Özgün uğraşmaya değer mi

• Kullanıcı ahzukabz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

ahzukabz

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar
Goruyorum ki Turkiye'de özgün çalışan sayıca halen çok az. Spamda uzatmaları oynuyor.

Sormak istiyorum özgün ugraşmaya değermi

Forum icin mahsuru yoksa ortalama kazanc ne alıyorsunuz Türkçe veya yabancı.. Fikir vermesi icin iyi olur.

Değer fakat hayatını ve geçimini bunla sağlayamassınız diye düşünüyorum. Bizim kanal var mesela şuan hiç kazanç sağlayamıyoruz neredeyse. Bu işe hobi olarak başlamak lazım ilk 1 yıl sonrası Youtube'nin insafına kalmış.

Bunun net bir cevabını alamazsın ki. Böyle düşünme boşuna. Aylık 50, 500, 5000, 50000 de kazanan var. Tamamen içeriklerin, tutulman, şansın ile alakalı bir durum bu. İyi kazananlar yoluna devam ederken tutunamayanlar bir süre sonra bırakıyorlar. İnsanlardaki o merak duygusunu yakalaman ile alakalı.

Acaba bu buyuk vlog veya oyun kanallarıda böylemidir? Sponsor haricindeki yt kazançları

Eğer işinize gereken değeri verirseniz Türkçe sosyal medya da çok güzel kazandırıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri