Özgün Video Çalışacağım

Akıncı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar özgün video çalışacağımda sizce hangi dil çalışayım? hangi dili önerirsiniz?

Birde Özgün video için gerekli birkaç program söylermisiniz video ekleyip çıkarabileceğim, kesebileceğim,yazı yazabileceğim programlar. :)

yabanci dilin varsa, tr de uzak dur bence direk yabanciya yonel

program olarakta ben kucuk islerim icin camtasia, kesip bicmek icin sonyvegas, proda da after effects kullaniyorum

Arkadaşlar özgün video çalışacağımda sizce hangi dil çalışayım? hangi dili önerirsiniz?

Birde Özgün video için gerekli birkaç program söylermisiniz video ekleyip çıkarabileceğim, kesebileceğim,yazı yazabileceğim programlar. :)
yabancı dilin varsa yabancı dil herzaman iyidir.türkçe reklam kazançları düşük çünkü yabancı videolara göre genelde camtasıa studyo programı kullanıyorum ben burda geneli onu kullanıyor zaten youtubede nasıl kullanıldığı özelliklerini anlatan videolarda vardır izlersin ordan

Simdi soyledigime belki kizacaksin ama. Empati yap. Kesip bictigin videolar ozgun olmaz, baskasinin materyallerini kullanicaksin sonucta video icinde. Bildigin herhangi bi dil yoksa zaten Turkce calismak zorundasin.

özenleştirilmiş çalışacaksın gibi duruyor yabancı dil kullan ing herzaman en iyisidir bu konularda.

Simdi soyledigime belki kizacaksin ama. Empati yap. Kesip bictigin videolar ozgun olmaz, baskasinin materyallerini kullanicaksin sonucta video icinde. Bildigin herhangi bi dil yoksa zaten Turkce calismak zorundasin.

empati yaptım :)

var olan videoları kesip biçmeyeceğim..

misal bi hayvan tanıtıyorum. XX Hayvanı ve o hayvanla alakalı 1-2 resim ve açıklama kısa bi şekilde.

empati yaptım :)

var olan videoları kesip biçmeyeceğim..

misal bi hayvan tanıtıyorum. XX Hayvanı ve o hayvanla alakalı 1-2 resim ve açıklama kısa bi şekilde.

Hayvanin resmini kendin cekersen problem yok. Zaten internette olanlari kullanacaksan o fotograflarinda sahipleri var :)

Hayvanin resmini kendin cekersen problem yok. Zaten internette olanlari kullanacaksan o fotograflarinda sahipleri var :)

Tabikide kendim çekmeyeceğim. Mesela Öküz resmi diyelim. Google'de aratacağım görsellerden beğendiğimi kullanacağım videoda. Kimse o resimlerden para kazanmıyor hem empati yaptığımda da bir sıkıntı olmuyor. Resmi ben paylaştım diyelim, isteyen istediği kadar kullanabilir benim hiçbir hiçbir sorunu,zararı yok.

Tabikide kendim çekmeyeceğim. Mesela Öküz resmi diyelim. Google'de aratacağım görsellerden beğendiğimi kullanacağım videoda. Kimse o resimlerden para kazanmıyor hem empati yaptığımda da bir sıkıntı olmuyor. Resmi ben paylaştım diyelim, isteyen istediği kadar kullanabilir benim hiçbir hiçbir sorunu,zararı yok.

Youtube'da her video cekip paylasan para mi kazaniyor? :D Yaptigin karsilastirma mantikli degil. Baz alman gereken sey harcanan emektir. Video cekerken emek harcandigi gibi o fotograflari cekenlerde emek harciyor. Okuz deyip gecmemek lazim, poz vermek icin beklemiyorlar sonucta.

Youtube'da her video cekip paylasan para mi kazaniyor? :D Yaptigin karsilastirma mantikli degil. Baz alman gereken sey harcanan emektir. Video cekerken emek harcandigi gibi o fotograflari cekenlerde emek harciyor. Okuz deyip gecmemek lazim, poz vermek icin beklemiyorlar sonucta.

Haklısın hocam..

Evet arkadaşlar. Özgün çalışacak program arıyorum...

Dostum Youtube Movie Maker var slayt şeklinde videoları çok basit hazırlayabiliyorsun. Onu araştır istersen bende var ama kısıtlı en fazla 5dk lık video hazırlayabiliyorum. Ayrıca google görsellerden Öküz resmi fotosunu alıp ekle bu senin video'nun özgünlüğünü bozmaz :). Görsellerden aramada büyük boyut seçeneğini kullan video kaliteli olsun.

Arkadaşlar Türkçe niye çalışmıyorsunuz? Anlamış değilim ya. Yani Türkçe çalışmak kazandırmıyor mu? İşte burada yanılıyorsunuz arkadaşlar. Türkçe iyi kazandıran içeriklerde var. Ayrıca çok izlenen kategoriler var ve piyasa aç. Yani yabancı bir video çıkartmak için 10 kez düşünürken Türkçe bir video ile daha rahat hit alınabiliyor. Kazanç kısmına gelince yabancı da da düşük kazanç olabiliyor ama bildiğiniz dil de daha rahat video üretebilirsiniz.

Benim Türkçe kanalım da var ve günlek 5-10 TL arası bırakıyor. 3 ay önce açmıştım 4 özgün videom var. 1 videom 150 bini devirdi. Şimdi daha da yöneleceğim bakalım.

Edius basit kullanışlı.

Valla ben bildiğin movie maker ile gayet güzel işler çıkarıyorum. Yeterli oluyor. Onun haricinde pro show gold öneririm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri