Özgün olmanin faydalari Telif attim Videoyu silmisler detaylar burda

• Kullanıcı CennetKapisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

CennetKapisi

Yasaklanmış
Web sitesi
www.cennet-kapisi.net
Merhaba arkadaslar,

Size bosuna demiyorum bu 5 telif atisim. Hepsinde basarili oldum birde bir sahte telif yemistim onuda itiraz ederek basarili oldum.

Forumda actigim konu orada videonun link var

Tiklayin

Videoyu silmisler maalesef iki kisiye daha telif attim.

Size anlatmak istedigim su pek cok kisi resimler sana ait degil falan yaziyorlar.

Evet bana ait degil ama Kaynak gösterdigin zaman kanalini telif atilsa bile ceza almasindan kurtariyorsun. DIKKAT BU MÜZIK ICIN GECERLI DEGILDIR!!

Ben bunun tecrübesini yasadim kimse bana olmaz etmez demesin r10'dada yazan cok bu tarzda...

Buda ikinci telif attigim kisi benimle alay etmisti zoruma gitti.

c83ddsxa.png

Telif atacagim videoyu silin demistim. at bakalim ata biliyorsan diye cvp verdi.

Suan link: YouTube

Özgün calisin Özgün!!

Saygilar

aynen. ben de özgün çalışıyorum. telif atıyorum 2 saat içinde siliniyor. youtube'dan teşekkür maili geldiğinde insan seviniyor.

aynen. ben de özgün çalışıyorum. telif atıyorum 2 saat içinde siliniyor. youtube'dan teşekkür maili geldiğinde insan seviniyor.

Telif alsanda atsanda özgün calistigin sürece hep haklisin. Yeterki YouTube kurallarini bil.

Bazilari beni elestiriyor resimler yüzünden ama kendisi spam calisiyor :)

Re: Cevap: Özgün olmanin faydalari Telif attim Videoyu silmisler detaylar burda

Telif alsanda atsanda özgün calistigin sürece hep haklisin. Yeterki YouTube kurallarini bil.

Bazilari beni elestiriyor resimler yüzünden ama kendisi spam calisiyor :)

aynen. sen bir de sadece genel fotoğraf kullanıyorsun. son videonu izledim. orada dedikleri gibi telif yiyebileceğin bir foto yok. standart ekran görüntüleri. fair use dedikleri.
ama adam gitmiş mesela başkasının videolarından derleme yapmış "özgün" çalışıyorum diyor. ya da yine başkasının videosuna bir iki düzenleme yapmış özgün çalışıyorum diyor. delirmemek elde değil.

Cevap: Re: Cevap: Özgün olmanin faydalari Telif attim Videoyu silmisler detaylar burda

aynen. sen bir de sadece genel fotoğraf kullanıyorsun. son videonu izledim. orada dedikleri gibi telif yiyebileceğin bir foto yok. standart ekran görüntüleri. fair use dedikleri.
ama adam gitmiş mesela başkasının videolarından derleme yapmış "özgün" çalışıyorum diyor. ya da yine başkasının videosuna bir iki düzenleme yapmış özgün çalışıyorum diyor. delirmemek elde değil.

Böylece böyle insanlarin engellenmesine vesile oldugum icin mutluyum kimse kimsenin ekmeginde gözü olmasin hele alay etmesini kaldiramam.

Kimse o zaman videolarini niye paylasiyorsun paylasma diye kötülemesin.

Videolarimi size örnek paylasiyorum diye bu emegimi calmaniza anla.mina (forum küfür olarak algiliyor) gelmez yapan olursada cezasini cekiyor.

Bir arkadas cünkü öyle demisti forumda kopyalamis ne olmus diyor...

Kimse kimsenin projesini kopyalanmasini istemez...

Bu arada yorumlar icin tesekkür ederim.

ÖNERİ: Hocam akıl vermek gibi olmasın sadece bir öneride bulunayım.

Özgün çalışıyorum diyorsunuz, videoların size ait olduklarını youtubeye kanıtlayın ve 3. taraf eşleşmesi yollayın. vatandaş videonuzu yayınlasa bile parası size gelir.

ben özgün çalışsam şahsen öyle yaparım.

Özgün çalışıyorum diyorsunuz, videoların size ait olduklarını youtubeye kanıtlayın ve 3. taraf eşleşmesi yollayın. vatandaş videonuzu yayınlasa bile parası size gelir.

Estagfirullah bu arada vallaha bu aklima hic gelmemisti! Hayret Allah razi olsun bilgi icin!

Akil akildan üstündür!

konuyu hortlatmış gibi olacak ama bir sorum var benim. Şimdi biri bizim videomuzu kopyalamaşsa onu nasıl bulucaz youtube'de benim de özgün çizim kanalım ve anlatım kanalım var da ?

hocam iyi de 3.taraf alan biir para kazanmayı açar mı sizce :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri