Özgün Stop Motion deneme

• Kullanıcı fsever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fsever

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.fatihsever.org
Arkadaşlar malum yaptırımlardan sonra özgüne geçmeye başladık yavaştan.Stop motion la iligli ilk video çektim görüntüde bazı bozukluklar var ama asıl video da düzelticem.
Kanal için isim fikri olanlar varsa bekliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=giu2g86_62A

V2 aynı video arka plan değişmiş hali

https://www.youtube.com/watch?v=BrPGbTe0xUg

ham görüntü

Vv55yP.jpg

Son düzenleme:
kurgu çok önemli çekim kadar önemli video kendini izettirebilecek seviyeye geldiğinde kanal alıp başını yürüyor zaten en önemliside video içinde merak uyandırmak bir sonraki sahnenin iple çekilmesi

sağolun arkadaşlar zaten deneme bu zaten yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum.

kanal için bi kaç isim öneriside aliyim

ya sonunda adamı oldurmiyeydin iyiydi parcaladın adamı :D

ne kadar zamanını aldı bu videoyu cekmek ?

kanal ismi icin aklıma ilk geleni soyluyorum

stop and go

gayet başarılı ...sadece bina olarak kullandığınız yerdeki adamın sabit durması ve legodan ayrı bir parça olarak gözükmesi bütünlüğü bozuyor....o kısımdada zorda olsa yine lego parçaları kullanmanız daha iyi olacaktır....

gayet başarılı ...sadece bina olarak kullandığınız yerdeki adamın sabit durması ve legodan ayrı bir parça olarak gözükmesi bütünlüğü bozuyor....o kısımdada zorda olsa yine lego parçaları kullanmanız daha iyi olacaktır....

normalde orası yoktu :D arka fonu yeşil kullanmak yerine başka renk kullanınca işler karıştı en mantıklısı arka duvarı legolardan yapmak zaten

bence gayet iyi gitgide daha da iyi olacaktır :)

Arkadaşlar malum yaptırımlardan sonra özgüne geçmeye başladık yavaştan.Stop motion la iligli ilk video çektim görüntüde bazı bozukluklar var ama asıl video da düzelticem.
Kanal için isim fikri olanlar varsa bekliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=giu2g86_62A

Başlangıç için çok güzel bence hocam.

Kanal Türkçe olmayacak heralde sormam gerek yoktur di mi :D

Her telden stop motion tarzında mı olacak yoksa sadece oyuncak temalı mı?

Bu arada yine araba kazası ile bitmiş Türk senaryosu, [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocanın animasyonu da benzer bitiyordu o aklıma geldi :D

Başlangıç için çok güzel bence hocam.

Kanal Türkçe olmayacak heralde sormam gerek yoktur di mi :D

Her telden stop motion tarzında mı olacak yoksa sadece oyuncak temalı mı?

Bu arada yine araba kazası ile bitmiş Türk senaryosu, [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocanın animasyonu da benzer bitiyordu o aklıma geldi :D

Oyuncak temalı gidicek cve yabancı olucak hocam

Slow Motion fikrini Stop Motiona çevirmişsin başarılı olmuş ama :)

Slow motion için de çalışmalar yapıcam hocam önce kamera işini çözmem lazım onun için :)

biraz daha hızlı olması gerekir diye düşünüyorum.Emeğinize sağlık ben de bu kategoride birşeyler yapacam kısa sürede umarım görüşürüz o zaman :)

Oyuncak temalı gidicek cve yabancı olucak hocam

Slow motion için de çalışmalar yapıcam hocam önce kamera işini çözmem lazım onun için :)

Stop Motion Toys, Moving Toys bunlar biraz klasik ama kanal isminde toys geçerse iyi olabilir. Olmazsa daha orijinal şeyler düşünülebilir :)

Kanal ismi Live Toys olsun canlı oyuncaklar .)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri