Özgün Video - After Effects CS6

• Kullanıcı mazlumty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Arkadaşlar Bi Video Hazırladım Bi 10 dk da Hazırladım. Denemek Amaclı Upload Ettim İzlemeniz İçin . Fikriniz :) ..

Not : Sorduğumda Hüseyin Abinin Kameraya Bakışını İyice İzleyin . Koptum :D :D

Deneme amaçlı bir çalışma için oldukça iyi bunun senaryosu olur cartı curtu olur o zaman çok daha iyi olucaktır. Ancak nasıl yaptığınızı veya yararlandığınız anlatımlar varsa onların linklerini vererek herkese faydanız dokunabilir :)

Deneme amaçlı bir çalışma için oldukça iyi bunun senaryosu olur cartı curtu olur o zaman çok daha iyi olucaktır. Ancak nasıl yaptığınızı veya yararlandığınız anlatımlar varsa onların linklerini vererek herkese faydanız dokunabilir :)

Eyvallah Kardeşi Zaten Güzel ve Komik Bi Hikaye Oldumu Böyle Şeyleri Herkes Beğenir Diye Düşünüyorum . Anlatımlara Gelince Çok Basit After Effects Tutorial Dersen Heryerde Çıkıyo İşki Videoları İzleyip ve deneyip Kendimizi Geliştirmik:)

Eyvallah Kardeşi Zaten Güzel ve Komik Bi Hikaye Oldumu Böyle Şeyleri Herkes Beğenir Diye Düşünüyorum . Anlatımlara Gelince Çok Basit After Effects Tutorial Dersen Heryerde Çıkıyo İşki Videoları İzleyip ve deneyip Kendimizi Geliştirmik:)

Birde hocam böyle bir kaç video daha gördüm sanki videoyu önce çekip sonra bilgisayarda editleme yapmıyor musunuz ? Farklı bi numarası mı var yoksa ?

Vayy çok güzel olmuş. Harika. :) Bende yapmak istiyorum. ;)

Çok güzel hareketler bunların filminin girişinde sadece bu numara ile olayı başlatmışlardı sizde öyle senaryo çekip teknolojinin nimetlerinden faydalanırsanız bence bu iş olur :)

bu proğramın 32 bit olanı varmı acaba..

güzel olmuş hocam . kendinizi geliştirip bir ekiple mini bir dizi kuşağı yapıp para,şan,şöhret sahibi olabilirsiniz :D :D

hocam valla yavaş yavaş yapın . birde greenbox perde alın bakın nasıl para kazanıyorsunuz :D:D:D birde sağlam bi kamera :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri