Özgün Video İçin Fikir Arıyorum.

• Kullanıcı kaantalha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

kaantalha

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
Artık zevk alacağım bir şeyler yapmak istiyorum. Kendi emeğim ile başarmak ve kazanmak istiyorum bu arada biliyorum ki özgünde kazanmak için sabır ve süre lazım. hepsini göze aldım fakat fikir arıyorum. Benim için sürpriz yumurta da olur slayt olarak video yapmakta hiç fark etmez hepsini sıkılmadan yaparım fakat bir işe kalkışmışken gelir ve izlenme yönünden iyi dönüşler alayım diye düşünüyorum. Aklımda çok fazla fikir var ama dediğim gibi izlenme ve gelir yönünden güzel dönüşler almak istediğim için sizlere danışmak istedim.

Prof. foto. mak.
dijital foto. mak.
Telefon

olarak 3 ayrı kameram mevcut. Seslendirme yapabilirim ama kameranın karşısına geçmeye gerek kalmayacak fikir arıyorum.

Öyle bir fikir bulursan söyle be..... diyecek arkadaşlar çıkacaktır :D Eğlenmek onlarında hakkı :D

Artık zevk alacağım bir şeyler yapmak istiyorum. Kendi emeğim ile başarmak ve kazanmak istiyorum bu arada biliyorum ki özgünde kazanmak için sabır ve süre lazım. hepsini göze aldım fakat fikir arıyorum. Benim için sürpriz yumurta da olur slayt olarak video yapmakta hiç fark etmez hepsini sıkılmadan yaparım fakat bir işe kalkışmışken gelir ve izlenme yönünden iyi dönüşler alayım diye düşünüyorum. Aklımda çok fazla fikir var ama dediğim gibi izlenme ve gelir yönünden güzel dönüşler almak istediğim için sizlere danışmak istedim.

Prof. foto. mak.
dijital foto. mak.
Telefon

olarak 3 ayrı kameram mevcut. Seslendirme yapabilirim ama kameranın karşısına geçmeye gerek kalmayacak fikir arıyorum.

Öyle bir fikir bulursan söyle be..... diyecek arkadaşlar çıkacaktır :D Eğlenmek onlarında hakkı :D

Forumda ozgun calismak icin fikirler gibi bir bolum var. Oradan kendine bir fikir secebilirsin.

kimse size özgün fikrini söylemez hocam. hele fotoğraf makinesi ile hayata geçirilebilecekleri.

kardeş origami kanalı yada stop motion açabilirsin. Çok emek istiyor yani 1 yıl temiz çalışırsan günde 2-3 video çekersen ekmek yedirir. O derece zor bi kategori ama tbm si güzel. Kamera karşısına geçmeden ancak ya eline aldığın birşeyi tanıtcan yada başkalarının yaptığı birşeyi çekecen başka bi alternatif yok.

Prof. foto. mak.
dijital foto. mak.
Telefon

supriz yumurta nasıl bir içattır anlamış değilim supiz yumurtayı bulan adam bıle bukadar vıdeo cekılıp para kazanılcagını bılseydı fıyatı yuksek tutardı :P demek istediğim cok izlenıyor cocuklara yonelık seyler ne yaparsan yap alışılmışın dışına çık dikkat çekici seyler yap ornegın yumurta acıcaksan elinle açıcaksın herkez farklı farklı acıyo ama kamerada sadece yumurta cıkıo goruntunun %30 unu ellerin olusturuyo eger ellerine asagıdı resımlerdeki gibi dıkkat cekıcek seyler yaparsan oldukca yuksek abone kazanırsın ha erkek adam yaparmı dıyeceksen elin cıkıyo sadece sonuc olarak kımse senın kız mı erkek mı oldugunu anlamaz :)
bu soyledıgım sadece bı ornekdi nekdar alışılmışın dışına cıkarsan okadar iyi olur senın ıcın ha sen oje surmezsin masa örtüsünü çizgi film karakterleri bişey yaparsın gibi

Desenli-ve-Resimli-Oje-Modelleri-3.png

3131216265_PHOTO_11693829_155778_26613670_ap_320X240_xlarge.jpeg

Angry-birds-oje-desenleri.png

kimse size özgün fikrini söylemez hocam. hele fotoğraf makinesi ile hayata geçirilebilecekleri.

Bu forumda zaten kimse kendi yaptığı işi söylemiyor ki. Eğer birisi bir fikir söylüyorsa ya o işi yapacak fırsatı yoktur yada yeni bir çalışma fikri bulup eskisini insanlarla paylaşıyordur. Artık ne düşerse bahtımıza :)

kardeş origami kanalı yada stop motion açabilirsin. Çok emek istiyor yani 1 yıl temiz çalışırsan günde 2-3 video çekersen ekmek yedirir. O derece zor bi kategori ama tbm si güzel. Kamera karşısına geçmeden ancak ya eline aldığın birşeyi tanıtcan yada başkalarının yaptığı birşeyi çekecen başka bi alternatif yok.

stopmotion hakkında pek bilgim yok ama çok uğraştırır diye düşünüyorum. Benim düşündüğüm fikirler arasında origami var fakat önce biraz pratiğe dökmek lazım işi iyice bir öğrenmek var. teşekkürler bu arada

supriz yumurta nasıl bir içattır anlamış değilim supiz yumurtayı bulan adam bıle bukadar vıdeo cekılıp para kazanılcagını bılseydı fıyatı yuksek tutardı :P demek istediğim cok izlenıyor cocuklara yonelık seyler ne yaparsan yap alışılmışın dışına çık dikkat çekici seyler yap ornegın yumurta acıcaksan elinle açıcaksın herkez farklı farklı acıyo ama kamerada sadece yumurta cıkıo goruntunun %30 unu ellerin olusturuyo eger ellerine asagıdı resımlerdeki gibi dıkkat cekıcek seyler yaparsan oldukca yuksek abone kazanırsın ha erkek adam yaparmı dıyeceksen elin cıkıyo sadece sonuc olarak kımse senın kız mı erkek mı oldugunu anlamaz :)
bu soyledıgım sadece bı ornekdi nekdar alışılmışın dışına cıkarsan okadar iyi olur senın ıcın ha sen oje surmezsin masa örtüsünü çizgi film karakterleri bişey yaparsın gibi

Desenli-ve-Resimli-Oje-Modelleri-3.png

3131216265_PHOTO_11693829_155778_26613670_ap_320X240_xlarge.jpeg

Angry-birds-oje-desenleri.png

ahhaha harbiden sürpriz yumurtayı ilk çıkaran kim her yerde bu tür videolar görmeye başladım :D Hocam vallahi ne denir ki sana "Adam haklı dedim" :D Sürpriz yumurta çalışanlarda bir sadelik var gerçekten tırnak boyamak zahmetli ya da erkek adama göre değil diyebilirler ama çizgi film karakterli örtüler veya bu gibi videoya renk katan öğeler gerçekten şart. Bende eğer özgün videolar çekmeye başlarsam cafcaflı kımıl kımıl öğelerden yararlanmayı düşünüyorum. :D neyse saçmaladım ben teşekkürler hocam bu arada

---------- Spam Engelliyici 16:53 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

Hocam kesinlikle süpriz yumurta!

hocam sürpriz yumurta güzel olur iyi olur ama birçok kişi bu tür videolar çekmeye başladı bende başlasam bu türde izlenim alabilir miyim endişesi var.

Hocam şu an önerebileceğim yok ama yumurta ve slayt hariç bir şeyler bakın. 1 ay sonra en az 50 tane öyle kanal olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri