Özgün Videolarımı Spamcılardan Nasıl Koruyabilirim?

• Kullanıcı chorock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chorock

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba;

İngilizce içerik olarak özgün video çekmeye başladım. Daha işin başlangıcındayım fakat hızla büyümeye başladı kanal. Eminim ki gün gelecek spamcılar kanalıma dadanacak. Videomu kanalımı kopyalayanlara karşı nasıl bir aksiyon alabilirim? Telif bildiriminde bulunsam, forumda da görüyüruz ki sahte telif ve flag atıyorlar. Nasıl 3. taraf atabilirim veya başka bir yolla spamcıları caydırabilirim youtube içinde?

Youtube dışında alkışlarlayaşıyorum, cezmi kalorifer, kemal ekşioğlu gibi emek hırsızlarına karşı nasıl aksiyon alınır? Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Başına intro, video üzerine logo koymaktan başka bir seçenek yok sanırım. Kanalınızın açıklama kısmınada hukiki işlem yapılacaktır gibi şeyler yazabilirsiniz.

o beyinsizce yorumunu kaldır.Hırsızlara karşı dediğin burada herkes spam yapıyor.Kendiniz spam yaparken namuslu allah yolunda mü'minsiniz.kendi videonuz kopyalanınca hırsız.Sizin gibi ikiyüzlü insanlarla aynı yerde durduğum için kendimden utanıyorum.o hırsız lafına bunalrı söylüyorum.Ve eğer bana denk gelirse aynı kanalını 5 ker kopyalacğaımı bil. [MENTION=11620]era[/MENTION] şu saçma başlığı düzelttirirmisin.insanın sinirini bozmasınlar.

ben kendi yaptığımı söyliyim sana
şu aşamada korumanın tek yöntemi
Başına İntro
30 saniyeden sonra logo göster ve videonun belli yerlerinde logonbun yerini değiştirebilirsin
sonuna outro ekleyebilirsin
videonun bi kısmında ekrana soluk bir şekilde ortaya logoyu göster/gizle yapabilirsin.
En azından alan kişi ufak bir reklamını yapmış olur :)

o beyinsizce yorumunu kaldır.Hırsızlara karşı dediğin burada herkes spam yapıyor.Kendiniz spam yaparken namuslu allah yolunda mü'minsiniz.kendi videonuz kopyalanınca hırsız.Sizin gibi ikiyüzlü insanlarla aynı yerde durduğum için kendimden utanıyorum.o hırsız lafına bunalrı söylüyorum.Ve eğer bana denk gelirse aynı kanalını 5 ker kopyalacğaımı bil

sakin ol şampiyon

takipteyim. hırsız ifadesi ağır gibi görünebilir ancak emek verip özgün video yapan bir insan için o videonun bir spamcı tarafından alınıp kullanılması kesinlikle hırsızlıktır.

Ne saçma bi başlık olmuş,
Şimdi siz abdest alıp tövbemi ettiniz hocam,hırsızlık yapmıyacaksınız yani

Hirsiz dogru bir tabir degil. Ozgun kanalinizin linkini ve skype adresinizi ozel mesaj ile bana gonderirseniz, sizin icin ne yapabilecegimizi konusabiliriz.

arkadaşın mesajlarını okudumda geçmişte yazdığı, telif yediği, teliften kapanan kanalları olduğunu vs görüyorum.. şimdi özgüne başlayınca geçmişini unutup hırsız demiş sanırım.. geçmişte kendide hırsızlık yapmış ama

takipteyim. hırsız ifadesi ağır gibi görünebilir ancak emek verip özgün video yapan bir insan için o videonun bir spamcı tarafından alınıp kullanılması kesinlikle hırsızlıktır.
dünkü hırsızlar bugün hacımı oldular ?
bi admin gelsin şu saçma bağlığı allah aşkına kaldırsın.ikiyüzlü insnalardan nefret ediyorum.sinirimden pcyi kıracam resmen.

o beyinsizce yorumunu kaldır.Hırsızlara karşı dediğin burada herkes spam yapıyor.Kendiniz spam yaparken namuslu allah yolunda mü'minsiniz.kendi videonuz kopyalanınca hırsız.Sizin gibi ikiyüzlü insanlarla aynı yerde durduğum için kendimden utanıyorum.o hırsız lafına bunalrı söylüyorum.Ve eğer bana denk gelirse aynı kanalını 5 ker kopyalacğaımı bil. [MENTION=11620]era[/MENTION] şu saçma başlığı düzelttirirmisin.insanın sinirini bozmasınlar.

Kardeşim eğer hakkın olmayan birşeyi alıp kullanıyor ve bundan para kazanıyorsan hırsızsındır emek hırsızısındır.Eğer içeriğin sahibi sana paylaşma hakkı tanımıyorsa seni bunu kullanıp üstüne birde para kazanıyorsan hakka girer, haram yer, kişi haklarına saldırırsın.Yok şu kadar kişide spam yapıyor yok forumun hepsi yapıyor diyerek kendini kandırma.Yanlış yanlıştır.Bunu bir milyon kişinin yapması doğru olduğunu göstermez.Bende spam yaptım para kazandım yaptığımın yanlışı olduğunuda biliyordum.Konu sahibi gayet haklı aksine idda edende kendini kandırır.

dünkü hırsızlar bugün hacımı oldular ?
bi admin gelsin şu saçma bağlığı allah aşkına kaldırsın.ikiyüzlü insnalardan nefret ediyorum.sinirimden pcyi kıracam resmen.

pcni kırmak kendi fikrin olur. hacılıkla hocalıkla alakası yok bu olayın. İlk yorumumda dediğim gibi "hırsız" ifadesi ağır olabilir ama kendi adıma konuşayım kendime ait videoların alınıp kullanılması senin bu ifade karşısında pcni kırma hissiyatından daha fazlasını bende uyandırır.

Kardeşim eğer hakkın olmayan birşeyi alıp kullanıyor ve bundan para kazanıyorsan hırsızsındır emek hırsızısındır.Eğer içeriğin sahibi sana paylaşma hakkı tanımıyorsa seni bunu kullanıp üstüne birde para kazanıyorsan hakka girer, haram yer, kişi haklarına saldırırsın.Yok şu kadar kişide spam yapıyor yok forumun hepsi yapıyor diyerek kendini kandırma.Yanlış yanlıştır.Bunu bir milyon kişinin yapması doğru olduğunu göstermez.Bende spam yaptım para kazandım yaptığımın yanlışı olduğunuda biliyordum.Konu sahibi gayet haklı aksine idda edende kendini kandırır.
iki yüzlü olmasın.hırsız tbiri ağır senindemi kafan almıyor bunu.biz legal birşey yapıyoruz mu dedik.Neyse sen o tabiri kendine yedir tamam mı.bana bu ağır.

---------- Spam Engelliyici 16:39 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

pcni kırmak kendi fikrin olur. hacılıkla hocalıkla alakası yok bu olayın. İlk yorumumda dediğim gibi "hırsız" ifadesi ağır olabilir ama kendi adıma konuşayım kendime ait videoların alınıp kullanılması senin bu ifade karşısında pcni kırma hissiyatından daha fazlasını bende uyandırır.
ben ne diyorum ? o tabir ağır ağır.mesele bu.siz kendinize yedirin o tabiri eyvallah.
şu forumda bi kere insanların kalbini kırmamaya çalıştık.Ama tabire bak yaa.Siz nasıl insanlarsınız abi ? madem biliyorsunuz neden kendiniz hrısızlık yapıyorsunuz ? Allah aşkına şu başlığa bakın bi ya.Bi allahın kulumu benim gibi düşünmüyor ? Kardeşim abim herneyseniz,özgünse saygım sonuna kadar var.ama o tabiri kullanırsa ben o adamın kanalını 50 kere kopyalarım.yediririm o lafı yani.Neyse ben tartışmadan uzak duracağım.Kim kendine yedirirse o lafı susar.Özgün yolundada arkadaşa başarılar.kanalı bana denk gelmesin.

Son düzenleme:
Arkadaşın hırsız erken neyi kastettiğini bilmiyorum ama alkışlarlayaşıyorum,cezmi kalorifer,kemal ekşioğlu için kullandıysa yerinde tabir,bunlar işi kurumsallaştırmış çünkü,yoksa burdaki şahıslara hırsız diyorsa gülerim sadece:D

iki yüzlü olmasın.hırsız tbiri ağır senindemi kafan almıyor bunu.biz legal birşey yapıyoruz mu dedik.Neyse sen o tabiri kendine yedir tamam mı.bana bu ağır.

---------- Spam Engelliyici 16:39 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

ben ne diyorum ? o tabir ağır ağır.mesele bu.siz kendinize yedirin o tabiri eyvallah.
Kardeşim beni yanlış anlamada emek hırsızlığıdır spam .Bu kadar tepki vermeni anlamadım.Sen yediremiyorsun diye Hırsızlığın adı değisip baska bir sey olmaz.BEN spam yapıyorum Hırsızım ...

Youtube dışında alkışlarlayaşıyorum, cezmi kalorifer, kemal ekşioğlu gibi emek hırsızlarına karşı nasıl aksiyon alınır? Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

bunlar emek hırsızı değil, güncel popüler videoları paylaşıyorlar
millet bunlara para verir benim videomu paylaş diye, sende emek hırsızı diyorsun.. :)
youtube dışında koruyamazsın ayrıca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri