Özgün Video Fikri

• Kullanıcı Alper38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Alper38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 8 gün sonra Kurban Bayramı..Ben hayatta yapamam ama mutlaka yapabilecek arkadaşlar vardır...

Fikrim şu ;

3-4 arkadaş birlikte ellerinizde poşetlerle kapı kapı dolaşarak şeker toplamak..Aynen çocukların zile basıp , ev sahibi kapıyı açar açmaz ' Bayramınız Mübarek olssssuuun ' diye hep bir ağızdan bağırdığı gibi bağırmak :D

Karşılarında bu tabloyu görecek olan insanlar ilginç tepkiler verecektir..İnsanların bu tepkilerini kameraya çekip (insanlar kamerayı görmeyecekler), dikkat çekici bir başlık ile yayınlarsınız...

Tabi bizim yaşlarımıza ters hocam ama daha genç ve deli ruhlu arkadaşlar yapabilir. İyi Fikir. :))

Arkadaşlar 8 gün sonra Kurban Bayramı..Ben hayatta yapamam ama mutlaka yapabilecek arkadaşlar vardır...

Fikrim şu ;

3-4 arkadaş birlikte ellerinizde poşetlerle kapı kapı dolaşarak şeker toplamak..Aynen çocukların zile basıp , ev sahibi kapıyı açar açmaz ' Bayramınız Mübarek olssssuuun ' diye hep bir ağızdan bağırdığı gibi bağırmak :D

Karşılarında bu tabloyu görecek olan insanlar ilginç tepkiler verecektir..İnsanların bu tepkilerini kameraya çekip (insanlar kamerayı görmeyecekler), dikkat çekici bir başlık ile yayınlarsınız...

Güzel fikir ama sen ben gibi 30 undan sonra garip kaçar bu:D yapsak kapıyı açan nooluyo lann! demezmi sence:D genç arkadaşların değerlendirmesi güzel olur türkçe çalışanlardan..

Bence dana kılığına girip sağa solda koşturalım.

Bence dana kılığına girip sağa solda koşturalım.
:D Sonra birisi alsın eline uyuşturucu iğneyi vursun bizi...Gerçi bu oldukça masum kaçtı...Ya da laaaannn durun ben Dana değilim insanım diyene kadar yatırıp kessinler bizi :D

:D Sonra birisi alsın eline uyuşturucu iğneyi vursun bizi...Gerçi bu oldukça masum kaçtı...Ya da laaaannn durun ben Dana değilim insanım diyene kadar yatırıp kessinler bizi :D
Vay bee ne özgün hikayeler çıkıyor he fikirden fikir ne güzel:D Bir de derler lan bu konuşan dana vurun! kim vurduya gitmekte var:D

Geceden hazırlardım kıyafetlerimi düzgün bir şekilde. Ayakkabılarım boyanmış bir şekilde balkonda beklerdi.
Sabahın köründe bir heyecanla, sevinçle kalkıp kıyafetlerimi giyerdim. Saçım joleden parlardı. Hemen iki altımızda babannemlere iner ellerini öper harçlık alırdım.
Sonra kırtasiyeye gidip barette boncuklu tabanca alıp milletin bahçe kapısındaki ampüllerini patlatırdık :D Şimdi sıradan bir gün, pijamalarımla geçiriyorum.

Aslında kurban kaç para?, kurbanlık fiyatları? Kuban Bayramı tatili kaç gün? Veya kurbanda tatil fırsatları gibi sorulara yanıt vermek için videolar hazırlanabilirdi ama biraz geç kalındı tabi. Google gibi düşünmek lazım bazen. Kısa vadede olsa çok güzel hit alabilir bu videolar.

Fikrim şu ;

Fikir güzel ama Türkiye şartlarında kapıyı açtığında 2-3 tane kocaman adam bayramınız mübarek olsun derse. Bizim halk onları hırsız zannedip evi yoklamaya gelmiş diye fikir üretip kötü sonuçlara sebep olabilirler :)

Kamerayla mahallelerde dolaşın kurban kesenleri 1 dakika kadar görüntüye alın. 10 kişiyi alsanız yeterli.
Keserken kaydetmeyin tabi :D Ne bileyim bizim buralarda mesela 5-10 kişilik grup toplanır ederler. Sonra temizlerler falan. Ben öyle elit bir yerde yaşamıyorum gerçi sizin oralar farklı olabilir.
Kimisinin ki oraya buraya kaçar kovalarlar. Bir kaç kişi iyi bayramlar dedirtirsiniz. Çocuklara şeker verirsiniz şeker değil para istiyoruz diye söyletirsiniz :D gibi gibi..

Belli kişi toplanırsa gelebilirim gibi. Neden olmasın

bu çalışmanın devamlılığı yok hocam özgün çalışmanın devamlılığı olmalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri