Özgün videom izlenmiyor?

• Kullanıcı apocahpto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

apocahpto

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, Spam bir kaç tane kanalım var ve toplamda günlük 2 tl civarı getiri sağlıyorlar. Bir adette özgün kanalım var, Gerçekten izlenebilecek potansiyelde bir reklam filmi çektik Fakat sağda solda paylaşımlarla ancak bu kadar görüntüleme elde ettii. Video : Kaya Tırmanışı nedir? - YouTube

bu videoda yüzbin izlenim almayı düşünüyordum fakat hiçbir artış yok.
Sizden öneri bekliyorum, Sizce Ne tür bir yol izleyerek bu videoyu popüler hale getirebilirim. Eğer amacıma ulaşırsa, Spam kanalları kapatıp sadece özgün çalışacağım

dostum dağ kaya tırmanışı çok popüler bir konu değil ki şak dıye 100k hıt beklıyorsun. bu 1 2 yıla devamlı, düzenli video atımıyla tutar anca ya popüler işlere yönelmeye çalış ya da seriyi alakalı şeylerle devam ettir ve 3 5 ay bekle en azından yoksa bu iş olmaz

her Özgün video izlenecek diye bir kaidemi var?

Biraz sabır ve zaman gerekiyor hemen 100k hit çok zor birde ingilizce alt yazı çevirisi yaparsan daha fazla hit alır Türkiye'de çok merak edilen tutulan bir spor değil

Bence tutar bu kategori yavaş yavaş ama, facebookda kaya tırmanışı gruplarına felan gir oralarda paylaş forumlarda olabilir.

etiketlerde de sorun var..çok yetersiz.dağ ve tırmanıştan başka spor,ekstrem spor,ekstrem sporlar ve tırmanış yapılan bölgeyi de etiketlere eklemen gerekir.video var ama kendini gösteremiyor..

Ama video kaliteli olmuş çok beğendim.

İlk önce youtube kaya tırmanışı yaz bak bakalım kaç izlenme almış videolar , en fazla olsa olsa 2k izlenme alır başka da bir şey olmaz.

özgün videolar süreklilik, sabır gerektirir bir video attım hemen yüz bin izlensin nerede? Brad Pitt tırmanmıyor nede olsa. :) özgün çalışmalarda meyveler sonradan toplanıyor. daha üç gün olmuş. + tavsiyem Türkiye ye özel çalışma yapmayın kıymetini bilmezler. çekimler hoş İngilizce başlık, tag kullanın Türkçe yapacağım derseniz de İng. altyazılı sunun daha çok izleyici getirir ilk beğeniyi bastım. Bilmiyorum siz mi çektiniz? sürekli tırmanışa gidiyorsanız devam ettirin derim mekan tanıtımı yapın, yabancılar ülkemize ilgi duyar hem tanıtım yapmış olursunuz.

güzel bir çalışma olmuş beğendim ellerine sağlık böyle devam et tek kanalda tutulursun bence

özgün videolar süreklilik, sabır gerektirir bir video attım hemen yüz bin izlensin nerede? Brad Pitt tırmanmıyor nede olsa. :) özgün çalışmalarda meyveler sonradan toplanıyor. daha üç gün olmuş. + tavsiyem Türkiye ye özel çalışma yapmayın kıymetini bilmezler. çekimler hoş İngilizce başlık, tag kullanın Türkçe yapacağım derseniz de İng. altyazılı sunun daha çok izleyici getirir ilk beğeniyi bastım. Bilmiyorum siz mi çektiniz? sürekli tırmanışa gidiyorsanız devam ettirin derim mekan tanıtımı yapın, yabancılar ülkemize ilgi duyar hem tanıtım yapmış olursunuz.

Arkadaşında dediği gibi kesinlikle ingilizce alt yazı olması lazım Türkiye'de bu spora ilgi çok az bi dünyaya hitap etmek var birde 2bin insana hatta konuşabiliyorsan ingilizce cekmen daha güzel olur istediğin kitleye hedefe ulaşman için ingilizce çalışman şart

Evet video gerçekten güzel olmuş. Ama bunu sağda solda da paylaşsan kim izler? Cevap dağcılığa meraklı kişiler izler. % ye vurursan çok az bir kısım.
Örnek verelim:
Dağ tırmanışını mı izleyen çok olur yoksa
dağa tırmanırken yaşanan aksiyon bir durum mu mesela düşme tehlikesi,
ya da tehlikeli bir hareket. İnsanları buradan yakalamalısın,
değişik,gerilimli korku dolu fantastik şeyler izliyor millet açık konuşmak gerekirse.
Ben olsam şahsi fikrim öyle bi video çekerim ki başlığı da öyle bi atarım yabancı yüklerim işte dağa tırmanırken kaya koptu yok adam uçtu yok halat koptu :D gör bak nası izliyolar

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Evet dün uğraşıp ingilizce çeviri yaptım. Onuda başka bir kanalıma attım. Dediğiniz gibi etiketleri düzenleyeceğim şimdi. Facebookda paylaşmadığım grup kalmadı, kaya tırmanışıyla ilgili gruplar. Yinede düzenli olarak reklamını yapacağım.

---------- Mesaj saat 15:09:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:07:19 civarında gönderildi. ----------

Evet video gerçekten güzel olmuş. Ama bunu sağda solda da paylaşsan kim izler? Cevap dağcılığa meraklı kişiler izler. % ye vurursan çok az bir kısım.
Örnek verelim:
Dağ tırmanışını mı izleyen çok olur yoksa
dağa tırmanırken yaşanan aksiyon bir durum mu mesela düşme tehlikesi,
ya da tehlikeli bir hareket. İnsanları buradan yakalamalısın,
değişik,gerilimli korku dolu fantastik şeyler izliyor millet açık konuşmak gerekirse.
Ben olsam şahsi fikrim öyle bi video çekerim ki başlığı da öyle bi atarım yabancı yüklerim işte dağa tırmanırken kaya koptu yok adam uçtu yok halat koptu :D gör bak nası izliyolar

Haklısın esasında. Bu tarz bir başlık atıp tekrardan koymam lazım başka bir kanalıma. Teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar, Spam bir kaç tane kanalım var ve toplamda günlük 2 tl civarı getiri sağlıyorlar. Bir adette özgün kanalım var, Gerçekten izlenebilecek potansiyelde bir reklam filmi çektik Fakat sağda solda paylaşımlarla ancak bu kadar görüntüleme elde ettii. Video : Kaya Tırmanışı nedir? - YouTube

bu videoda yüzbin izlenim almayı düşünüyordum fakat hiçbir artış yok.
Sizden öneri bekliyorum, Sizce Ne tür bir yol izleyerek bu videoyu popüler hale getirebilirim. Eğer amacıma ulaşırsa, Spam kanalları kapatıp sadece özgün çalışacağım

Video çok güzel olmuş herhalde ingilizce olsaydı çok hit alırdı.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Evet dün uğraşıp ingilizce çeviri yaptım. Onuda başka bir kanalıma attım. Dediğiniz gibi etiketleri düzenleyeceğim şimdi. Facebookda paylaşmadığım grup kalmadı, kaya tırmanışıyla ilgili gruplar. Yinede düzenli olarak reklamını yapacağım.

---------- Mesaj saat 15:09:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:07:19 civarında gönderildi. ----------

Haklısın esasında. Bu tarz bir başlık atıp tekrardan koymam lazım başka bir kanalıma. Teşekkür ederim :)

Olabilir ama bence tepki alırsın. Çünkü videoda öyle bir şey yaşanmıyor. Etiketlerde kimse görmez ya da açıklamayı kimse önemsemez oralara yaz ama başlığa bence yazma. Ama öyle bi video çekeriz diyorsan ki mümkün :) imkansız diye bir şey yok.. O zaman istediğin başlığı yazarsın. Nacizane fikrim.

İngilizcem olmadığı için malesef yapamıyorum fakat altyazı hazırladım. Teşekkür derim

Bi ingilizce kursuna gitmenizi öneririm daha profesyonel işler çıkartabilirsiniz gibi duruyor gayette iyi olmuş ingilizce olsa çok daha kolay hit alırsınız sonuçta bir dünya dili hitap edilen kitle çok fazla

Umarım daha fazla hit alabilirim. çünkü bayağı emek harcadık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri