Özgün Video "Düz Mantık"

Abi hayattan soğudum ya. 1. izlemeden sıkıldım bunların tutması nasıl bir şey ben halen anlam veremiyorum. Saçmalasa yine iyi yaptığında bir şey yok :D

Çocuklara yönelik tamamen. yeni nesil bizim gibi sokakta büyümedi evde bunları izliyor :)

Türk versiyonunu yapsam tutar mı acaba ? Ne dersiniz arkadaşlar ? :)

Bu videolardaki gibi tutacak video fikirleriniz varmi arkadaslar?

Arkadaş anlamadığınız birşey var. Aynı videoyu siz yapin ayni etiketleri koyun gene o adamın izlenimini alamassınız. Biz yapsak yumurtayı acip kıllı ellerimizle yapip koyariz. Adamlarda prodüksüyon var. Hanginiz videolariniza o adamdaki gibi photosopda yapilmis özel resim kouyp her videosuna logo fragman yapiyor ve üzerinde oynama yapip videoyu daha kaliteli hale getiriyor. Mesele orda. Onu yapabilsek herşey çözülecek.

arkadşalar o ingilizce tüm dünya ortak dili ingilizce nerdeyse siz türkçe yapsanız ne olcak türkçe hem tutmaz bizim türk nilleti 1 dk izlicek of sıkıldım diyip kapatcak daha iyi yollar bulunur kesinlikle ama inglizce bilen biri çok çok iyi şeyler yapabilir youtubede sadece bu yumurta ile ilgil ideğil her alanda

Gerçekten ilginç bir çalışma ve izlenme sayısı :D.

o düz mantıkta oldukça iyi para var akıllı oynayıp kategoriyi doğru seçmek gerekiyor ...

forumdan bir arkadaş yapıyordu bir ara bu işi hatta hazırladığı bir kaç videoda vardı telefonuyla çokca fotoğraf çekip video haline getiriyordu köşelik oldu sanırım buralarda yok :D

Dünyayı ikiye bölelim. Bir parçasında Türkler olsun, diğerinde ise diğer ülkeler. Türkiye'de İngilizce bir elzem olmasına rağmen maalesef en biliyorum diyen vatandaşı bile Cem Yılmaz'ın skeçlerindeki karakterleri geçemiyor. Tüm dünya İngilizce konuşuyor. Yaptığınız videonun diğer tüm dünya ülkelerinde izlenme olasılığı bu yüzden çok yüksek. Ben geçenlerde çarşıda dolaşırken birkaç Asyalı'ya rastladım, hepsi de İngilizce konuşuyorlardı. Yani işin püf noktası bu. Herkese hitap etmek. Ne var ki bir koltukta tek karpuz misali. Para kazanmak için İngilizce şart.

ah ulan eskiden ne güzel cipslerden pokemon tasoları çıkardı pokemon ozaman tüm dünyada izleniyordu bakkaldan 15-20 tane cisp alıp hangi taso çıkacak diye açsam ne izlenirdi :D

@alex senin hala devam ediyor mu bu yumurta işleri?

Forumda bir arkadaş (adını hatırlayamadım) yeni yeni bu işlere girdi. Gayet de başarılı ilerliyor, biraz zamana ihtiyacı var. Armut piş ağzıma düş yok maalesef. Zamanla her şey rayına girecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri