..........................
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senaryo işini nasıl halledebiliriz? Bir deneme yapmak istiyorum.
teşekürler hocamkolay gelsin güzel çalışma
hocam konu altında tartışma yaratmak istemiyorumdapeppa pigin yapımcısı izin vermez ki o karakterleri kullanmanıza.Ben buna benzer bir çizgi film karakterini kullandım manuel eşleşen yedim.
hacım söz sana işler yoluna girince vericem refÜmit hocamın hazırladığı uzun videolari gördüm ve kanalda inceledim gayet kaliteli videolar izlenmesi vs de parasını kısa dönemde çıkarıyor zaten ayrıca fiyat bu videolar için harcanan emeği bildiğim için bence çok makul yatırım yapmak özgün kanal sahibi olmak için mükemmel fırsat kaçırmayın derim. Ümit abi ref kabul ediyorum ��
hocam aklında varsa anlatırsın ben ona göre yapabilirim
aklınad bişey yoksa tamamen banada bırakabilirsin
tamamdır hocam döüş yapacagım kendi skypeme geçince 1 saat kadar içindeSkype ekledim
bu arkadaşı nolur atın forumdanbaltalayimmi konunu ? napacan moderatöre mi şikayet etcen![]()
hocam konu altında tartışma yaratmak istemiyorumda
hiçbir sıkıntı olmuyor en ufak telifle ilgili sıkıntı yok
ayrıca nasıl eşleşen yediğinede şaşırdım dogrusu neye eşleşen atmışresime mi
![]()
ilginçmiş o kadar kanal var 1 yıldı açık olanalr var hiçbir sıkıntı yok gerçekte şaşırdım. hiçbişiy gelmiyor hocam sıkıntı yok sana nasıl denk gelmiş şaşırtıcıkullandığın karakterler eğer biri tarafından lisanslanmışsa eşleşen veya telif yiyebiliyosun hocam.Bilgi için söyledim aynısı başıma geldi.Sadece karakterin resmini senini gibi oynatıyordum videoda![]()
yok hocam 1 yıldır kullanan ar bi sorun olmuyorhocam mesela peppapig karakterini kullandıgımızı düşünelim, karakter kullanımından v.s eşleşen alma gibi durum varmı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.