Özgün Olmak İçin Neye İhtiyacınız Var?

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Pixel Plus Network olarak kanal kabulüne başladığımız günden bu yana nasıl daha çok YouTuber'ın özgüne geçmesine yardımcı oluruz? İnsanların ne gibi projelere ihtiyaçları var? gibi gibi bir çok konu üzerinde düşünüyoruz.

Bir iki projemizi sizlerle paylaştık ancak bir taraftan da yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Bizler birçok detayın üzerinde düşünsekte illaki es geçtiğimiz konular olacaktır bu kaçınılmaz.

Sizlerden ricamız eğer isterseniz bizimle ihtiyaçlarınızı paylaşmanız.. Yani ne gibi hizmetlere ihtiyacınız var. Hani olur ya bazen "Lan işin şu tarafını halledebilsem geçicem özgüne" dediğiniz. İşte tam işin o tarafı ne sizin için onu soruyoruz..

Ayrıca başka fikirleriniz de varsa bizimle paylaşabilirsiniz.

Fakat bir konuyu özellikle belirtmem gerekiyor. Enteresan bir şekilde en çok karşılaştığımız soru videolarını kim hitlendirecek oluyor. Açık söylemem gerekir ki bu konuda ne Pixel Plus Network'ün ne de diğer partnerlerin bir hizmeti var. Varsa da affola ben görmedim bugüne kadar. Bunun yanı sıra videoları kim yapacak sorusu ile de karşılaştığımız oldu mesela. Elbette siz yapacaksınız :)

Anlatmaya çalıştığımız şey yapılması gereken işi partnere yıkmak türevi fikirleri değil gerçekten yapılması mümkün yararlı olacak fikirleri paylaşmanız. Uzun uzadıya yazmak isteyen dilerse [email protected] adresine mail'de gönderebilir.

Saygılarımızla
Pixel Plus Network

mutlu olmak için neye ihtiyacınız var olarak okudum ya gözler ya kafa cidden gitti çok çalışmaktan :(
ful çalışmak az uyumak harbiden zarar

Son düzenleme:
Benim reklama ihtiyacım var. Özelden mesaj atmışsınız. Şu anda abone artışı ve izlenme artışı için farklı platformlarda kanalımın reklama ihtiyacı var. Reklamınızı yaparız (ücretli olması şart değil) 2 ayda 1000 aboneyi garanti ederiz diyorsanız, ben de haftada 2 video ile Tarihe Damga Vuranlar isimli özgün kanalımı sizinle birlikte büyütebilirim. Saygılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri