca 10-20 izlenim alıcam diye yapmadığı şey kalmamış herifin.

çaldığı yemek tarifleri sayfasının sahipine de msj attım.yakında patlar

Sonra Adsensem banlandı - Adsense ödeme yapmadı diye ağlarlar.
Çak telifi kafasına kafasına.

Google bu Spamin önüne geçecektir mutlaka bi süre sonra . Bende spam yapıyorum fakat böyle amatör özgüncülere dokunmamak gerektiğini düşünüyorum .

Cnn den bbc den video alsan ne olur onlara hiç dokunmaz ( zaten bütün gelir kaynağı yt değil ) ama amatör emek sarfeden ve yt den para kazancam diyen adamın videolarını spamlamak ta gerçekten terbiyesizlik .

ya arkadaş biz türkler olarak beceremiyoz hiçbişeyi, kimsenin birbiriyle işi olmasa. Hemen aklımıza fesatlık gelmese. Kalıbımı basarım bu forumda kazanamıyorum olmuyor vs diyen olmaz.

ne kadar bilinçsiz yüklemiş yav, ne ararsan var çöpcü mübarek

bu nasıl bir spam kafasıdır anlamadım ben :D
bizler çok profuz yaw bunlar gibilerinin yanında :D
bizim yaptıgımız kanallara yt hediye göndermesi lazım :D
ilk defa faydalı bir iş yaptıgımın farkına vardım bu kanalı görünce

Beni de spamliyorlar. Ustelik cerceveler, zoomlar kanal ismi silmeler neler neler :) Sanarsin spamlayacak malzeme kalmadi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri