Özgün olmak için yaptıklarınızı?

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

hayat

Kayıtlı Üye
Arkadaslar özgün başlamak için 10 bin sermaye Yeterli mi sizce?
2.Kategori olarak çocuklara yönelik onerirsiniz.?
3.Kanalların büyümesi ortalamada kaç aynısı aldı.

Tecrübelerinizi paylasabilirsiniz

bence sıfırdan başlamak yerine iyi kötü ayda 500+ geliri alan bi kanalla başlamak daha doğru olur. güvenilir bulduğunuz birinden alırsınız burada eski üyelik, mesaj sayısına vs diğer yerlerde ticaret oranına vs bakarak. tavsiyem yüzünüzü gösterme ve konuşma gerekliliği olmayan mobil oyun tarzı kanallara yönelmeniz olur. rahatça içerik ürütmeyi sürdürebilirsiniz falan. kafaya koyduysanız iş görecektir.

bence sıfırdan başlamak yerine iyi kötü ayda 500+ geliri alan bi kanalla başlamak daha doğru olur. güvenilir bulduğunuz birinden alırsınız burada eski üyelik, mesaj sayısına vs diğer yerlerde ticaret oranına vs bakarak. tavsiyem yüzünüzü gösterme ve konuşma gerekliliği olmayan mobil oyun tarzı kanallara yönelmeniz olur. rahatça içerik ürütmeyi sürdürebilirsiniz falan. kafaya koyduysanız iş görecektir.

Bilgiler güzel ustat mobil oyun sektörü arastirdim çok fazla gereğinden kanal var bence

hocam hayırlı olsun :) bi hedef koymussunuz insallah basarılı olursunuz. lakin sıfırdan baslamak gercekden de cok zor baya yoracaktır ama vazgecmeyin . tek bir seyede odaklı gitmeyin . farklı alanda da kanal acın iki koldan saldırın derim. yapcağınız içerik kullanacağınız malzeme yapcağınız harcama size kalmış bence kimse şu kadar para gerekli gibi size tam bir fiyat veremez.

hocam hayırlı olsun :) bi hedef koymussunuz insallah basarılı olursunuz. lakin sıfırdan baslamak gercekden de cok zor baya yoracaktır ama vazgecmeyin . tek bir seyede odaklı gitmeyin . farklı alanda da kanal acın iki koldan saldırın derim. yapcağınız içerik kullanacağınız malzeme yapcağınız harcama size kalmış bence kimse şu kadar para gerekli gibi size tam bir fiyat veremez.

Ustat bazı kategoriler var mesala adamın aldığı sadece kamera 50 bin oyun bilgisayarları 10 bin kasa toplanır gibi bu bütçeye göre yapabileceğiniz en iyisini arastiriyorum

Ustat bazı kategoriler var mesala adamın aldığı sadece kamera 50 bin oyun bilgisayarları 10 bin kasa toplanır gibi bu bütçeye göre yapabileceğiniz en iyisini arastiriyorum

doğrudur hocam bende orta derece diyebilceğimiz kamera alcaktım biraz araştırdım iş yapacak gibi 5bin tl tabi 50bine kadar var rezilliğin daniskası başka hiç bisey değil. Allah yardımcımız olsun hepimizin ne diyeyim

Benim gibi bir eğitim kanalı açabilirsiniz. İyi bir pc , araştırma ruhu , iyi bir mikforon , gayet yeterlidir.
https://www.youtube.com/channel/UCM5Lz6lz1irsIhqhisIR5aA

Kanalın guzelmıs hacı abı bu tutar gıbı duruyor:)

---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

doğrudur hocam bende orta derece diyebilceğimiz kamera alcaktım biraz araştırdım iş yapacak gibi 5bin tl tabi 50bine kadar var rezilliğin daniskası başka hiç bisey değil. Allah yardımcımız olsun hepimizin ne diyeyim

Reıs cozum odaklı bırseyler bulup yola devam edecegız:D

Hocam kamera ekipmanlar varsa yeter ama yoksa, bir telefon bile minimum 7k para onunda kamerası ne kadar yeterli bilemem.

---------- Spam Engelliyici 03:14 ---------- Önceki Mesaj 03:13 ----------

Animasyonları hangi program ile yapıyorsun.

Adobe Animate
Adobe After Affects
Adobe Premiere
Adobe Photoshop
ortalama 1 ayda 1 video yapabiliyorum.
yeni projem daha belgesel gibi bir versiyon.
2 aydır da ona uğraşıyorum. Bu hafta hazır olacak inşallah.

Adobe Animate
Adobe After Affects
Adobe Premiere
Adobe Photoshop

Hocam cok uğraşıyorsunuz umarim emeğinizin karşılığını Alırsınız

Benim gibi bir eğitim kanalı açabilirsiniz. İyi bir pc , araştırma ruhu , iyi bir mikforon , gayet yeterlidir.
https://www.youtube.com/channel/UCM5Lz6lz1irsIhqhisIR5aA

hocam vidyolarınızı izledim :) kanalınız cok iyi basarılar dilerim

Adobe Animate
Adobe After Affects
Adobe Premiere
Adobe Photoshop

Bende daha önce adobe character animator kullanıyordum PS PP Kullanıyorum zaten animate daha önce kullanmakya çalıştım çok fazla zaman kaybı teşkil ediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri