ÖZGÜN - Telefon oyun video çekme.

ilhanmrt

Yasaklanmış
Akıllı telefonda oyun oynarken nasıl video çekebilirim googleden araştırdım ama video çekiyor ama ya donuyor yada renkleri karıştırıyor ekran kayıyor sağlam bişey bilen varmı?

ÖZGÜNE GİRMEYE KARAR VERDİK İŞLER KESAT.

Az Kaldı Bu oyun Firmalarıda El atacak Bu işe :)

Geçen wolfteam bir videosuna Joygame telif atmıştı bu sektörede yöneldikçe oyun videolarıda güme gidecek.

Akıllı telefonda oyun oynarken nasıl video çekebilirim googleden araştırdım ama video çekiyor ama ya donuyor yada renkleri karıştırıyor ekran kayıyor sağlam bişey bilen varmı?

ÖZGÜNE GİRMEYE KARAR VERDİK İŞLER KESAT.

BlueStacks şu programı araştır hocam. Android oyunları pcden oynamanızı sağlayan programdır. Ekran görüntüsü kayıt yapan herhangi bir programla rahatlıkla kayıt yapabilirsin.

BlueStacks şu programı araştır hocam. Android oyunları pcden oynamanızı sağlayan programdır. Ekran görüntüsü kayıt yapan herhangi bir programla rahatlıkla kayıt yapabilirsin.

Root İstiyormu hocam?

Ve Telefon Tablet Vs. Root Atınca Garanti Kapsamı Dışına Çıkıyormuş (Teknik Servis Söyledi)

Bilgi Verirsen Sevnrm :)

Root İstiyormu hocam?

Ve Telefon Tablet Vs. Root Atınca Garanti Kapsamı Dışına Çıkıyormuş (Teknik Servis Söyledi)

Bu programı pc ne kuruyorsun bir nevi android işletim sistemi kurmuş oluyorsun.Aynı telefondaki gibi bir arayüzü var google playa girip istedigin oyunu indirip oynayabilirsin.

Root İstiyormu hocam?

Bu bir nevi emülatör. Senin pc ne android işletim sistemi kuruyor ve telefonda ,tablette oynuyor gibi oynuyorsunuz.

kurulumu biraz tuhaftır ama kurum videoları var bir şekilde halledersin.

[MENTION=99]futli[/MENTION] [MENTION=267]chatmece[/MENTION] bu çok hoşuma gitti açıklamalarınız ve verdiğniiz bilgiler için çok teşekkür ederim :)

Bu programı pc ne kuruyorsun bir nevi android işletim sistemi kurmuş oluyorsun.Aynı telefondaki gibi bir arayüzü var google playa girip istedigin oyunu indirip oynayabilirsin.

Ben bunun la bi ara telefon doğrulama sistemi yapmaya çalıştım ama bi başarıya ulaşamadım :)

Ben bunun la bi ara telefon doğrulama sistemi yapmaya çalıştım ama bi başarıya ulaşamadım :)

Dogrulama degilde direk bu program içinden google hesabı açtıgınızda aynı akıllı telefonlardaki gibi tel dogrulaması istemiyor.15 dk altı video atabileceginiz bir yt hesabınız oluyor.

Teamvier bu işi görebilir.Telefona teamvier android sürümünü yüklersin pc den bağlanırsın telefona...Telden oyun oyna pc den kayıt yap.

Teamvier bu işi görebilir.Telefona teamvier android sürümünü yüklersin pc den bağlanırsın telefona...Telden oyun oyna pc den kayıt yap.

ya oluyor olmasınada donuyor be güzel kardeşim

telefon general mobile discovery

1gb ram 4 çekirdek işlemci.

[MENTION=1188]ilhanmrt[/MENTION] bu ay sonu çıkacak olan discovery elite işini görecektir kardeşim :D 4 gb rami var 1gbsi oyunlar için 4 çekirdek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri