Özgün Videoya Geçiş Hakkında

• Kullanıcı mazlumty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

mazlumty

Kayıtlı Üye
Selamün Aleyküm Arkadaşlar.

Bende çoğumuz gibi baya bi süredir spam yapıyorım. Hala da devam ediyorum aslında. Bi kaç kez özgüne geçiş denemelerim oldu. Çoğu kişinin yaptığı gibi fotoğraflarla slayt vb. şeyler yapıp attım. Hiç izlenim alamadım üstüne bide özgün diye açtığım kanal spamdan kapandı. Android Gameplay videoları attım bi 10 tane falan ( ayrı ayrı günlerdi ). O da kapatıldı. Büyük ihtimalle spam yaptığım aynı pcden yükleme yaptığım için olabilir. Şimdi gelelim asıl konuya.

Benim 2 3 yıldır görsel efektlere ilgim var. İnternetten araştırarak after effects. Boujou. Cinema 4d gibi programlarda orta seviye denecek kadar bilgi sahibi oldum. Bi Kaç deneme videoları da yapmıştım zamanında fena değildi.
Türkiyede de böyle kanallar çok az.Ama ilgi oldukça fazla . Halkımız böyle enteresan şeyleri görmeyi sever.

Bende bu konuda bi kanal açmayı planlıyorum en azından başlangıç olarak amatör şeyler çekerim . 1 2 seneye kadar da profesyonel olurum .Ozamana kadar para kazanmayı açmasam bile olur. yalnız dediğim gibi Videomu yüklerken . Aynı zamanda spama bi şekilde devam etmem gerekiyor. Çünkü bu iş için gerekli profesyonel ekipmanları ancak bu şekilde satın alabilirim. Yanı hem özgün kanalımı aktif kullanıp hemde spama devam etmem gerekiyor. Ama özgün kanalımı spama karşı nasıl koruyabilirim. Ozamana kadar belli bi abone kazanmam gerekiyor. Ama pat diye kanal kapanırsa çok fena olur . Hem özgün çalışıp arada da spam yapan arkadaşlarım varmıdır. Bi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Artık gerçekten de hakederek kazanmak istiyorum eğer. Bişeyler kazanabileceksem. Olmasa da en azından kaliteli işler yapmak bile yeter sonuçta sevdiğim şeyi yapmış olacam bişey kaybetmem. Artık ciddi anlamda özgüne geçme zamanı geldi bence.

Geçen bi video paylaşmıştım . Superman with GoPro diye. Orda efektler basitti. Sadece gereken tüm ekipmanlara sahip olmak ve birazda deneyim o videoyu yapmak için yeterli olur. Ve bu video 3 günde 5 milyon izlenim sağladı.
Gerçekten çok zor bi video değil ama çok kaliteli bi işti.

Not: Dün kafama esti Ufak bi video hazırladım 10 dkda . Akşam yükleyip sizinle paylaşırım görüşlerinizi alabilmek içim.

Özgün Kanalın İçin Ayrı bir Adsense Hesabı açabilirsin.

Yada Özgünü Partner yapablirsin.

Başarılar dilerim..

Bu isi yapicaksan kesinlikle yabanci yapmalisin. Bedava template ve speed art uzerine calisirsin, bu sekilde iyi kazanan adamlar taniyorum

Özgün Kanalın İçin Ayrı bir Adsense Hesabı açabilirsin.

Yada Özgünü Partner yapablirsin.

Başarılar dilerim..

Çol sağol kardeşim. Ama diğer kanallar herhangi bi adsense veya partner kanala bağlamadığım halde uçtu. :(

Bu isi yapicaksan kesinlikle yabanci yapmalisin. Bedava template ve speed art uzerine calisirsin, bu sekilde iyi kazanan adamlar taniyorum

Bende öyle düşünüyorum ama kanalın türk kanalı olduğunu da belirmem lazım. Çünkü Türklerde böyle youtuberlar yok. Eğer kaliteli bir iş yapabilirsem Bunun bi türk tarafından yapıldığını bilmeliler. :rolleyes:

Siz yabancı olarak bu işe başlayın, güzel yerlere geldiğinde bunu yapanın bir türk olduğunu açıklamak bir kaç forumda açılan konuya bakar.Yeter ki siz kaliteli işler çıkarın.
Şimdiden bol kazançlar.
Bende öyle düşünüyorum ama kanalın türk kanalı olduğunu da belirmem lazım. Çünkü Türklerde böyle youtuberlar yok. Eğer kaliteli bir iş yapabilirsem Bunun bi türk tarafından yapıldığını bilmeliler. :rolleyes:

Siz yabancı olarak bu işe başlayın, güzel yerlere geldiğinde bunu yapanın bir türk olduğunu açıklamak bir kaç forumda açılan konuya bakar.Yeter ki siz kaliteli işler çıkarın.
Şimdiden bol kazançlar.

eyvallah kardeşim çok saol

Orjinal kanalınızın videolarına youtubeda reklam verin.Böylece google sizi tanır bilir.O kanalınız daha değerli olur google için.Bu arada supermen with gopro efektleri ve video çok başarılıydı.O tarz videolar yapabiliyorsanız önünüz zaten açık.Bir çok farklı fikir oluşturabilirsiniz.

o video dediğin gibi basitce halledilmiş, quadcoptera go pro takıp etrafta uçur üstüne greenboxta el kol attır iki üç de efekt atmışlar o kadar, ama corridordigital çöp atsa izlenir milyonlarca aboneleri var. o aboneyi yaptıktan sonra zaten ohoo oo :)

tavsiyem özgün videolar çekip üstüne efekt bilgini konuşturmak, gerisi gelir diye düşünüyorum

bende yabancı özgün çalışıyorum ama bırakma noktasına geldim. ilk çektiğim özgün video 90k izlendi ama sonra attıklarımı izletemedim hiç. bakalım artık, bol şans

o video dediğin gibi basitce halledilmiş, quadcoptera go pro takıp etrafta uçur üstüne greenboxta el kol attır iki üç de efekt atmışlar o kadar, ama corridordigital çöp atsa izlenir milyonlarca aboneleri var. o aboneyi yaptıktan sonra zaten ohoo oo :)

tavsiyem özgün videolar çekip üstüne efekt bilgini konuşturmak, gerisi gelir diye düşünüyorum

bende yabancı özgün çalışıyorum ama bırakma noktasına geldim. ilk çektiğim özgün video 90k izlendi ama sonra attıklarımı izletemedim hiç. bakalım artık, bol şans

Aynen kardes zaten 5 senedir takip ediyorum o kanalı . Çoğu efektleri falan da onlardan öğrenmiştin zaten baya bi yararı oldu bana . Yani bende saglam bi abonesiyim diyebilirim. İlerde benimde böyle sağlam abonelerim olursa sırtım yere gelmez :D . Inşallah

Sende Vfx falan mı çalışıyorsun yoksa farklı videolar mı

Merhaba Arkadaşlar bugün arabalarla ilgili videolara bakarken
YTNewsChannel adlı 45 üyesi bulunan bi kanal buldum ve youtube doğrulamış onaylı hesap olarak bunu nasıl başardı sizce o yaptıysa biz nasıl yapabiliriz.
Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim,Teşekkürler.:D:D

https://www.youtube.com/channel/UCnqSDIOtxw_3I0F-QtLFJBQ

Etc network özgün kanallara öncelik veriyor istersen bir görüş. Çok para var bu işte başarılar dilerim..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri