özgün video satış Sizde özgün olabilirsiniz

Hayırlı olsun. Yalnız resme dahi eşleşen atabiliyorlar.

1229688b96ca4c7a8afafbe9c8bd6f3e.png

Hayırlı olsun. Yalnız resme dahi eşleşen atabiliyorlar.

1229688b96ca4c7a8afafbe9c8bd6f3e.png
valla hocam peppada öyle bir durum görmedik. araştıran ne kadar uzun zamandır var olan videoalrı görebilirler.
sizede hayırlı olsun eşleşeniniz
o eşleşen attıkları videoyu bana özelde atabilirmisin
maşallah konu açılınca da herkesin resmine eşleşen atmışlar anlamadım tuhaf bir durum
EĞER RESME ATIYORSA EŞLEŞENİ OYUNCAKLA OYNAYIP ÇEKENEDE ATMALARI GEREK mantık olarak düşünürsek aynı şey milyon aboneli kanallar var oyuncakla çeken
resime atan bunada atar o zaman

https://www.youtube.com/watch?v=1l5JIeE1UOw

Son düzenleme:
Ciddi emek, çaba isteyen çalışmalar tebrik ederim. Parasını kesinlikle çıkaracaktır.

merhaba arkadaşlar kendim içn yaptıgım ancak şuanda maddi durumlar yüzünden satışa çıkardıgım özgün video projesi ile sizlerleyim.

Hemen konuya geçiyorum peppa pig kategorisinde özgün olarak videonuzu hazırlıyorum after efect projesi ile birlikte sizlere teslim ediyorum.

Kesinlikle telif yeme durumunuz yok tamamen özgün %100 orjinal videolar.
After efect bilen birinin yapabileceği ama bu konuda zayıf olanlara hitap eden videolar.
satış nasıl gerçekleşiyor ?
sizden ödemenizi alıyorum ve anlaştıgımız süre içerisinde siparişlere göre videonuzu teslim ediyorum .

logonuzu intronuzu iletiyorsunuz tamamen size özel videolar yapıyorum ve sizinde özgün bir kanalınız oluyor.

ücretlendirme : 2dklık bir video için 30tl istiyorum arkadaşlar gerçekten zahmet verici fikir ve senaryosu zorlayıcı bir sistem. Ben yaklaşık 2 dklık videoyu 3 4 saatte hazırlıyorum kendime . neyse süre konusu sıkıntı değil
10dklık bir özgün video sizlere 150tl ye denk geliyor. bence çok değil gerçekten 10dakika için saatlerce ugraşıyorum

örnek videolar :

https://www.youtube.com/watch?v=4w-02GbVxCE

https://www.youtube.com/watch?v=283_c41TJFY

sizinde kafanızda senaryo vs varsa onlarıda konuşup o şekilde de yapabilirim.
zamanınız yoksa özgün yapmak istyorsanız tam size göre bir fırsat
sizlere ileteciğm videonun proje dosyası da bu şekilde

hayırlı ugurlu olsun. Toplu alım yapmayı tercih eden arkadaşlar önceliğim olacaktır

baltalayıcı ve diğer yorumlardan kaçınalım arkadaşlar ref veremiyorum malesef

skype ekleyebilirsiniz profilimde mevcut

animasyon başarılı fiyatda uygun ama uzan vadede düşünülünce pahalı oluyor toplamda bol kazançlar

Ciddi emek, çaba isteyen çalışmalar tebrik ederim. Parasını kesinlikle çıkaracaktır.
teşekkürler üstadım

animasyon başarılı fiyatda uygun ama uzan vadede düşünülünce pahalı oluyor toplamda bol kazançlar

öyle hocam malesef ama inanki zahmetli bir iş gerçekten yani inan çok ugraştırıyor uzun vadede evet biraz pahalı ama ben işi bilen birinin tek videodan 30tl yi kolaylıkla çıakrabileceğini düşünüyorum

kanalın ve videonun patladıgını saymıyorum artık :D

hocam konu altında tartışma yaratmak istemiyorumda
hiçbir sıkıntı olmuyor en ufak telifle ilgili sıkıntı yok
ayrıca nasıl eşleşen yediğinede şaşırdım dogrusu neye eşleşen atmış :D resime mi :D

Skype ekledim kabul etmediniz , PM attım geri dönüş yapmadınız satışınız hala aktif mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri