Özgün Video Öneri ?

FierFactor

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba sosyal medyada iyi bir kitleye sahibim ben yani sosyal medyadan videoları her türlü yayıp izletebilirim 15-20 yaş arası kitle çok büyük şimdi sizden kilit noktayı istiyorum ne üzerine videolardan kazanabilirim yada ne yapabilirim ? özgün

Arkadaşlar merhaba sosyal medyada iyi bir kitleye sahibim ben yani sosyal medyadan videoları her türlü yayıp izletebilirim 15-20 yaş arası kitle çok büyük şimdi sizden kilit noktayı istiyorum ne üzerine videolardan kazanabilirim yada ne yapabilirim ? özgün

benim fikrim oyun ve +16 aşırı olmayacak şekilde

o senin yeteneğine kalmış dostum

gameplay videoları kesinlikle... belirli bi kullanıcıyada gidebiliyosan sistemini yükseltip oyun videoları çekebilirsin..

Şimdi şöyle genclik fena 15-20 yaş arası hepsi sosyal medya ile haşır neşir facebookdan falan ulaşmıyorum kendi ayrı yöntemim var 10 binlerce kişiye ulaşabiliyorum etkili bi şey olması lazım

---------- Mesaj saat 15:19:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:19:08 civarında gönderildi. ----------

gameplay videoları kesinlikle... belirli bi kullanıcıyada gidebiliyosan sistemini yükseltip oyun videoları çekebilirsin..

kişiler kız ağırlıklı :/

Türk hocam justin one direction falan ne tarz şeyler yapabilirim telif gelmez mi

moda hakkında gidebilirsin hocam kızlarsa kesinlikle iyi tutar veya mutfak ;)

Mesela bir T-shirt yaptırıp hangi ünlüyse fotoğrafını t-shirt ön yüzüne çakıp onu çekiliş yapıp ödül olarak verebilirsiniz. Çok iyi tutar bence. Çekilişi de canlı yayında varsa kız arkadaşınız yani kız sesi daha iyi olur yoksa kendiniz de konuşarak veya notepad'e yazı yazarak video çekerek çekiliş sonucunu Youtube'ye koyarsınız. Mesela ilk başta tanıtırsınız bakın bu t-shirtin sahibini açıklayacağız biraz sonra diye 2-3-4 dakikalık güzel olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri