Özgün oluyorum Malum şartlar :)

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
dışardan kolay gibi gelebilir özgün ama günde 20 video imkansız atsan bile abone kasamazsın düşünsene birini takip ediyorsun abonelere geldiğinde bütün sayfa onun ben direk abonelikten çıkardım.Günde en fazla 5 tane atmalısın

susame web sitesinden oyun oynayıp çekmiştim,bildiğiniz çocuk oyunu harfleri sesli söylüyordu,telif gönderdi bana ,her an site sahipleri gönderebiliyor.bana geldi

susame web sitesinden oyun oynayıp çekmiştim,bildiğiniz çocuk oyunu harfleri sesli söylüyordu,telif gönderdi bana ,her an site sahipleri gönderebiliyor.bana geldi

Hocam bütün hevesim kırıldı eminmisiniz oyunamı gönderdi telifi :)

ewet hocam 4 aydır özgün kanalıma gelen ilk telif ,karşı bildirim yolladım telif geri çeksin diye,iyi hatırlattın kontrol edeyim belki geri çekmiştir telifi

dışardan kolay gibi gelebilir özgün ama günde 20 video imkansız atsan bile abone kasamazsın düşünsene birini takip ediyorsun abonelere geldiğinde bütün sayfa onun ben direk abonelikten çıkardım.Günde en fazla 5 tane atmalısın

Hocam yapacagım birşey yok bu kentte. günlük 10-15 saat arası netteyım ama youtube engellı oldugu için boş duruyorum 10-15 saatin en az 6 saati uğraşsam videolar en az 10dkk lık olsa 6x6= 32 video eder. Videoları güzel bir şekilde yukledıkten sonra sıkıntı olmaz abonede sanıyorum inş :) teşekkurler yorumun için

Pet Rescue Saga vs facebook oyunlarının levellerini nasıl gecildiğini gösteren videolar var onlar tutuyor dediğinde tutar bence telif atmazlar diye düsünüyorum.

Acaba kesin bilgi bulabilirmiyim sitelerdekı oyun videolarını çeksem telıf yermıyım ona göre başlıyacagım :)

Acaba kesin bilgi bulabilirmiyim sitelerdekı oyun videolarını çeksem telıf yermıyım ona göre başlıyacagım :)

ben yedim hocam buyur bu kanıtı,sizde yersiniz gibi hevesinizi kırmak için değil yani isterlerse telif atabiliyorlar
Oyunu çektiğim web sayfası burdan sakın oyun oynamayın Games - Sesame Street

ben yedim hocam buyur bu kanıtı,sizde yersiniz gibi hevesinizi kırmak için değil yani isterlerse telif atabiliyorlar
Oyunu çektiğim web sayfası burdan sakın oyun oynamayın Games - Sesame Street

geçmiş olsun hocam inş diğer siteler öyle değildir.ayrıca öneriniz için teşekkur ederım iyi akşamlar

Üstadlar bilgisi olanlardan yardım beklıyorum şuan oyun açık :)

Hiçbişey olmaz kardeşim. Kendin oynuyorsun kendine özgü yorumunu kattıysan oynadığın her oyunun videosunu çekersin. Sen pc oyunları yada online oyunları çekenlerden tek farkın websitesi oyunları çekeceksin. Ben çok oynanan website oyunları ile ilgili top 10 1 adet video yaptım yiyosa bi tanesi göndersin telif. Bak ne oluyo sonra. Videoların hiçbirine müzik ekleme , camtasia ile çalış. Oyunların kendi sesini ekler zaten.Ayrıca biçocuk vardı burakoyunda mı ne. Onun gibi webcam kamerası ile kendini de çekersen ispatlamalar için uğraşmazsın yada ilerde sorun çıkmaması için oyunu oynarken bir metin belgesi açık olsun ''alt tab'' yapıp kanal ismini göster yorumcu olduğunu anlasınlar . Yapman gereken tek şey hangi oyunu oynadıysan , video çektiğin sitenin linkini açıklama kısmına yaz. oyunlarınıda ;
armorgames
addictinggames
miniclip gibi sitelerden al

video çekeceğin oyunlar ise , popüler oyunlar üzerine yoğunlaş ve en önemlisi geliştirmeli oyunları oynamayı tercih et. Başka türlü oyun sitelerinide kullanacaksan SSS sayfalarını oku copyright izinlerine bak. Ben bu kategoriyi düşünüyordum ama açıkcası üşengeçliğimden başlamadım. 2 ay gibi sürede 1 k aboneyi geçersin.

Kardeş 3 aydır bende bu işi yapıyorum 1 tane telif yedim onu da ilk başladığım da gümbürtüye bir kısa cizgi film atmışım o yüzden. Ama genel olarak asla telif vermeyen bir katogori. Oyunu oyna üstüne logo nu bas geç kimse telif atmaz. Zaten sitelerin oyun linklerini açıklamalarına yazarsan site sahibleri içinde bir nevi reklam olur ve telif ataçagı varsa bile atmaz :) Derim ki yap bu işi ama günde 32 video çekemezsin :) Çeksen bile atma sakın günlük en fazla 5-6 en fazla bak. 2000 abonem oldu çok şükür güzel gidiyor :)

Kardeş 3 aydır bende bu işi yapıyorum 1 tane telif yedim onu da ilk başladığım da gümbürtüye bir kısa cizgi film atmışım o yüzden. Ama genel olarak asla telif vermeyen bir katogori. Oyunu oyna üstüne logo nu bas geç kimse telif atmaz. Zaten sitelerin oyun linklerini açıklamalarına yazarsan site sahibleri içinde bir nevi reklam olur ve telif ataçagı varsa bile atmaz :) Derim ki yap bu işi ama günde 32 video çekemezsin :) Çeksen bile atma sakın günlük en fazla 5-6 en fazla bak. 2000 abonem oldu çok şükür güzel gidiyor :)

Hocam güzel yorumunuz için teşekkur ederım. Adsense ilemi çalışıyorsunuz partner ilemi hocam ve adsense ile çalışıyorsanız eşleşen sorun oluyormu :)

Hocam güzel yorumunuz için teşekkur ederım. Adsense ilemi çalışıyorsunuz partner ilemi hocam ve adsense ile çalışıyorsanız eşleşen sorun oluyormu :)

Rica ederim :) Adsensede eşleşen değil de ünlem çok oluyor du partnerdeyim şuan :) Ve ilk ay aldığım kazancım 1300 TL idi :D ilk paramı da bu işten kazandım hem özgünüm hemde izlenim alıyorum ALLAH'a şükürler olsun :) Bu işte para var tabiki emek karşılığın da :)

oyun videolarını youtube başarı hikayesinin bir temsili göstergesi olarak kabul ediyor , oyüzdende oynadıgın oyunlar telif vermez ama oynadıgın oyunlardaki populel şarkılara dikkat et video başlık ve açıklama yanıltıcı olmasın mesela , hazel baby play , hazel baby game , games, gibi yazılar seni uygunsuz içerik açısından sıkıntıya sokar mutlaka açklamana veya başlığına hazel baby video games play , (games Video) bu yazıyı eklemeni tavsiye ederim çünkü fılag bölümünde yanıltıcı içerik bölümünde açıklama olarak bu oyun değil oyunun videosu , gibi notlarla flaglama oluyor.

oyun videolarını youtube başarı hikayesinin bir temsili göstergesi olarak kabul ediyor , oyüzdende oynadıgın oyunlar telif vermez ama oynadıgın oyunlardaki populel şarkılara dikkat et video başlık ve açıklama yanıltıcı olmasın mesela , hazel baby play , hazel baby game , games, gibi yazılar seni uygunsuz içerik açısından sıkıntıya sokar mutlaka açklamana veya başlığına hazel baby video games play , (games Video) bu yazıyı eklemeni tavsiye ederim çünkü fılag bölümünde yanıltıcı içerik bölümünde açıklama olarak bu oyun değil oyunun videosu , gibi notlarla flaglama oluyor.

Arkaya müzik eklemeyi düşünüyorum hocam oyun müziğini kaldırıp telifsiz müzikler umarım güzel birtane bulurum uzun birşey :)

Arkaya müzik eklemeyi düşünüyorum hocam oyun müziğini kaldırıp telifsiz müzikler umarım güzel birtane bulurum uzun birşey :)
çocuk videolarında yanıltıcı birşey eklemeni tavsiye etmem çünkü kulağa ve göze hitabı bozarsan izlenen videoların farklılığı çocuklarda çok büyük sorun olur neden dersen eger oyunu oynayan çocuklar farklılık gördüğünde diğer videolardan aldıgı standart oyun hazını alamazlar ve arkadaşları ile konuşma veyahut da yazışmalarında farklı bir algılama yaşadıklarında videolarının rağbeti düşer. eşleşen vermeyen her videoyu koy bence telif yemessin ama günümüz tanıdıgın müzik olursa ses dosyasını değiştirebilirsin yada ses hızı ile oynayarak tekrar rand edebilirsin.

çocuk videolarında yanıltıcı birşey eklemeni tavsiye etmem çünkü kulağa ve göze hitabı bozarsan izlenen videoların farklılığı çocuklarda çok büyük sorun olur neden dersen eger oyunu oynayan çocuklar farklılık gördüğünde diğer videolardan aldıgı standart oyun hazını alamazlar ve arkadaşları ile konuşma veyahut da yazışmalarında farklı bir algılama yaşadıklarında videolarının rağbeti düşer. eşleşen vermeyen her videoyu koy bence telif yemessin ama günümüz tanıdıgın müzik olursa ses dosyasını değiştirebilirsin yada ses hızı ile oynayarak tekrar rand edebilirsin.

Orjinal oyun müziği ilemi upload edeyım partner çalışıcam zaten eşleşen sıkıntı olmaz sanırım

@bkrymss ingilizce mi çalışıyorsunuz hocam. ingilizce çalışıyorsanız videolarda konuşmuyor musunuz?

action miriliss indirdim arkadaşlar çektiğim videolarda adamların logosu çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim :)

action miriliss hakkında bilgisi olan varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri