Özgün videom ünleme düşüyor ?

• Kullanıcı XFQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

XFQ

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Özgün yaptığım videom ünleme düşüyor. Bunun için kanıt sunulması gerekiyor diyorlar ama kanıt sunacağım seçeneklerde sadece ses ile ilgili olan kısmı çıkıyor. Kanalım eski kanal.

Ya arkadaş nasıl bir algoritma nasıl bir beladır bu özgün video ünleme düşüyor ne demek ya...

Ya arkadaş nasıl bir algoritma nasıl bir beladır bu özgün video ünleme düşüyor ne demek ya...

Özgün video bile düşüyorsa artık. Kanıtta sunamıyorum. Anlamadım ben bu işi. Başka kanallar spam çalışıyor hergünde video yüklüyorlar ama çatır çutur reklam çıkıyor videolarında!

aynı problem bendede var. bir yerde okumustum. video ile ilgili ama videoda geçmeyen bir kaç resim linki yolladım. bekliyorum bakalım ne olcak

aynı problem bendede var. bir yerde okumustum. video ile ilgili ama videoda geçmeyen bir kaç resim linki yolladım. bekliyorum bakalım ne olcak

Özgün video dediler özgün video çekiyorum aynı sorun devam. Hiçbi video yüklemeyelim anlamadım :/.

Sıfır kanal açamam. Çünkü azda olsa abonem var. O kanalda yapmam gerekiyor.
sadece deneme amaclı ben olsam yaparım.. acarım bi kanala atarım videoyu. bakarım . yani sorun videodamı kanaldamı. daha sonra çözüm ararım.

Sorun genelde kanalda oluyor. Kanalın bir kere spama düştüğünde kuruluşun yok. Yeni bir kanal açıp sıfırdan özgünlerle devam edeceksin. Youtube ünleme düşürüyorsa başka sebebi olamaz. Bir ya da birden çok videonda problem var.

Sorun genelde kanalda oluyor. Kanalın bir kere spama düştüğünde kuruluşun yok. Yeni bir kanal açıp sıfırdan özgünlerle devam edeceksin. Youtube ünleme düşürüyorsa başka sebebi olamaz. Bir ya da birden çok videonda problem var.

Ben spama düşen kanalıma yüklemek istiyorum. Kanıt sunabileceğim yöntem varsa hertürlü kanıtı sunabilirim youtube'a.

Kanalını partnere geçir ünlemden kurtul kardeş

Kanalın muhtemelen spama düşmüş.1 hafta bekle.Sonra ünlem yemicek bi video at 5 10 sn lık .Düzelmeye başlıcaktır.Yada video sana aitse kanıt sunarak ünlemi aşmayı dene :D

Free müzik kullanmassanız kanıt isterler bu normal birşeyki?. O müziği kullanmanız için gerekli yazılı izin isterler. Müziği yapan kişide özgün onunda hakları var. Yapabileceğiniz 2 yol var. Birincisi Videoyu hiç silmeden youtube nin kendi sunduğu free müzikleri kullanmak daha sonra fotoğrafını çekip yollamak. Bir Diğeride aynı videoyu silip camtasia studio da videodan müziği ayırıp Non copyright Free müzik yüklemek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri