Özgün Video Beyin Fırtınası Yapalım

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Merhaba arkadaşlar,

Ben yaklaşık bir haftadır YT ile uğraşıyorum ve bana daha kolay gelen spam yöntemiyle :) Bunun yanında Kaliteli, yabancı ülkelerede hitap eden bir kanalda açmak istiyorum. 2 Kişiyiz, yaklaşık 4 5 bin lira maliyetinde ekipmanımız var ( Kamera, lensler, tripot vs. ) Ayrıyeten After Effect, Grafik programlarınıda yarı prof. kullanabiliyoruz.(Videolara kaliteli introlar, geçişler yapabiliriz) Ne çekebiliriz konusunda sizlerle fikir alışverişi yapabilmek için bu konuyu açıyorum. Aklına fikirler gelen ve paylaşmak istiyen arkadaşlar olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Ben şöyle bir şey düşündüm. Bir nevi kısa film gibi.

Şimdi şu başın üstüne takılan kameralar var ya. Onlardan takacaksınız. Kendi gözünüzden çekiyormuş gibi çekeceksiniz. Şehrin kalabalık, merkezi bir yerine gidiceksiniz. İstanbul için İstiklal Caddesi ,Taksim Meydanı, Bağdat Caddesi, Kadıköy vs vs. gibi. Videoların konusunda orada normal bir yürüyüş gerçekleştirirken olağanüstü bi olay olacak. Bunu efekt programlarıyla patlama falan ekleyerek yapacaksınız. Öyle öyle olaylar gelişecek.

Veya Üsküdar sahilde KızKulesi'ne karşı oturmuş çayınızı içerken denizde değişik şeyle olacak.

Neyse böyle işte. Biraz uçtum galibaa.. :D

Tutacak bir fikri paylaşacak yoktur sanırım :) Benimde bir projem olacak inş. Özgün video hakkında hacı oturup iyi düşünmek lazım.

Ben Su anda Yapıyorum özgün video parkta kızlarla öpüşürken video çekiyoruz fenna patlama yapıyor :D hemde türkçe :D

Ben şöyle bir şey düşündüm. Bir nevi kısa film gibi.

Şimdi şu başın üstüne takılan kameralar var ya. Onlardan takacaksınız. Kendi gözünüzden çekiyormuş gibi çekeceksiniz. Şehrin kalabalık, merkezi bir yerine gidiceksiniz. İstanbul için İstiklal Caddesi ,Taksim Meydanı, Bağdat Caddesi, Kadıköy vs vs. gibi. Videoların konusunda orada normal bir yürüyüş gerçekleştirirken olağanüstü bi olay olacak. Bunu efekt programlarıyla patlama falan ekleyerek yapacaksınız. Öyle öyle olaylar gelişecek.

Veya Üsküdar sahilde KızKulesi'ne karşı oturmuş çayınızı içerken denizde değişik şeyle olacak.

Neyse böyle işte. Biraz uçtum galibaa.. :D

:D evet farklı fikirler. Ama erzurumda öyle şeyler yapmak zor :D çünkü fazla yer yok. Bizde de normal prof. kamera var baş kamerası da deil :)

---------- Mesaj saat 21:49:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:48:04 civarında gönderildi. ----------

Tutacak bir fikri paylaşacak yoktur sanırım :) Benimde bir projem olacak inş. Özgün video hakkında hacı oturup iyi düşünmek lazım.

Valla ben kendim fikrim olunca çıkar gözetmeksizin yardımcı olabileceğim yerlerde söylüyorum. Tabi kendim öyle oldugum için başkalarınıda öyle dşünebilirm. Şahsi fikriniz saygı duyarım :)

---------- Mesaj saat 21:49:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:49:28 civarında gönderildi. ----------

Ben Su anda Yapıyorum özgün video parkta kızlarla öpüşürken video çekiyoruz fenna patlama yapıyor :D hemde türkçe :D

Merak ettim örn. video linki atsana :)

işin cılkını çıkartmışsınız 2kuruş para için de yapılmaz ki bu :)
aklıma +18 hayvan videoları hakkındaki sorularına cevapları geldi muslere06'nın :DDD
beyler paylaşım yapıldı su anda kim yaptıysa eyw :D beğenin :D

bana göre şöyle 100binlik facebook sayfası izlenmeyi arttırır çok faydası olyuor. 5000-1000 kişi izler diye tahmin ediyorum

O sayfanın da video sayfası olması mantıklı olur ama hocam Söz sayfalarından pek bir şey gelmiyor sürekli de video paylaşamıyorsun :S

zaten hepsi aynı kişinin gibi, cap ve inci sözlük sayfasından beğendiriyorlar artık ne kadar kazanıyorlarsa. umarım az kazanıyorlardır bu inci sözlükten nefret ederim herşeye küfür eden insanlardan

Herseye kufur edenler sitenin yada o sayfalarin sahipleri degil,sozluge uye olan cocuklardir.Herkesin mizah anlayisida bir olmak zorunda degil.

Vine için artık açılan sayfalar açıldı da sağlam bir site yapmayı düşünyorum. bu arada öpüşme videosy atan arkadaş o videodan ne kadr kazandn :D 3 5 kuruş iiçn yaplmaz diye yorum gelmişde :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri