Özgün Şiir Kanalım

• Kullanıcı imparator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

imparator

Yasaklanmış
Web sitesi
www.saniyeanneyemekleri.com
hocam ses nasıl bukadar kaliteli oluyor ne kullanıyorsun bu arada tebrikler

Teşekkür ederim arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 17:46 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

hocam ses nasıl bukadar kaliteli oluyor ne kullanıyorsun bu arada tebrikler

İyi akşamlar arkadaşım ben Adobe Audition 1.5 Kullanıyorum.Eski adı Edit Cool
Güzel Program

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

Ayrıca Şiir sever Arkadaşları Kanalıma Abone Olmaya Davet Ediyorum Düzenli Olarak Haftada Bir Kaç eser Çıkarıyorum

biraz daha duygu katmalı ve müziğin sesini azaltmalı ayrıca tek düze değilde bazı noktalarda çıkış yapmalısın. bunların dışında kaliteli bir sistem ve ses var. başarılar

şiir dinlemeyi sevmezdim fakat bu sardı beni sesinizde pek hoş geldi tebrik ederim hayırlı çalışmalar :)

Benimde aklimda olan bir fikir,siirleri seslendirmek.Devam edin hocam,basarili :)

çOK tEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR YAZDIĞIM ŞİİRLERİM VARDI AMA YORUMLAMA İŞİNE BİR İKİ AYDIR BAŞLADIM PROGRAMLARI ÖĞRENMEK FALAN EDİTLEMEK ZAMAN ALIYOR.DAHA ÖNCEDE 15 SENE PROFESYONEL TİYATRO OYUNCULUĞU YAPTIĞIM İÇİN OKUMAYI SEVİYORUM SANATI HER DALI GÜZELDİR

---------- Spam Engelliyici 18:13 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

Hocam şahsen çok beğendim, başarılarınız devamını diliyorum. Ayrıca ilk video için, Allah razı olsun..
Bu VATAN HEPİMİZİN O Ayrı ama iş Sanata gelince her kesimden şiir okurum sanatın siyaseti olmaz. Ama herkesin gönlünde yatan bir aslan vardır

---------- Spam Engelliyici 18:24 ---------- Önceki Mesaj 18:13 ----------

Benimde aklimda olan bir fikir,siirleri seslendirmek.Devam edin hocam,basarili :)

sayın hocam eğer öyle bir düşünceniz varsa durmayın şiirleri seviyorsanız ortaya bir eser çıkarmak tarif edilemez ayrıca

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1414478783_4c6d560f330a4c8b35973adb8d6c78cd
Belki Sizde Benim katılacağım yarışmaya katılırsınız

vay be çok farklı bir ses tonu kullanıyorsun gerçekten etkiliyor insanı.. tebrik ederim hocam.. bir tek şu olayı düzeltirsen on numara olur.. sen söylerken sanki boş bir odadaymışsın gibi ya da hafiften çok düşük seviye de bir uğultu ya da cızırtı tarzı bir şey var onu düzeltip videoyla tam etkileşim sağlarsan daha faydalı olur diye düşünüyorum

vay be çok farklı bir ses tonu kullanıyorsun gerçekten etkiliyor insanı.. tebrik ederim hocam.. bir tek şu olayı düzeltirsen on numara olur.. sen söylerken sanki boş bir odadaymışsın gibi ya da hafiften çok düşük seviye de bir uğultu ya da cızırtı tarzı bir şey var onu düzeltip videoyla tam etkileşim sağlarsan daha faydalı olur diye düşünüyorum

teşekkürler gürkan programa hala tam hakim değilim araştırmadayım :)

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 20:02 ----------

helal olsun guzel kanal yapmissin abi :D

sağol hasan kardeşim

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 20:02 ----------

teşekkürler arkadaşlar sizin beğenileriniz benim için önemliydi o zaman bu kanal yol alır demektir. Tüm Foruma çalışmalarında başarılar bol kazançlar

hocam ilk videonun sonuna doğru gelen müzik çok itici geldi. tanıtım müziğiyse daha güzel birşey tercih etmenizi tavsiye ederim.

videolar harika olmuş bu arada ;)

hocam ilk videonun sonuna doğru gelen müzik çok itici geldi. tanıtım müziğiyse daha güzel birşey tercih etmenizi tavsiye ederim.

videolar harika olmuş bu arada ;)

Ben üç müziği miksledim bu videoda çünkü normal giderken aksiyonlaşıyor. o esnada biraz hareketli müzik giriyor şirin ara boşluklarındada bir efekt kullandım son kısmı bende beğenmedim pek ama hani sert bitti ya belki birazda yumuşşatsın şiiri diye düşündüm açıkçası üşendimde bastım düğmeye :)

[MENTION=13132]imparator[/MENTION] gayet başarılı tebrik ederim :) ancak size tavsiyem Gate efekti kullanarak ses geçiş eşiğini yükselterek yutkunmaları vs. duyulmaz hale getirmeniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri