Özgün Oyun Kanalım Neden istediğim gibi artış olmuyor

örgümodelleri2017

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Ben yaklaşık 4-5 senedir aktif olarak Youtube videolarım ile aylık 3000TL 'ye yakın paralar kazandıgım sitelerim malum youtube politakası değişmesi ile geçen sene 8-9 ay önce kanalım kapandı.

Yeni kanalımı ise bu sefer oyun üzerine yaptım. Yaklaşık 40 tane videom oldu ama ne abone kazanabiliyorum ne de izlenim artıyor.

Eski kanalımdaki videoları silip katagori değiştirdim. Oyun videoları yüklemeye başladım ondan kaynaklımıdır. :eek:

Kanalım : https://www.youtube.com/channel/UC9T8UQ1YTFeDRdCYUXxs4aA

Sizden ricam öneri ve ne yapmam gerekir. Bi fikir yada yardımcı olusanız sevinirim. (Girmişken de desteklerinizi beklerim begeni yada abone olursanız ) Şimdiden herkese teşekkür ederim

Bu tür milyon tane kanal olduğu için aradan sıyrılmak zor oluyor ya reklam basacan adwords ya hiti başka yerden çekecen instagram , facebook gibi ya da video atmaya durmadan devam edicen sabırla

oyun kanalları artık tutmuyor başka içeriklere yönel

düz oyun videoları pek gitmez montaj ve kurguyu iyi ve eğlenceli yaparak çıkabilirsin

Yanlis anlama kanalin cok ozensiz. Logon kapagin video kapak fotolarin oyun secimin vs cok gelistirmen lazim kendini. Youtube artik eskisi gibi degil cok fazla rekabet var. Kaliteli olman gerek. Tavsiyem oyun yapacaksan tek bir oyun oyna. Oyun trendlerine bak millet ne cekiyo o oyunu cek. Baslik ve kapak fotolarin dikkat cekici olsun

Hocam kanal izlenecek gibi değil ki? Takip etmem için bir neden yok. Youtube kanalının da bir markalaşma cabası olduğunu unutmayın.

Bir kanal yaparken ve içerik üretirken herkes şunu kendine sormalı ; "Ben bu kategorideki içerikleri takip eden biri olsam bu videoları izler miydim?"

Cevabını kendini eleştirerek verip her zaman için insanın gelişmeye muhtaç bir varlık olduğunu bilerek becerilerini arttırıp devam etmelisin. Videolarda konuşma dahi yok sanırım.
Ekstradan youtube'de abone sayısı artık bir şey ifade etmiyor. Önerilenlere girersen kazanırsın.

mobil oyun kanalım var, 1 senedir video atıyorum toplam 500 videom oldu, yaklaşık 2 ay bıoyunca adwords reklamdan hit çektim çok az bi hareketlenme oldu, ama halen istediğim yere gelemedim ama pesde etmedim halen devam ediyorum. hayırlısı bakalım

Haberin olsun. Kanalın para kazanması açmazlar. Forza horizon 4 sadece oyun görüntüsü adam onay alamadı. Videolarında konuşma ve görüntü göremedim. İşin zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri