Özgün Photoshop Hızlıçekim Kanalım

10 numara 5 yıldız sıkılmadan izledim bu şekilde devam etmelisin
teşkkürler hocam
Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık.Soldan 2. binanın dükkanlar biraz yerin dibinde kaldı ama az daha yukarı çıkarsanız daha iyi olucaktı :)
teşekkürler hocam
bu tarz çalışmalara bayılıyorum çok iyi olmuş emeğinize sağlık
çok teşekkürler hocam

Vay bee sonuna kadar izledim takipteyim helal olsun ya böyle devam et :D
çok teşekkürler hocam
güzel olmuş eline sağlık :D
teşekkürler hocam :D
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:D
güzel olmuş :D Furiorus yazmışsın yalnız furious olacaktı :D
Güzel olmuş eline sağlık :) Bu arada başlık Furious olacak sanırım
evet hocam dün gece farkettim ama hesaba giriş yapamadım düzeltmek için hatırlattığınız için teşekkürler.

çok iyi olmuş çok da iyi güzel olmuş gerçekten. Diyecek söz bulamadım.

hocam senden bi -özgün- profil fotolarında uygulayacağımız video istiyorum :D
bizi de gör ki tüm üyeler sosyal hesaplarında cool olsun.. ve öz güvenleri yerine gelsin ve risk alabilsinler ve çok kazansınlar ve zengin olsunlar
bak bunların hepsi senin bi video yapmana bağlı :D

Çok başarılı hocam, eğitim videoları da çekersen daha sağlam uzun videoların olur.

Ozgun videoya saygimiz sonsuz. Muthis bir calisma olmus. Yeni calismalarini bu konu altinda paylasirsan cok guzel bir konu olur

çok iyi olmuş çok da iyi güzel olmuş gerçekten. Diyecek söz bulamadım.
hay masalllahhh yaaa ne kdr ugraşmısssınnn
Tek kelıme helal olsun :) Harıka harıka harıka :)

çok teşekkrüler hocam Allah razı olsun :D

hocam senden bi -özgün- profil fotolarında uygulayacağımız video istiyorum :D
bizi de gör ki tüm üyeler sosyal hesaplarında cool olsun.. ve öz güvenleri yerine gelsin ve risk alabilsinler ve çok kazansınlar ve zengin olsunlar
bak bunların hepsi senin bi video yapmana bağlı :D

tabiiki hocam ne demek

Güzel olmuş. Alper Süzgün'ün speed artlarıda bi başka ama :)

Hocam ben daha çok aleander koshelkovu takip ediyorum ama Türk arkadaşlarımızda gerçekten çok başarılı.

Ozgun videoya saygimiz sonsuz. Muthis bir calisma olmus. Yeni calismalarini bu konu altinda paylasirsan cok guzel bir konu olur
dostum gerçekten izlemesi keyifli bir çalışma. Bunu sürekli ve ingilizce olarak bir de gündeme yönelik yap kısa sürede bir yerlere gelirsin. Çok güzel bir kanal olur. Tebrik ederim. :)
Çok başarılı hocam, eğitim videoları da çekersen daha sağlam uzun videoların olur.

hocam bu kanalı sadece speedart için açtım fakat belki photoshop ta eğitim kanalı açabilirim

Hocam kanalın tutar, sana özenip bir tane denedim saçma sapan bir şey oldu, herkesin sahip olmadığı bir yeteneğinin olduğunu bil diye söylüyorum, umarım daha başarılı olursun :)

hocam cs5 mi bu bende bi ara cs4 le ugraştım egitim videosu falan var mı bildigin güzel

hocam cs5 mi bu bende bi ara cs4 le ugraştım egitim videosu falan var mı bildigin güzel

Adobe Photoshop CC hocam. İnternette bolca mevcut eğitim videoları, arayüz belki farklı olabilir fakat temel olarak aynıdır araçlar v.s biraz baktınızmı rahatlıkla kavrarsınız.

çok güzel olmuş bu kanal tutar
böyle güzel bir yeteneği değerlendirmelisin. tasarımda iyi para var. başarılar
Emeğinin karşılığını alırsın umarım.Başarılar..

harika hocam devam et intro falan yap bence.

çok teşekkürler hocam :D

Hocam kanalın tutar, sana özenip bir tane denedim saçma sapan bir şey oldu, herkesin sahip olmadığı bir yeteneğinin olduğunu bil diye söylüyorum, umarım daha başarılı olursun :)

hocam en başta bende çok saçma şeyler yapıyordum fakat hayal gücümü olaya katınca böyle şeyler ortaya çıkıyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri