ozgun vıdeom 301 ızlenmıs 376 begenılmıs anlamadım

A
  • Kullanıcı abab112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Videoyu yayınlasın sabaha kadar 100 tane kopyası daha olsun ondan sonra.

Benim için sorun değil, komik olduğunu iddaa ettiği için merak ettim.Türkçe kanalımda YOK.Böyle mesajlar hiç hoş değil, bir moderator olarakta yakışmıyor.Videoyu buradanda yayınlamasını söylemedik.

Benim için sorun değil, komik olduğunu iddaa ettiği için merak ettim.Türkçe kanalımda YOK.Böyle mesajlar hiç hoş değil, bir moderator olarakta yakışmıyor.Videoyu buradanda yayınlamasını söylemedik.

Hocam video yabancı dil sanıyorum da çok tartışmaya girmeye gerek yok. Arkadaş da yayınlayamayacağını söyledi zaten.

Hocam bol kazançlar, özgün videolar her zaman birkaç adım öndedir ve öyle olmayı sürdürecektir.

mNote de kendince haklı ben forumu takip ediyorum bayadır adamlar spam video üzerinde birbirini kırıyolar... Kavga ediyor biri spam alıyor sonra biride spam alandan spamlıyo birbirini telife tutuyo vs... Şimdi böle durumlar cok oluyor burada bu tür durumlardan dili yanmıs biri olarak yayınlamamamı istedi Saolsun teşekkür ediyorum. iyi ile kötüyü ayıramayız kimse kimseyi iyi tanımıyor...

peki her şey güzelde yorum sayısı ne kadar? hileyle yapılmışta olabilir belki saldırı amaçlı?

Nasıl bi video izlediğiniz :D konusu ne benim videolar bi seneryoya göre oynuyorum :D kafadan bi seneryo yaz ona göre davan et öle bnim videolar :D

hocam video İngilizceydi ama adam türktü türkü uzayda görsem tanırım =) makkap falan ? fazlada açıklamayım ne olur ne olmaz =)

beğeni sayısı falanda uyuyordu tam sizin dediğiniz gbi ama yanlış videoda olabilir herneyse =)

hocam video İngilizceydi ama adam türktü türkü uzayda görsem tanırım =) makkap falan ? fazlada açıklamayım ne olur ne olmaz =)

beğeni sayısı falanda uyuyordu tam sizin dediğiniz gbi ama yanlış videoda olabilir herneyse =)

Adamın dibisin :D Aynen kardeşim o benim :) Senden ricam Gizili kalırsa memnun olurum ama komik olan tam o değil :D Diğer videom daha cok komik telefon fırlatıyom :D .... Selamet ... Bi,de neden buldun hocam :D

Adamın dibisin :D Aynen kardeşim o benim :) Senden ricam Gizili kalırsa memnun olurum ama komik olan tam o değil :D Diğer videom daha cok komik telefon fırlatıyom :D .... Selamet ... Bi,de neden buldun hocam :D

yok hocam hiç merak etmeyin öyle bisey olmaz bi kardeşimiz kendi özgün video çekmiş ve videosu patlama yapmış valla ben sizin daha fazla kazanmanızı isterim nede olsa bizim gbi kopya deyilde özgün video çalışması yapmışsınız emek verip çekmişsiniz asla kopyalamam merak etmeyin =)

hocam ben hep ararım normalde patlama yapmış videolara bakarım ona göre plan çizerim kendime tam geziyodum yine bi baktım yabancı bi video dedim la bu Türk deyilmi =) sonrada sizin konunuzu gördüm zaten =)

Türkiye'de yayınlasanız videoyu emin olun izlenim bile zor alırsınız ama yabancılar çok izliyo bu tarz videoları kendinize bi yok bulmuşsunuz o yolda devam edin emin olun emeğinizin karşılığını görüceksiniz o videoda olduğu gbi.

bu arada bütün videolarınızıda izledim inşallah sizide 1m yi askın abonesi olanlar arasında görürüz =)

yok hocam hiç merak etmeyin öyle bisey olmaz bi kardeşimiz kendi özgün video çekmiş ve videosu patlama yapmış valla ben sizin daha fazla kazanmanızı isterim nede olsa bizim gbi kopya deyilde özgün video çalışması yapmışsınız emek verip çekmişsiniz asla kopyalamam merak etmeyin =)

hocam ben hep ararım normalde patlama yapmış videolara bakarım ona göre plan çizerim kendime tam geziyodum yine bi baktım yabancı bi video dedim la bu Türk deyilmi =) sonrada sizin konunuzu gördüm zaten =)

Türkiye'de yayınlasanız videoyu emin olun izlenim bile zor alırsınız ama yabancılar çok izliyo bu tarz videoları kendinize bi yok bulmuşsunuz o yolda devam edin emin olun emeğinizin karşılığını görüceksiniz o videoda olduğu gbi.

bu arada bütün videolarınızıda izledim inşallah sizide 1m yi askın abonesi olanlar arasında görürüz =)

Teşekküler bu youtubede her işe girdim... spam yaptım video düzenledim ama ban kaçınılmaz ihtar kacınılmaz oldu kanalla banlanmış haldeyken bi sinilendim... dedim kendim video yapacam dedim sinile yaptım ingilizcede konustum bildiğim kada ama mikrofon kötüydü :D cok anlasılmıyor ses :D

Teşekküler bu youtubede her işe girdim... spam yaptım video düzenledim ama ban kaçınılmaz ihtar kacınılmaz oldu kanalla banlanmış haldeyken bi sinilendim... dedim kendim video yapacam dedim sinile yaptım ingilizcede konustum bildiğim kada ama mikrofon kötüydü :D cok anlasılmıyor ses :D

hocam benim İngilizcem olsa çoktan yapardım bu isi çünkü türkiyede pek tutmaz ama yabancılar çok feci ilgi gösteriyo bu tarz doğal videolara, emin olun siz doğru yoldasınız günlük veya 2 günde bir bu tarz videolar atın yakında sırtınız yere gelmez =) biz hala spamlarda sürünelim =)

Bu konunun takipçisiyim merak ediyorum acaba +301 den geçince nasıl bir durum ortaya çıkacak :)

Arkadaşlar sizleri bu konuda görmek isteriz :)

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/7298-youtube-beyin-firtinasi-ve-calisma-grubu-ankara.html

hocam benim İngilizcem olsa çoktan yapardım bu isi çünkü türkiyede pek tutmaz ama yabancılar çok feci ilgi gösteriyo bu tarz doğal videolara, emin olun siz doğru yoldasınız günlük veya 2 günde bir bu tarz videolar atın yakında sırtınız yere gelmez =) biz hala spamlarda sürünelim =)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri