Özgün oluyorum Malum şartlar :)

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Dooo

Yasaklanmış
Öncelikle iyi akşamlar

Üstadlar ben yurtta kaldıgım için youtube giremiyorum. Şöyle bir fikir geldi aklıma ben burda game videoları çekip biriktiricem memlekete gıdınce topluca atıcam.

Sorularım şunlar

Bilgisayarım iyi değil oyüzden internetten çocuklara yönelik oyunlar oynamayı düşünüyorurm barbie tarzı bu videolar sizce izlenim alırmı ?

İnternetten oynadıgım videolarda telif sorunu olurmu ?

Oyun oynarken ekran ufak bu ekranı tam büyük ekran video programı ile çekebilirmiyim hd çekebilen programlar varmı ?

Eğer saçma bir yoldaysam uyarın vazgeçeyim :)

Yurtta boşum günlük 4 saat youtub uğraşsam 10 dkk lık videolar yapsam günde 24 özgün video olur buda iyi bir rakam :)

Fikir güzel ama sabırlı olman lazım bence öyle 3 5 ayda para kazandırmaz ama uzun vadede çok kazandırır bence ,telif konusunu bende merak ediyorum

Fikir güzel ama sabırlı olman lazım bence öyle 3 5 ayda para kazandırmaz ama uzun vadede çok kazandırır bence ,telif konusunu bende merak ediyorum

Kazandırmasın ben beklerim günlük en az 20 video atarım buda 1 ayda 600 video edıyor :)

Öncelikle iyi akşamlar

Üstadlar ben yurtta kaldıgım için youtube giremiyorum. Şöyle bir fikir geldi aklıma ben burda game videoları çekip biriktiricem memlekete gıdınce topluca atıcam.

Sorularım şunlar

Bilgisayarım iyi değil oyüzden internetten çocuklara yönelik oyunlar oynamayı düşünüyorurm barbie tarzı bu videolar sizce izlenim alırmı ?

İnternetten oynadıgım videolarda telif sorunu olurmu ?

Oyun oynarken ekran ufak bu ekranı tam büyük ekran video programı ile çekebilirmiyim hd çekebilen programlar varmı ?

Eğer saçma bir yoldaysam uyarın vazgeçeyim :)

Yurtta boşum günlük 4 saat youtub uğraşsam 10 dkk lık videolar yapsam günde 24 özgün video olur buda iyi bir rakam :)
Güzel fikir.Uzun vadede iyi izlenim alır.Bazen oyun müziklerinde eşleşen veriyor.Deneme-yanılma yolu ile yapacaksın artık.Son olarak tavsiyem ise Popüler kahramanların videosunu çek.

[MENTION=7297]Deepimpact38[/MENTION]

youtuba giremediğim için deneme yapamamda eşleşen olayı kötü olmuş :) Popüler kahramanlar derken gizli değilse isim verirmisin :)

@Deepimpact38

youtuba giremediğim için deneme yapamamda eşleşen olayı kötü olmuş :) Popüler kahramanlar derken gizli değilse isim verirmisin :)
ben 10,sponge bob,barbie vs. bu tarz çocukların dikkatini çeken kahramanlardan bahsediyorum.Yalnız bu çekeceğin oyunlar özgün olmaz.Çünkü bazı yapımcılar izinsiz yayımlamaya izin vermiyor.Benim başıma geldi ama çok nadir olur bu durum.

Üstad oyun videolarını tam ekran ve hd çekebileceğim bir program biliyormusunuz :)
Camtasi recorder ve camtasia studio.camtasia recorder ile videonu çek tam ekran.camtasia studio ile falan logo ve intro bas.Harika olur.Yardımcı olablirim.Pm atmanız yeterli olur.

Peki oyun ufak ekran bunu çekeceğim program tam ekran olarak çekebiliyormu ?

Üstad oyun videolarını tam ekran ve hd çekebileceğim bir program biliyormusunuz :)

Netbook ile bu işi yapacaksan camtasia gibi programların gereksinimlerini bilgisayarın karşılamayabilir.
Onların yerine yerine aTube catcher programını kullan işini görür

oyun videolarinizda arka planda eslesen muzik olmaz ise sorun olmaz bu arada oyun videolari cekmek icin action mirillis tek gecerim harika bi program hic kasmiyor kayit esnasinda

Netbook ile bu işi yapacaksan camtasia gibi programların gereksinimlerini bilgisayarın karşılamayabilir.
Onların yerine yerine aTube catcher programını kullan işini görür

Kaldırır diye umuyorum bilgisayarım okadar kötü değil 8gb ramli 2 gb ekran kartı 2,6ghz asus marka teşekkur ederım yardımınız için :)

oyun videolarinizda arka planda eslesen muzik olmaz ise sorun olmaz bu arada oyun videolari cekmek icin action mirillis tek gecerim harika bi program hic kasmiyor kayit esnasinda

teşekkur ederım yanlış anlamadıysam oyun müzikleri eşleşen vermez , dışardan benim açtıgım müzikler olmasssa ?

teşekkur ederım yanlış anlamadıysam oyun müzikleri eşleşen vermez , dışardan benim açtıgım müzikler olmasssa ?

oyun sirketlerinin yapimcilari oyunlardaki muzikler icin para oduyor hak sahiplerine ama onlar para oduyor eger sen muzikli videoyu eklersen sen 3. taraf olursun hakkin yok yani telif uyari gelir cogu oyuncu oyunlarini oynarken muzik seslerini keserler riske alinmaz 1 hafta bisi olmaz sonra ucururlar

oyun sirketlerinin yapimcilari oyunlardaki muzikler icin para oduyor hak sahiplerine ama onlar para oduyor eger sen muzikli videoyu eklersen sen 3. taraf olursun hakkin yok yani telif uyari gelir cogu oyuncu oyunlarini oynarken muzik seslerini keserler riske alinmaz 1 hafta bisi olmaz sonra ucururlar

Hocam ben oyunu oynasam arkasına güzel çocuklar için eğlenceli müzik eklesem telifsiz müzikleri nerden bulabilirim varmı böyle bir konu :)

valla youtube de en ummadigin sarkidan telif gelebiliyor nasil denersin video ya eklemeden istedigin muzikleri koyup deneyebilirsin telif geliyormu gelmiyormu diye su turkce muzik kanali varya youtube isim vermiyom cunku tehlikeliler her Turk muzigini sahiplenmis butun Turkce muziklerin telif haklari o sirkette onun su sarkilarda telif yok diyemem denemek lazim yuklerek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri