ÖZGÜN Kinder Süpriz Yumurta Videolarım

ya güzel hoşta bu işler ecnebilerin elinde nursery ryhmes aratın arkadasım adamın bir birine bağlı 4 bilemedin 5 kanalı var onun haricinde bu süpriz yumurta işindede durum aynı sevk kırmak gibi olmasın ama adamlar tekele almış olayı 75 80 tane yumurta acıyor adam tanesi 1 lira olsa 80 lira video izlencekte reklam tıklancakta yumurta parası cıkacak yapılmayan bişey yap kardeşim saatlerini tüketme bilgine becerine eforuna yazık mesela benim aklımda bir proje var ancak bu programları bilmedgim için yapamıyorum ama sen biliyorsun en üst düzeye cık yapılmayanı yap

hocam hevesini kırmak istemiyorum ama bu videolarla bi yere varamazsın açık söyliyim çünkü bu videolar unboxing videosu değil resimden dolayı dikkati çekip girerler sonra flagı yersin bütün emeğin boşuna gider söyliyim bu videolarla kanalın çok ayakta kalmaz söylemedi deme...

çocuklar böyle şeyleri sever, ha videoya bakıyorum çok anlamsız ama tabii ki çocuklar anlamaz, kapatıcam derken reklama da tıklarlar oh mis :D

Sakıncası yoksa bende pm alabilirmiyim acaba? Farklı şeyler yapmak için...
Kullandığınız program ve detaylarla ilgili...
Şimdiden teşekkürler, başarılar...
Ha birde videolar güzel ama...
Olayı biraz daha senaryolaştırsan, çizgi film tarzı çok iyi olur... Belirli 3-5 karakter tasarlarsın yine konsept sürpriz yumurta olur ama biraz öyküleştirirsin...
Devam et ;)

reklama tık attım :)

ya güzel hoşta bu işler ecnebilerin elinde nursery ryhmes aratın arkadasım adamın bir birine bağlı 4 bilemedin 5 kanalı var onun haricinde bu süpriz yumurta işindede durum aynı sevk kırmak gibi olmasın ama adamlar tekele almış olayı 75 80 tane yumurta acıyor adam tanesi 1 lira olsa 80 lira video izlencekte reklam tıklancakta yumurta parası cıkacak yapılmayan bişey yap kardeşim saatlerini tüketme bilgine becerine eforuna yazık mesela benim aklımda bir proje var ancak bu programları bilmedgim için yapamıyorum ama sen biliyorsun en üst düzeye cık yapılmayanı yap

hocam hevesini kırmak istemiyorum ama bu videolarla bi yere varamazsın açık söyliyim çünkü bu videolar unboxing videosu değil resimden dolayı dikkati çekip girerler sonra flagı yersin bütün emeğin boşuna gider söyliyim bu videolarla kanalın çok ayakta kalmaz söylemedi deme...

çocuklar böyle şeyleri sever, ha videoya bakıyorum çok anlamsız ama tabii ki çocuklar anlamaz, kapatıcam derken reklama da tıklarlar oh mis :D

Sakıncası yoksa bende pm alabilirmiyim acaba? Farklı şeyler yapmak için...
Kullandığınız program ve detaylarla ilgili...
Şimdiden teşekkürler, başarılar...
Ha birde videolar güzel ama...
Olayı biraz daha senaryolaştırsan, çizgi film tarzı çok iyi olur... Belirli 3-5 karakter tasarlarsın yine konsept sürpriz yumurta olur ama biraz öyküleştirirsin...
Devam et ;)

hepinize muhteşem yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim :) Çalışmaya devam edeceğim..

youtube free musiclerdendi de şu anda adını çıkaramadım hocam :)

Yanlis yönlendirmek istemem ama sadece animasyonlu videolar yapmak yeterli degil para kazanmak icin. Tipin musaitse kameranin karsinina gecerek birseyler anlatacaksinda. Tabii ki bir yerden de baslamak da lazim.

güzelde kısa gibi biraz daha uzun tutarsanız daha iyi şeyler çıkar

animasyonla ilerlemen mantıklı olmuş. videoları biraz daha uzatabilirsin bence. ben de pm alabilir miyim :)

Hocam gayet başarılı tebrik ederim. Hangi programı kullanıyorsan pm alabilir miyim?

güzelde kısa gibi biraz daha uzun tutarsanız daha iyi şeyler çıkar
inşallah hocam zamanla :)

animasyonla ilerlemen mantıklı olmuş. videoları biraz daha uzatabilirsin bence. ben de pm alabilir miyim :)

işte ingilizcem biraz daha iyi olsa konulu video yapacam da :D

Bence ilginç bir çalışma :D
:)

Hocam gayet başarılı tebrik ederim. Hangi programı kullanıyorsan pm alabilir miyim?

Hocam çizim için illustrator, video için after effect. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri