Özgün =sipali program

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

cemocan03

Kayıtlı Üye
selamün aleyküm öncelikle arkadaşlar dün evde televizyon izlerken atv deki alemin kralı dizisi çıkmıştı onu izledim ama izlediğim bölümde konu ıssız bi adaya ormana felan düşüyorlar ama arkadaki ıssız ada olsun orman olsun denizdeki su olsun o kadar yapmacık ki izlerseniz sizde göreceksiniz.. acaba bunu hangi programla yapıorlar ögrenebılırsek ozgun vıdeo inanın daha eglencelı olur ve özgün+özgün= daha çok para
pardon videoyu unutmusum

www.youtube.com/embed/oHT6hTlPaqQ

Cevap: +özgün =sipali program

tv izlemem ama tahminimce greenbox kullanmışlardır

özgün çalışan arkadaşlara destek olsun diye bedava greenbox studyosu kullanımı sağlıyorum lazım olursa pm atmanız yeterli

valla bılmıyorum arkadas ama orman denız denızdekı su o kadar yapmacıktı kı

Yeşil perde tekniği ile adobe after effect ile yapbilirsin.

Yeşil perde.Sony vegas ile çok rahat yapılabiliyor.Fakat ışığı vs doğru ayarlaman lazım :)

valla hocam gozle gorulur sekılde ama super bence ozgunluk ıcın cunku burda cekersın kendını baska yerde gosterırsın degısık stıllere gırerek bellı bı kıtleye hıtap edersın

arkadaşlar dediğim gibi greenbox/yeşilperde ihtiyacı olan varsa normalde gunlüğü 2bin lira olan studyomu bedava kullanabilir yeterki özgün çalışmak isteyin kamera ışık gibi ekipmanlar da benden hadi :D

arkadaşlar dediğim gibi greenbox/yeşilperde ihtiyacı olan varsa normalde gunlüğü 2bin lira olan studyomu bedava kullanabilir yeterki özgün çalışmak isteyin kamera ışık gibi ekipmanlar da benden hadi :D

perde 20 lira hocam ne yaptın :D

Hocam 1 perde 1 cracklı sony yetiyor zaten :D

Arkadaşa 50 liraya yapayım ben :D

bu greenbox olayını uzun zamandır biliyorum ve araştırıyorum nereden bulabilirim bu perdeyi veya gidip yeşil perde mi alayım bilemedim ki :D

hocam kaça yaparsan yap ben tam teşeküllü film studyosunu beleşe veriyorum diyorum sen ne diyosun allaşkına :D :D
2Bin dedin hocam neresi beleş :D :D
bu greenbox olayını uzun zamandır biliyorum ve araştırıyorum nereden bulabilirim bu perdeyi veya gidip yeşil perde mi alayım bilemedim ki :D

Hocam perde al ışık vs eşit orantıda düşecek :D

tv izlemem ama tahminimce greenbox kullanmışlardır

özgün çalışan arkadaşlara destek olsun diye bedava greenbox studyosu kullanımı sağlıyorum lazım olursa pm atmanız yeterli

Hocam tam olarak adresinizi pm atabilirmiainiz :D bi gün ekibimle gelebilirim hanii :rolleyes:

en kolayı sony vegaz yeşil perde ;)

yeşil perde ile bir videonu çek.... o yeşil perde yeşil kısma isteidğin video yada isteidğin resmi ekle... en baıt en kolayı en kalıtelisi senın olur..
ama guzel ve super fikrin olmalı ? neyapcaksın? ne oynatacaksın yada oynayacaksın ? o kurgu yoksa hiç başlama...
kurugunu yap plan proje sonra uygulama program işine geç..

kalıteli vir vido çek, arkana yeşil perde mavi perde vb... sabit bir renk olacak.. çunku programla o yengi belirtince. o renk yerıne senin isteidğin bir video yada resim oluyor.... normal bir renk bile olur..... bildiğin perde, perdedeki mantık .. sabit bir renk olsun ki istediğin şeyi o rengin üzerine program tanımlayıp atıyor? ya yazıyorum ama karışık mı gelıyor ???

""after daha teferrruatlıken, sony vegas dağa prataik ve basittir..öğrenmesi dağa kolay yanı..."

yeşil perde kullanacaksanız bu işi sony vegas ile değil after effect ile yapın. Sony vegas daha çok render ve montaj için kullanılır after effect ise adı üstündedir zaten efekt programı. Ve after effectde yeşil perde için yapılmış bir çok yardımcı pluginde var.

matrix matrix :)))

yeşil perde olmasınada gerek yok sabit göze batan bir renk olursa her türlü yaparsın. yeşil olması şart değil.

önemli olan kullanıcalacak olan programdaki ustalık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri