Özgün Program Dersi Çeksem Olurmu?

• Kullanıcı freekevin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kesinlikle mikrofonlu sesli anlatım yapın çok etkili olyor.

Hocam aslında canlı yayın olayi mantikli belli saatlerde hatta :)

mikrofonlu olacaksa takip ederim :)

3 abone de benden :-). C++ falan öğrenmeyi çok istiyorum çok makbule geçer.
Aslında mikrofona da gerek yok telefon işini görebilir. Sesi eşzamanlı olarak kaydet sonra video ile birleştir. Bir zaman sonra mikrofon işini halledersin.

3 abone de benden :-). C++ falan öğrenmeyi çok istiyorum çok makbule geçer.
Aslında mikrofona da gerek yok telefon işini görebilir. Sesi eşzamanlı olarak kaydet sonra video ile birleştir. Bir zaman sonra mikrofon işini halledersin.

düşünmedim değil de sıkıntı olur kayma falan diyorum :)
telefon kulaklığını mikrofon olarak deneyim diyorum ses çok düşük geliyor sanırım ayarlarını tam yapamadım :D
bu arada c++ bende bilmiyorum c# biliyorum zaten sizin işinizi görecektir c# öğrenmek :)

---------- Mesaj saat 19:26:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:25:45 civarında gönderildi. ----------

Hocam aslında canlı yayın olayi mantikli belli saatlerde hatta :)

bilmiyorum hocam ama canlı yayın belki fazla gelmezmi normal videoyu nasıl çekicem diyen biri için :D

bir denemeyi düşünüyorum,baktım forumda birçok özgün konusu açılmaya başlandı bende nerf mi çeksek benim ufaklıklara bişey yaptırıp mı çeksem,kardeşime minecraft mı çektirsem falan derken bir anda bu aklıma geldi :) kardeşimde 10yaşında minecraft meraklısı video çekiyim diye tutturdu onu da çekerim olmadı :D 2türlü gelir :D kendi işini kolaylaştırmak için birçok kişinin program ihtiyacı var bunun için para veriyor ben çoğunluğun ihtiyacı olan bir programı çeksem diye düşünüyorum hem kimseden para çıkmaz hemde ben kazanmış olurum :D

İmla kurallarına pek uymuyorum kusura bakmayın artık o konuda hiç alışkın değilim :)

Kesinlikle minecraft çeksin. Nasıl birşeydir bilmiyorum ama videoları acayip çok izleniyor.

Kesinlikle minecraft çeksin. Nasıl birşeydir bilmiyorum ama videoları acayip çok izleniyor.

evet hocam farkettim onu burak oyunda diye bir arkadaş var o biraz ilerletmiş artık t-shirt satışları falan,bir aralar kendine server açmıştı şimdi ne alemde bilmiyorum.
ama çocuk yani meraklı biliyoda bişeyler herkes birşey yapacağında nasıl yapılır diye aratıyor izliyor bende oynamıyorum bilmiyorum server açmayı bile düşünüyorum minecraft yada metin2 :D napalım youtubeden daha ilk ayımızda para kazanmalar gitti,baya bir kanal kapandı yani youtubede gelebilecek çoğu şey başıma geldi artık hem özgün hemde farklı sektörlerden de kazanmaya çalışacağım yoksa bu youtubenin para vereceği falan yok :D

---------- Mesaj saat 19:40:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:39:44 civarında gönderildi. ----------

Php Ve Js çekersen çok iyi olur :)

onu bilmiyorum ama asp.net biliyorum :/

Çok talep olmayan birşey sonu hüsran olur bence. Size önerim daha çok ilgi alabilecek konulara yönelmeniz. Bunun içinde google adwords kelime aracından faydalanabilirsiniz.

Çok talep olmayan birşey sonu hüsran olur bence. Size önerim daha çok ilgi alabilecek konulara yönelmeniz. Bunun içinde google adwords kelime aracından faydalanabilirsiniz.

denemekten zarar gelmez bence hocam anında beklemiyorum zaten zamanla koyarım ne gelirse işte :)

denemekten zarar gelmez bence hocam anında beklemiyorum zaten zamanla koyarım ne gelirse işte :)

Tabi ki zarar gelmez ama şöyle bir açıp bakın php derslerini kaç kişi izliyor. link asp link Çok izlenenlerin ise siteleri var hocam. Site desteğiyle bu kadar izleniyor.

Size yapmayın demiyorum hocam ama araştırın ve dönüşümüne bakın öyle karar verin.

Tabi ki zarar gelmez ama şöyle bir açıp bakın php derslerini kaç kişi izliyor. link asp link Çok izlenenlerin ise siteleri var hocam. Site desteğiyle bu kadar izleniyor.

Size yapmayın demiyorum hocam ama araştırın ve dönüşümüne bakın öyle karar verin.

hocam webi geçtim de bir bakımdan da forumlarda paylaşsam mesela zaten site de açacağım zamanla ama şimdilik r10 üyeliğim var orada,wms'de ytpara da vb. webmaster sitelerinde ihtiyacı olan birçok kişi var mesela bir bot nasıl yapılır onu göstericem masaüstü programa ihtiyacı olan da çok var yani insanlar kendi de birşeyler yapabilsin maksat meraklı olanlar forum dışından da birçok kişi bu tip şeylerle ilgileniyor bota vs. ihtiyacı oluyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri