Özgün Proje İlk Video - Aşkın Etkileri

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
başarılar hocam inşallah istediğiniz bir hedefi ulaşırsınız.bir kac etkili video yükledikten sonra reklamını verin googleye.facebookta sayfa acıp videoyu yayınlayıp aynı şekilde ordada reklam verin bir ay içinde gelişme olup başa cıkmayı başaracaksınız eminim.

Başlangıç için gayet güzel... Ama ACAYİP Bİ ŞEY ler paylaşmalısınız ki hızla büyüyesiniz...

Başarılar... BOL KAZANÇLAR...

Hocam rengi değiştirmeyecekseniz green fon olmaz pek. Yani ya direk beyaz fon alın, yada onu sonradan montajda değiştirin.

Sunucunun ten renginde bir gariplik var. Ya ışık düzgün değil, yada renklendirme veya beyaz dengesinde sorun olabilir.

hocam amaç para kazanmaksa türkçe çalışmayın derim. ha hobiyse devam güzel.

ses mono (L), sesi stereo yaparsan daha iyi olur izleyici açısından.

Gayet başarılı. Bu tarz özgün projeler güzel. umarım karşılığını alırsınız.

Arka plan olmamış hocam rengi değiştirin bence

arkaplan ve küçük resimleri beğenmedim hocam gerisi güzel.
edit : yanda çıkan resimlere işaret etse iyi olur hocam.

Samet kardeşim çok güzel olmuş eksikler zaman içinde halledilir yt ye dönmene hele özgünle dönmene sevinmişem..

Özgün grubumuza alalım senide gel yamacıma :))

Hayırlı olsun

renk.
sunucunun rengi çok soluk.

bir de daha önce arkadaş bahsetmiş. yeşil perdeyi arkaplan olarak kullanacaksanız hiç kullanmayın, beyaz bi fon alın. Ama yeşil perde kullanacaksanız da sağlam bi keying yapın.

kullanılan yazı türünü ve yazı renklerini pek sevemedim açıkçası.

geri kalan kısımları beğendim

Sesde problem var.konsept daha önce defalarca denendi.çok farklı işlenmemiş konuları ele alırsanız daha hızlı büyüme ve kazanç olur diye tahmin ediyorum.

Hocam tireyle ayırdığın iki tarafın tam tersi olması gerekmez mi :)

Hocam sunucu sempatik sunuyor izlettiriyor,ama ten rengi çok soluk gibi geldi bana. Arkaplanı ve video sırasında çıkan yazıları vs. montajda geliştirirseniz yürür bence :)

İyi kötü bütün eleştirileri bekliyoruz arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler

https://www.youtube.com/watch?v=17khB9IExyw

İginç Yasaklar 4.video

Arka plan yeşilden gri'ye dönecek ileri ki videolarda :)

Hocam özellikle bu videoda ses geçişleri hariç diğer sunum sesi sol kanal yoğunluklu geliyor, kanalları ortalamanız (center) gerekiyor diye düşünüyorum. Gerisi güzel geliştirilebilir..
(Kulaklık ile dinlenildi)
https://www.youtube.com/watch?v=17khB9IExyw

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri