Özgün Video İlk gün

• Kullanıcı hikmettop86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Yok Hocam İngilizce sunum yapıyorum türkçe ile kısıtlı kalmak istemedim

Kazanırsın bu zamana kadar neyi bekledin kı diyor ing sunum yapabilsem bi dakka spam yapmam ıkı saklabanlık yap fenomen oluyorsun

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

5 günde böyleyse ve böyle devam edersen bence o kanal 1 ay sonunda günlük en az 50'yi bulur.

Özgün kanal süreç gerektirir hocam en fazla 5-6 aya düzenli uğraşırsan iyi bir sabit gelir yakalarsın. Tam olarak ne ile ilgili hocam bu videolar ? Tıklama oranların falan gayet iyi

Kategoriyi basit bir kategori aslında eğlence ile alakalı

Ben özgün video ile aylık 1800 civarı almıştım bunlar ne ki?
Videoları hep kendim yapmıştım.
İlk ayda aldım bu parayı.

Sana helal olsun bizde birşeyler yapmaya çalışıyoruz uzun vadeli kalıcı olarak

Arkadaşlar heyecanıızı anlıyorum spam'dan dolayı yükset hitlere alışkınsınız ama bir durun bakalım özgün olmak zaman ister.. Zamanla kanalınızda videolarınızda tanınacaktır.. O zaman görürsünüz hiti de parayıda.. Ama o zamana kadar birazcık sabır bıkmadan devam edin bence.

Aynen kardeşim sabrediyorum eminim bir kaç aya çok iyi yerlere gelecek kanalım

Sabret hocam muhakkak emeğinin karşılığı alırsın. Kanalın 1.5-2 ayda oturabilir, abonelirin artar, izlenimlerin yükselir. Özgün çalışırken hemen yüksek meblalara ulaşmak zor olur birazda şans ister. Bu kanalını oturttunmu zaten tadından yenmez ileride partnerlik teklifleri alabilirsin :) Ayrıca başka kanallar açıp başka özgün videolarda çekebilirsin. Hazır özgüne başlamışsın bırakma bence :) Ben spamdan yandım 5 aydır korkuyorum youtube ye elimi sürmeye gerisini sen düşün :)

youtube son dönemde aldığın önlemlerle botları öldürdü. bu saatten sonra botla çalışılmaz. çalışmakta ısrar edenler öğrenci haşlığından fazla da zaten kazanamaz. artık çalışıp özgün video yapanlar kazanacak başkalarının emeğinin üzerine kazanç kuranlar hiç umutlanmasınlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri