Özgün Olmayamı Çalışıyorum Acaba :)

• Kullanıcı irfancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

irfancan

Kayıtlı Üye
İyi günler arkadaşlar banlanmalardan sıkılmam sonucu özgüne benzer birşeyler yapmaya yöneldim kanalımın amacı program oyun vs. bilgisayara kurula bilecek herşeyin kurulumunu yapıp atacam belki lerde gelişirimde ürün kurulumlarına kadar giderim :)
Neyse Uzatmadan kanalımın ilk videosunu atıyım sizce nasıl Görüşleriniz benim için çok önemli lütfen yorum bırakınız.
https://youtu.be/vJ794CZXWwA

Edit : Kanalı Askıya Aldılar hay sansıma Kanalın arkasından incirler olana kadar kalsaydın bari diye bağırasım geldi lan :(

Son düzenleme:
türkçe niche çalışıyorsun. hayırlı olsun.

bilişim sektörü tümden nichedir. pc donanım, program, yazılım vs. ha tabi ingilizce içerik kadar verim alamazsın o ayrı konu. spam olayı zaten boğuldu sağlam yöntemi olan dışında öyle kimse kazanamaz. kalıcı bir iş peşinde koşuyorsun. güzel devam et delikanlı.

Hocam üyelik tarihim eski olabilir ama inanın niche falan o tür bilgim yoktur sadece öyle minecraft rasgeldi onu çekiyim dedim başka videolarda gelecek izlediyseniz sizce nasıl ?

İlave bir şeyler daha olsa, iyi olur gibi.

Fark yaratmak adına yani.

Misal kendi görüntülerini de ekleyebilirsin ekranın bir köşesine; Ya da kurulacak program hakkında daha çok ve detaylı bilgiler de olabilir. Ne işe yarar, nasıl kullanılır, püf noktaları vs vs

Sıkıntıdan Kastınız ne hocam ne gibi sorun çıkarki ben forumdaki deneyimli kişilerden görüşlerini almak için koydum yasak veya baska bi durum varsa kaldırayım tabikide nedenini anlamadım ?

Şeref yoksunu kullanıcılar şikayet felan ediyormuş bende senin gibi iyi niyetle koydum sonra uyardılar işte ifşa etmeseydin keşke dediler

İlave bir şeyler daha olsa, iyi olur gibi.

Fark yaratmak adına yani.

Misal kendi görüntülerini de ekleyebilirsin ekranın bir köşesine; Ya da kurulacak program hakkında daha çok ve detaylı bilgiler de olabilir. Ne işe yarar, nasıl kullanılır, püf noktaları vs vs
Kusura bakmayın mesajınızı göremedim önerilerinizi dikkate alacam kurulum kanalında görüntü koymak değişik durur ama bilgi vermeyi bir sonraki videomda kesinlikle yapacağım tekrar teşekürler

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

Şeref yoksunu kullanıcılar şikayet felan ediyormuş bende senin gibi iyi niyetle koydum sonra uyardılar işte ifşa etmeseydin keşke dediler
Uyarın için Çok Teşekürler ama bişey olacağını sanmıyorum prof. değil videolarım kıskanılacak bi durumuda yok yani kimse uğraşmaz diye umuyorum benimle :)

Kusura bakmayın mesajınızı göremedim önerilerinizi dikkate alacam kurulum kanalında görüntü koymak değişik durur ama bilgi vermeyi bir sonraki videomda kesinlikle yapacağım tekrar teşekürler

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

Uyarın için Çok Teşekürler ama bişey olacağını sanmıyorum prof. değil videolarım kıskanılacak bi durumuda yok yani kimse uğraşmaz diye umuyorum benimle :)

valla bunlar kapattırır benden söylemesi

ruhi çenet ile akrabalık var mı ? :) sesiniz çok benziyor

ruhi çenet ile akrabalık var mı ? :) sesiniz çok benziyor
Nerden Olsun Akrabalığım olsa abone 0 olmazdı be hocam :)

---------- Spam Engelliyici 20:23 ---------- Önceki Mesaj 20:23 ----------

hayrlı olsun hocam başarılar..
Eyvallah hocam sağolasınız.

---------- Spam Engelliyici 20:24 ---------- Önceki Mesaj 20:23 ----------

Pm ile linki göderiyorum Hocam.

Hayirli olsun irfanım video gayet iyi devam

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlı olsun ama açıklamadaki link yine patlamış. google link kısaltmada .apk, .dmg, .exe, .zip, gibi uzantılı link paylaşımı yasak bilginiz olsun.

ayrıca bu link olayı kanal açısından da sorun yaratır gibime geliyor, onunla ilgili araştırma yaptınız mı hiç?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri