Özgün Videolar hazirliyorum bu fiyat kacmaz!! Almasanda bi göz at ;)

CennetKapisi

Yasaklanmış
Web sitesi
www.cennet-kapisi.net
Merhaba,

Özgün video hazirliyorum. Konu bulmakta zorlandigim icin pek cok vaktim bosa gidiyor.

Ben kendim bir video hazirlarken ilk önce bir konuyu arastiriyorum bilgi topluyorum sonra görsel olarak uygun resimleri hazirliyorum ve böylece özgün videomu hazirliyorum.

Bosa gecen vaktimi degerlendirmek istiyorum ve size bir özgün video hazirlamak istiyorum.

Pek cok cesit Video hazirlama yöntemim var bunlari birer birer size sunacagim.

Videoya uygun telif icermeyen müzik tarafimdan secilir gösterilir begenilirse kullanilir.

1.)Normal sadece Resim gecis Videosu
5h62xrb8.png

Referans Link:
Örnek 1: watch?v=IuThuoIW8WE
Örnek 2: watch?v=1Kpa0UPEAuU
Örnek 3: watch?v=KIzNMJqwRkQ
Örnek 4: watch?v=hyOrD6d4j2w

2.) Resim + Yazi + Büyük baslik sabit kalir kücük basliklar degisir (istege göre)
9b4kao7f.png

Referans Link:
Örnek 1: watch?v=6zPatuA1wmI
Örnek 2: watch?v=g8DIuLQtyLI
Örnek 3: watch?v=JOXO22jZjns
Örnek 4: watch?v=mHEIa5shl0Y

3.) Sabit degil farkli gösterim
u6wvbs4y.png

Referans Link:
Örnek 1: watch?v=zSeNr1u0zlI
Örnek 2: watch?v=tbJy5U5Yet4

4.) Bazi Bölgeler sabit kalir alt hep degisir
jysg5g7b.png

Referans Link:
Örnek 1: watch?v=LQR-HfvwQ4E
Örnek 2: watch?v=mfWT4lJVpKQ
Örnek 3: watch?v=FmNSoL-zx_g
Örnek 4: watch?v=Ry0dMMriTqA

5.) Beni en cok ugrastiran Bölüm: Dizayna önem vermek videoyu sonuna kadar izlettiren tarz
uc76mbmc.png

Referans link:

Örnek 1: watch?v=ydCeWzVECbQ
Örnek 2: watch?v=9PvF5i_A1mQ

Bu tarzda sizlere video hazirliya bilirim.

Fiyat: Tüm konulara bir numara ekledim 1 - 5 kadar numarayi söyleyin ona göre fiyat vereyim hepsi farkli cünkü...

Daha fazla bilgi icin kanalima göz ata bilirsiniz: Tiklayin

Tüm Video'ya logonuz eklenir istediginiz resim gönderirsiniz ona göre hazirlanir 1-3 gün icersinde teslim edilir.

NOT: After Effects Programim olmadigi icin hareketli profesyonel video hazirliyamiyorum maalesef sadece sabit olanlari yapiyorum bilginize

Çok güzel hizmet tebrik ederim

hocam videoların genelinde video önü reklam açık direk reklam başlıyor bunu nasıl yapabilirim bende yapmak istiyorum da

Cennet kapısı ismine ve kanalının ahengini MANEN bozan bir videon var bence kaldırmalısın it izini at izini karıştırma

Cennet kapısı ismine ve kanalının ahengini MANEN bozan bir videon var bence kaldırmalısın it izini at izini karıştırma

Forumda ismim Cennet-Kapisi. YouTube'da ismim Muazzam Bilgiler sorun nedir?

hocam videoların genelinde video önü reklam açık direk reklam başlıyor bunu nasıl yapabilirim bende yapmak istiyorum da

Para kazanmayi aktif ettiginizde normalde hemen reklam cikmasi lazim... sizde reklam cikmiyormu?

reklam çıkar tabi video arası video başı çıkartmek için farklı bi yaklaşım varmı die sormuştum hocam

hocam kusuruma bakma amacım seni yaralamak felan değil ama hepsi birbirinden basit uygulamalar bunların 4'e gelince hakeza onun içinde geçerli aynı durum 1 image ayarlamışsın ve üzerinde bazı alanları değiştirip farkı image dosyaları oluşturup SLIDESHOW haline getirmişsin hepsi bu yani.. 1-4 gün arası teslim demişsin birde o en zor dediğin 4. videonun alacağı zaman maksimum 10-15 dakika yani hepsi o kadar.. Biraz daha geliştirmelisin derim bu işi kolay gelsin başarılar dilerim..

hocam kusuruma bakma amacım seni yaralamak felan değil ama hepsi birbirinden basit uygulamalar bunların 4'e gelince hakeza onun içinde geçerli aynı durum 1 image ayarlamışsın ve üzerinde bazı alanları değiştirip farkı image dosyaları oluşturup SLIDESHOW haline getirmişsin hepsi bu yani.. 1-4 gün arası teslim demişsin birde o en zor dediğin 4. videonun alacağı zaman maksimum 10-15 dakika yani hepsi o kadar.. Biraz daha geliştirmelisin derim bu işi kolay gelsin başarılar dilerim..

Düsüncene saygi duyarim 10-15 dakikada o videoyu yapta görelim cok merak ediyorum bilip bilmeden konusmak güzel tabi...

dostum amacım sidik yarıştırmak değil sadece eleştirimi söyledim.. Diğer konuya gelince ben grafik tasarımcıyım çok daha iyisini yapabilirim.. Fakat dediğim gibi benimki sadece ufak bir eleştiriydi kusura bakma..

dostum amacım sidik yarıştırmak değil sadece eleştirimi söyledim.. Diğer konuya gelince ben grafik tasarımcıyım çok daha iyisini yapabilirim.. Fakat dediğim gibi benimki sadece ufak bir eleştiriydi kusura bakma..

Ben senmiyim? Daha iyisini yapa biliyorsan yap hatta konu bul arastir bilgi topla uygun resimleri bul dizayn et videolari yapistir kes effekt ver bunlarin hepsini hatta sen bir dakikada yaparsin.

Suana kadar toplam 15 Video hazirladim diger sitelerle birlikte cogu toplu aldi... toplu olunca haliyle baya fiyatta indirim yaptim konu epey güncellenmedi...

Hizmetim daha gecerli isteyen olursa...

Suana kadar toplam 15 Video hazirladim diger sitelerle birlikte cogu toplu aldi... toplu olunca haliyle baya fiyatta indirim yaptim konu epey güncellenmedi...

Hizmetim daha gecerli isteyen olursa...

Amacım baltalamak değil ama hepsi çok basit videolar. İnş kendini geliştirip çok daha iyilerini yaparsın:)
Edit:Birazcık hort olmuş kusura bakmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri