Özgün kazanç Bilgisi

antalya

Kayıtlı Üye
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

gjkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Sana kimse net bir rakam söyleyemez tahmin etmesi bile zor ortalamayı :D

ben eskiden yaklaşık 10.000 aboneye özgün kanalda 2000 izlenme en az 2 tl en fazla 3.5 tl felan aldığımı hatırlıyorum istersen daha fazla sorun varsa yardım edebilirim

arkadaşlar özgün çalışan yada arkadaşının kanalını gören biri illaki vardır ortalama kazanç nedir ? bana ocakta farklı aralıkta farklı olur gibi klasik yazı yazmayın lütfen . bir çıksın desin ki bende 37 k abone var 12 k video izlendi 14 dk video 60 tl kazandım gibi yazdımı film tamam dır :) teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 15:57 ---------- Önceki Mesaj 15:50 ----------

cevabımı aldım 1 milyon izlenmeye ortama 2500 tl kazanç tamamdır arkadaşlar.

ve 10 video toplamda 20.000 izlenmeye 35-40 tl arası vermişti ortalama

Teyzemin kanalı var özgün ben düzenliyorum.Örgü kanalıdır kazanç izlenmeyi vs akşam paylaşayım eve gidince

ve 10 video toplamda 20.000 izlenmeye 35-40 tl arası vermişti ortalama

sene kaçta

---------- Spam Engelliyici 16:26 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

2016 senesinde tanıdığım biri eğlence videosu 600 k izlenmeye 50 tl kazanmıştı :)

---------- Spam Engelliyici 16:26 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------

Teyzemin kanalı var özgün ben düzenliyorum.Örgü kanalıdır kazanç izlenmeyi vs akşam paylaşayım eve gidince

teşekkürler bekliyorum ortalama kazanç :)

Kazancın abone sayısı ile ilgisi yok öncelike onu ileteyim.

10K aboneniz de olsa, 100k aboneniz de olsa, reklam gelirleriniz abone sayınızla doğru orantılı şekilde artmaz/azalmaz.

Abonelerinizin niteliği ayrıca ele alınabilir o farklı bir konu.

Dünya geneli için ayrı Türkiye için ayrı kazanç tablosu mevcut.

Ama sizlere tüm genellemeyi yapacak olursak, 10dk üstü Eğlence sektöründe ki bir kanalınız ortalama 1 milyon izlenmeye 1800-2600 arası kazanç getirecektir.

Aynı izlenmeye, teknoloji, bilim ve sanat gibi kategoriler 3K getirirken, ekonomi ve para, finans vb kategorilerin gelirleri 4-5 Bine kadar çıkabiliyor.

Lakin bu demek değil ki her eğlence kategorisinde video attığımda 1m izlenmeye, 2-2.5k gelir getirecek, yeri geliyor 1k civarlarında kalıyor.

Ama en genel ortalamayı almanız için baz alabileceğiniz rakamlar bunlar.

Kabataslak misal veriyorum bir kanal o ay 3.4m izlenmiş, "bu kanal bu ay 7bin tl civarı kazanmıştır" diye hesaplayabilirsiniz. Kategorisini unutmadan tabii.

Kazancın abone sayısı ile ilgisi yok öncelike onu ileteyim.

10K aboneniz de olsa, 100k aboneniz de olsa, reklam gelirleriniz abone sayınızla doğru orantılı şekilde artmaz/azalmaz.

Abonelerinizin niteliği ayrıca ele alınabilir o farklı bir konu.

Dünya geneli için ayrı Türkiye için ayrı kazanç tablosu mevcut.

Ama sizlere tüm genellemeyi yapacak olursak, 10dk üstü Eğlence sektöründe ki bir kanalınız ortalama 1 milyon izlenmeye 1800-2600 arası kazanç getirecektir.

Aynı izlenmeye, teknoloji, bilim ve sanat gibi kategoriler 3K getirirken, ekonomi ve para, finans vb kategorilerin gelirleri 4-5 Bine kadar çıkabiliyor.

Lakin bu demek değil ki her eğlence kategorisinde video attığımda 1m izlenmeye, 2-2.5k gelir getirecek, yeri geliyor 1k civarlarında kalıyor.

Ama en genel ortalamayı almanız için baz alabileceğiniz rakamlar bunlar.

Kabataslak misal veriyorum bir kanal o ay 3.4m izlenmiş, "bu kanal bu ay 7bin tl civarı kazanmıştır" diye hesaplayabilirsiniz. Kategorisini unutmadan tabii.

teşekkürler arkadaşım yazdıklarını biliyorum haklısın amacım sadece güncel ortalama kazanç öğrenmekti misali olaylar yani taslak olarak :) yinede emeğine sağlık o kadar yazmışşın .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri