Özgün videom ( Bazı uzman arkadaşlara sorular da var )

• Kullanıcı bLueworLd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

bLueworLd

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar 3.cü özgün videomu nihayet upload ettim sizce doğru yoldamıyım ?
Son olarak arkadaşlar videoyu izlerseniz eğer sesimin kısık olduğunu duyulmadığını rahatlıkla fark edeceksiniz sesimi nasıl daha fazla yükseltirim o programda ( videoda program yazıo) yada yerine önerebileceğiniz başka bi video programı var mı ?

Şimdiden hepinize verdiğiniz bilgiler ,yardımlar ve yorumlarınız için teşekkür ederim

https://www.youtube.com/watch?v=8NqnYw8QNwY

kardeş sana tavsiyem ne tür oyun çekersen çek video uzunluğun 15 dk dan uzun olsun.

Hocam sesin çok ama çok az, mikrofona yakın konuşaydın bari. Sesini yükseltirsen cızırtı oluşacaktır programlar ile oda rahatsızlık verecektir. Uygun bir kulaklık mikrofonu veya normal bir mikrofon bul yakından konuş böyle tam tersine abone izlenme kaçırırsın.

Hocam sesin çok ama çok az, mikrofona yakın konuşaydın bari. Sesini yükseltirsen cızırtı oluşacaktır programlar ile oda rahatsızlık verecektir. Uygun bir kulaklık mikrofonu veya normal bir mikrofon bul yakından konuş böyle tam tersine abone izlenme kaçırırsın.

Evet hocam bende o konuda yardım iştedim sizden bildiginiz program var mı diye :D web cam kamerasının mikrofonu :D en kısa zamanda yeni bir mikrofon şart oldu :)

Sesi zor duyuyorum hocam :D

Maalesef hocam öyle bir aksaklık cıktı mikrofonun kalitesizliğinden dolayı :)

kardeş sana tavsiyem ne tür oyun çekersen çek video uzunluğun 15 dk dan uzun olsun.

Kanalım onaylı olmadığından kısa videolar atıyorum hocam

Evet hocam bende o konuda yardım iştedim sizden bildiginiz program var mı diye :D web cam kamerasının mikrofonu :D en kısa zamanda yeni bir mikrofon şart oldu :)

Maalesef hocam öyle bir aksaklık cıktı mikrofonun kalitesizliğinden dolayı :)

Kanalım onaylı olmadığından kısa videolar atıyorum hocam

hocam web cam kamerası ile olmaz, gidip bari 20 TL'ye falan iyi bir mikrofon alın :) ben Bursa'ya gittiğimde teknosa'dan 30 TL'ye bir kulaklık almıştım çok iyi ses kalitesi var müziğin içindeymiş gibi hissedersin PHILIPS marka pilotların kulaklıkları gibi :D ve mikrofonu çok iyi cızırtı falanda yok berrak bir sesi var tavsiye ederim (Y)

hocam web cam kamerası ile olmaz, gidip bari 20 TL'ye falan iyi bir mikrofon alın :) ben Bursa'ya gittiğimde teknosa'dan 30 TL'ye bir kulaklık almıştım çok iyi ses kalitesi var müziğin içindeymiş gibi hissedersin PHILIPS marka pilotların kulaklıkları gibi :D ve mikrofonu çok iyi cızırtı falanda yok berrak bir sesi var tavsiye ederim (Y)

tam markası ne hocam verem bi 30 tl bende alayım bizim burdaki teknosadan :)

Çok teşekkürler hocam :) sorun programda değil bunu alsam ses 10 numara olur değil mi :D

Hocam yorumları okuyabilirsiniz attığım linkten, ben çok memnunum fakat tek eksi yönü var biraz kaba bir kulaklık :D yani şekil değil pek kaba ve büyük ama özellik bakımından fiyatına göre alınacak en iyi kulaklık, mikrofon çubuğuda cabası çok iyi ses kalitesi var kayıtta falan kendim denedim :)

Hocam yorumları okuyabilirsiniz attığım linkten, ben çok memnunum fakat tek eksi yönü var biraz kaba bir kulaklık :D yani şekil değil pek kaba ve büyük ama özellik bakımından fiyatına göre alınacak en iyi kulaklık, mikrofon çubuğuda cabası çok iyi ses kalitesi var kayıtta falan kendim denedim :)

Teşekkürler hocam size de bol kazançlar ;)

15 dk. sorunun 3cx yöntemi ile hallet ve bencede 15-45 dk. arası videolar yükle.

güncel oyun çalış kardeşim kim ne yapsın modern warfare 2'yi bu saatte?

Ses berbat görüntü kalitesi iğrenç.
Youtubeden para kazanıyorsunuz bunlara dikkat edin hocam.
HD kalitesine önem verin.
Hesap makinası ilemi çektin diye sorarlar adama :S

Sunum çok önemli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri