Özgün videom buyrun konusunu açmıştım

• Kullanıcı moonvonmas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
amatör çekime göre video gayet başarılı. arada birbirinizi elektrikli testereyle fln kesin adrenalin olsun biraz.

İlk abonem olan arkadaşım çok teşekkür ederim ve iyi yorum ve beni şöyle yap böyle yap diyerek yardımcı olan arakadaşlara çok teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum

5 Dislike atan arkadaşlar özgüven kırmak için yaratılmış

mezar göremedim? bizim burdaki gerçek mezarlıkta gel yap :) 1 hafta evden çıkmassın

---------- Spam Engelliyici 16:19 ---------- Önceki Mesaj 16:18 ----------

Ben iyi kötü yorumumu yapayım.

Videoda Ciddiyet yok, yer yer sırıtmalar olsun vs.. Bu tarz videolarda ciddiyet çok önemli.. O gerilimi hiç hissetmedim açıkcası..

Bu tarz videolar çekmeye devam edeceksen ciddiyete önem ver, ağır ol

evet bencede gerilim yok

mezar göremedim? bizim burdaki gerçek mezarlıkta gel yap :) 1 hafta evden çıkmassın

---------- Spam Engelliyici 16:19 ---------- Önceki Mesaj 16:18 ----------

evet bencede gerilim yok

Hocam maksat eğlence vs. gerçek mezarlıga gidip balecilerdende kaçmışlıgım oldu

Hocam belliki işçilerin falan gittiği bir yer.
Benzin su kap çanak ne ararsan var.
Ve birisi belliki kendini tutamayıp gülecek gibi 3:20 de, kamera inatla ona tutuluyor. :)
Eksiklerini biliyorsun zaten, inş. eksiklikleri giderip daha kusursuz videolar çekersin.
Dislike verenler şeref yoksunları.
Onlara aldırma.
Bence yeni kanal açıp ordan devam et, kanalın belli bir seviyeye gelmedende burdan paylaşma.

Hocam belliki işçilerin falan gittiği bir yer.
Benzin su kap çanak ne ararsan var.
Ve birisi belliki kendini tutamayıp gülecek gibi 3:20 de, kamera inatla ona tutuluyor. :)
Eksiklerini biliyorsun zaten, inş. eksiklikleri giderip daha kusursuz videolar çekersin.
Dislike verenler şeref yoksunları.
Onlara aldırma.
Bence yeni kanal açıp ordan devam et, kanalın belli bir seviyeye gelmedende burdan paylaşma.

Çok sağolun hocam böyle yorumları görmek beni sevindiriyor

Kamera çekimleri felan zaten kötü onları geçiyorum elde bir senaryo yok senaryo mekan böyle 3-5 kişiyle değilde 10-15 veya daha fazla kişiyle çalısşan iyi olur.Çizimler provalar felan yapılmalı.Ayrıca resmen t-shirt kot pantolon çıkmışsınız biraz kendinize kostüm giyinin böyle eski kostumler olur korsan olur mezarcı olur.Müzikte insanda hiç gerilim sağlamıyor. İlk gözüme batanlar bunlar yavaş yavaş düzeltirsin zaten yorumlardaki hataları umarım iyi yerlere gelirsin.

ilk video oldugu için kötü yönlere çok takılmamak gerek, dislike atanlara şaşırdım doğrusu. biraz emeğe saygı olsun, sonuçta forumdan bi arkadaşımız özgün birşeyler yapma ugrasında, videoyu beğenmesende adamın çabasını beğen...

hocam zamanla gelişeceğini umuyorum, diğer arkadaşlar gerekli eleştirileri yapmış, tamamen kurgu üzerine yogunlaş bence de, gündelik konuşmakla, ilk videomuz gibi laflar olmasın, fikir güzel daha çok özen gösterirsen gerçekten iyi şeyler ortaya çıkacak bence

Hepinize iyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:25 ----------

Gerçekten bu dislikeler ve köü yorumlar beni üzdü ama ben pes etmek yerine bugun gercekten çok sağlam bir film çekmeyi düşünüyorum. Destek olmak isteyen arkadaşlar Skype : modebata

Güzel kardeşim buradan profiline baktığım zaman ve videodaki sen ve diğer arkadaşları gördüğüm zaman genç ve dinamik bir ekip görüyorum...Bu yaşta youtube'dan para kazanma işine girmiş muhtemelen bunu başarmış ve kazancın kalıcı olması adına da en doğru yol olan özgün video çalışmaları için adım atmışsınız...Öncelikle sadece bu adım için bile övgüyü hakediyorsunuz...İlk video olduğu için konuşmalar, kurgu, kamera çekimi vs. gibi bir çok konuda eksikliklerin olması gayet doğal...Sana düşen buradan çıkacak olumlu ya da olumsuz görüşlerden ders çıkararak bundan sonraki her yeni videonda daha ilerlemiş olarak bizlere bir şeyler sunabilmen...Burada beni tanıyanlar bilir, bu aralar pek uğraşamasamda zamanında farklı bir şekilde özgün videolar hazırlıyordum ve her seferinde burada arkadaşlarla paylaşarak eksik yönlerimi düzeltmeye çalıştım...Başlangıçta pek izlenim ve beğeni alamasamda da sana bulunduğum tavsiyelere kendimde uyarak yoluma devam ettim...Belki 4-5 aydır yeni video ekleyemesem de kanal oturdu 650.000 izlenime ulaşan videomda oldu...Şu an aylık standart 50 - 100 dolar arası cep harçlığımı çıkarıyorum bu kanalımdan...İŞİN ÖZÜ YILMAK YOK...BU YOL DOĞRU YOL...Allah yolunu açık etsin senin ve buradaki tüm arkadaşların...

Güzel kardeşim buradan profiline baktığım zaman ve videodaki sen ve diğer arkadaşları gördüğüm zaman genç ve dinamik bir ekip görüyorum...Bu yaşta youtube'dan para kazanma işine girmiş muhtemelen bunu başarmış ve kazancın kalıcı olması adına da en doğru yol olan özgün video çalışmaları için adım atmışsınız...Öncelikle sadece bu adım için bile övgüyü hakediyorsunuz...İlk video olduğu için konuşmalar, kurgu, kamera çekimi vs. gibi bir çok konuda eksikliklerin olması gayet doğal...Sana düşen buradan çıkacak olumlu ya da olumsuz görüşlerden ders çıkararak bundan sonraki her yeni videonda daha ilerlemiş olarak bizlere bir şeyler sunabilmen...Burada beni tanıyanlar bilir, bu aralar pek uğraşamasamda zamanında farklı bir şekilde özgün videolar hazırlıyordum ve her seferinde burada arkadaşlarla paylaşarak eksik yönlerimi düzeltmeye çalıştım...Başlangıçta pek izlenim ve beğeni alamasamda da sana bulunduğum tavsiyelere kendimde uyarak yoluma devam ettim...Belki 4-5 aydır yeni video ekleyemesem de kanal oturdu 650.000 izlenime ulaşan videomda oldu...Şu an aylık standart 50 - 100 dolar arası cep harçlığımı çıkarıyorum bu kanalımdan...İŞİN ÖZÜ YILMAK YOK...BU YOL DOĞRU YOL...Allah yolunu açık etsin senin ve buradaki tüm arkadaşların...

Hocam gerçekten çok güzel konuştunuz diğer inasnlar gibi direk ön yargılı davranmadınız çok teşekkür ederim hocam

Ya evinin bahçesine girmişler .D Kamerayla alakası olmayan birinede kamera vermişler elini çekmiş anca. Siz Özgünü boşverin spam devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri