Özgün oyun kanalı için ne yapılabilir ?

• Kullanıcı comeback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

comeback

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

Ben ileride oyun kanalı açmayı düşnüüyorum. Türkçe içerikli açacağım. Mesela en çok şu happy wheels dikkatimi çekti. Genel olarak değişik değişik sesler çoıkartan youtuberlar var. Mesela enes batur seslendirme gibi bir şey yapıyor ve çok küfrediyor. Yani ben daha bu oyunlarda işin mantığını anlayamadım. Doğaçlama yapacağzı ama nasıl yani ne konuşmalıyım örneğin happy wheels

Merhaba arkadaşlar,

Ben ileride oyun kanalı açmayı düşnüüyorum. Türkçe içerikli açacağım. Mesela en çok şu happy wheels dikkatimi çekti. Genel olarak değişik değişik sesler çoıkartan youtuberlar var. Mesela enes batur seslendirme gibi bir şey yapıyor ve çok küfrediyor. Yani ben daha bu oyunlarda işin mantığını anlayamadım. Doğaçlama yapacağzı ama nasıl yani ne konuşmalıyım örneğin happy wheels

doğal olucan hocam enes baturu bılıyorum çok itici gelyor bana yapmacık doğal olucan kendın ne hıssedıyorsan onu soylıcen oyle daha ıyı olur yapmacık olmucaksın okadar :D

doğal olucan hocam enes baturu bılıyorum çok itici gelyor bana yapmacık doğal olucan kendın ne hıssedıyorsan onu soylıcen oyle daha ıyı olur yapmacık olmucaksın okadar :D

Yok zaten yapmacıklıktan değil. Herif çok küfrediyor. Ben küfürü seven birisi değilim. Yani sonuçta orda genele hitap edilecek. İyi bir şey olmazda. Yani bazen bir deneme yapıyım diyorum ara sıra susuyorum mesela. Normal hayatta nasıl konuşma ile başkalarına hitap ediyorsam aynı şekilde yapsam bir sorun olur mu ?

Son düzenleme:
Cocuk olma kendin ol yeter hocam. Oyle Enes Batur, Baturay gibi ciddi anlamda igrenclesen kisileri ornek almayin.

Hocam bi' yenilik lazım bu zamanda. Hem Türkçe, hem de oyun düşünüyorsan kategori belirle. Örneğin FPS oyuncusu ol diyelim, sadece o alana yüklen ve insanlar kanalına girince o oyunları bulabileceğini görsün. Bunun dışında kanalında ekipman, tasarım ve ses profesyonel olsun. Bu zamanda amatör işlerin yükselmesi çok zaman alır gibi, hele ki oyun sektöründe. Başarılar.

Cocuk olma kendin ol yeter hocam. Oyle Enes Batur, Baturay gibi ciddi anlamda igrenclesen kisileri ornek almayin.

Yo hocam. Zaten örnek almadan değil. Mesela genellikle hep bu videolar çekiliyor. Bu herifler aşırı küfür ediyor. Bende hani küfür seven birisi değilim. Sadece günlük hayatta nasıl mesela telefonda veya karşılıklı konuştuğumda br şeyler yapıyorsam aynısınıda oyunda yapıyım diyorum ?

oyun kanalı Tutmaz Boşa zamandan kaybı yapmış olursun.
Türkiyede Youtube işine başlayan insanların %90'ı Oyun kanalı açmak istiyor ve açıyor.
Oyun kanalı TUTMAZ. Bu Benim Görüşüm Yanlış Anlama.
Bugün tamer yeşildağ Bir video çeker 50k izlenir biz atarız 50 izlenim alırız onuda haftada :D bu işin formulu başkadır.

Oyun Kanalı tutmaz diye sadece kendınızı kandırıyorsunuz oyun kanalı tutmak için sponsor reklam vermen lazım yeni kanal acipta 20k 30k izlenim beklemeyin oyun kanalı tutmaın için yıllar alır .

oyun kanalı Tutmaz Boşa zamandan kaybı yapmış olursun.
Türkiyede Youtube işine başlayan insanların %90'ı Oyun kanalı açmak istiyor ve açıyor.
Oyun kanalı TUTMAZ. Bu Benim Görüşüm Yanlış Anlama.
Bugün tamer yeşildağ Bir video çeker 50k izlenir biz atarız 50 izlenim alırız onuda haftada :D bu işin formulu başkadır.

Reklama sağlam bütce ayır gerisi gelir :)

Türkiyede oyun kanallarının kitlesini bildiğin çocuklar oluşturuyor. Bu kitle için illaki küfür edeceksin, saçma saçma hareketlerde bulunacaksın vesaire. Ama işini düzgün yaptığına inandığım kanallarda var; PintiPanda, Osmanlı Soylusu, Psikolol vb. Örnekler çoğaltılabilir. Bu insanların kitleside oldukça kaliteli oluyor. Mesela özellikle PintiPanda' nın ben çok çok daha iyi yerlere gelmesini isterdim açıkçası. Neyse konu üzerine söylencek çok şey varda susalım.

Ne yazık ki ülkemizde kraldan çok soytarı tutuluyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yazık ki ülkemizde kraldan çok soytarı tutuluyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam aynen ya. Bu ne kadar saçma bir durum. Aslında yabancı dil öğrenip bu işi mi yapsam diyorum ama şimdi şöyle bir durum var. Mesela bizim düşüncemizle onların düşüncesi bir değil ne ifade edilcek meslea ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri