Arada çıkan videoları beğenmedim ben.kaliteyi düşürmüş hocam.Hele son çıkan yok a... kısmı tam berbat etmiş bence.Seviyeyi düşürüyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İsim olarak daha genel birşey olabilir. Sadece sınav konusu üzerinden gidersen bir zaman sonra içerik sıkıntısı yaşayabilirsin.
Bursa'da cekiyosun hic haberimiz olmuyor , tophane okul cıkısına gel usta sen
02:04 deki eleman tophane 11.ci sınıf ogrencisidir bilgine
Vay Kent Meydanı heUludağ Üniversitesinde mi okuyorsun
Arada çıkan videoları beğenmedim ben.kaliteyi düşürmüş hocam.Hele son çıkan yok a... kısmı tam berbat etmiş bence.Seviyeyi düşürüyor.
Bu arada bende tavsiye vereyim, mikrofon böyle çok şey gözüküyor kırmızı kısmı lastikli gibi falan böyle. Düz ve sarı olsa daha güzel olur sanki sarı olmasa düz kırmızı tam olarak yuvarlak bir mikrofon daha profesyonel durur gibi
o ilk baştaki çoçuk da sizin gruptan galiba torpil geçmisiniz cengize
Bu sokak röportajı yapıp yayımlama olayında hukuksal bir konu var mı yok mu ?
Tek başınamı çalışıyorsun hocam? Kamerayı kullanan biri var mı orda?
Kent meydanitophanede oturan ciftlere manzaraya karsi sorabilirsiniz aslinda
![]()
bence güzel bir başlangıç olmuş. zamanla soruları ve soracağın insanları daha iyi seçersen daha da güzel olur. alır başını gider...
yolun açık olsun..
Sorular dışında herşey güzel
ilgi çekici sorular sorun kankadan sevgili olurmu ? yok evde tek başına kalsanız nabarsınız ? geçelim artık bunları
Hocam burası Bursa kent meydanı mı ?
ilgi çekici sorular sorun kankadan sevgili olurmu ? yok evde tek başına kalsanız nabarsınız ? geçelim artık bunları![]()
demek istediğim o değil gündemdeki olaylar ile ilgili sorular sorabilirsiniz örnek veriyorum dün Prof. Aziz Sancar Nobel Kimya Ödülü aldı çıkıp vatandaşa Prof. Aziz Sancar kimdir diye sorabilirsinizEvet hocam
Hocam ilgi çekici sorular sormaya çalışıyoruz fakat yabancı kanallar gibi ahlaksız sorular sormamızı beklemiyorsunuzdur umarım![]()
demek istediğim o değil gündemdeki olaylar ile ilgili sorular sorabilirsiniz örnek veriyorum dün Prof. Aziz Sancar Nobel Kimya Ödülü aldı çıkıp vatandaşa Prof. Aziz Sancar kimdir diye sorabilirsiniz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.