Özgün Video İlk gün

• Kullanıcı hikmettop86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

hikmettop86

Kayıtlı Üye
Merhaba;

Arkadaşlar özgün çalışmaya başladım bir 4 video yaptım 3'cü 20 ile 30 izlenim aldı diğeri ise dün gece 12'den şu saate kadar 1200 hit aldı sizce nasıl aynı kategoride devam edeyim bu kanal tutar mı?

doğru yol bende bugün itibariyle (kanallar patlayınca) spam işini bıraktım allah kazancını daim etsin hayırlı olsun

Videoyu siz görebiliyor musunuz ? Bende gözükmüyor.

adam niye video göstersin kanalı açık etsin biri gider sahte telif atar uğraş dur ne gerek var

Arkadaşlar kanalımı gösteremem biliyorsun malum kötü niyetli arkadaşlar var

konusu ne kanalınızın ? ne tür videolar paylasıyorsunuz benim de özgün baslıgımda yaptıgım calısma var

Eğlence üzerine kanalım tbm şuan düşük ama sanırım artar zamanla

Spam benim için bitti beyler kim spamlarsa spamlasın:)

Kanal ingilizce camtasia,sony vegas kullanıyorum Kendim HD kameramla çekiyorum biraz uğraştırıyor ama hitleri görünce değiyor

başarılar ve bol şanslar ,herkes bir gün özgün olacak..ve ben o zamanda spama devam ediyor olacağım ))

Kardeşim spamı hakkı ile yapabilirsan helal olsun ben ellime yüzüme bulaştırdım yoksa spamın getirisi çok güzel

Bot kullandım bir süre çok iyi gitti sabit 25 tl kazandım sonradan bir kanaldan bütün para kazanma gitti ondan sonra açtım kanaların hiçbiri dikiş tutmadı hepsi bir iki günde kapandı çerezleri sildim mac değiştirdim olmadı artık stress yapmaktansa biraz sabırlı olarak yavaş yavaş kazanmayı tercih ettim en azından telif riski yok diye düşünüyorum önü açık bir iş bir gün en azından ayda 1K ile 2K arası kazanırım diye düşünüyorum hayırlısı artık bakalım

Tamammen kendi cekimim hitler daha artar mi bana az geliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri