Özgün Video'ya Geçiş Süreci l İlk Çalışmam

bu tür videolar cok izlenir cok iyi tesbit kardeşim buna örnek verebilecegim gta V kurulumu videosu vardı ice tea yapımı filan en sonunda herşeyi dagıtıyorsun filan iyi devam

Teşekkür ederim hocam,deneyeceğim listeye aldım :)

---------- Mesaj saat 00:24:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:23:54 civarında gönderildi. ----------

Güzel olmuş.Ben beğendim. :)

Teşekkür kardeşim .

---------- Mesaj saat 00:25:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:18 civarında gönderildi. ----------

yumurtayi unumusun galiba :D

Kardeşim alay amaçlımı yazdın bilmyorum ama , ister istemez benzemek zorunda o kanala , uyarıyı yapmıştım zaten.

Howtobasic tek elle yapıyor orası ayrı bi zevk veriyo :D sende dene bence ve ikinci videon yumurtalı olur inşallah :D

Teşekkür ederim hocam,deneyeceğim listeye aldım :)

---------- Mesaj saat 00:24:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:23:54 civarında gönderildi. ----------

Teşekkür kardeşim .

---------- Mesaj saat 00:25:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:18 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim alay amaçlımı yazdın bilmyorum ama , ister istemez benzemek zorunda o kanala , uyarıyı yapmıştım zaten.

yok hocam alay amacli filan yazmadim hakketen guzel olmus ama sonunda yumurta kirsaydin hakketen guzel olurdu bence sen kanal ismini filan degistir How To Basic 3 koy vallahi iyi niyyetli soyluyom cok izlenilirsin kendim baska katagori bulmasaydin kesinlikle boyle videolar cekerdim.guzel olmus :)

Howtobasic tek elle yapıyor orası ayrı bi zevk veriyo :D sende dene bence ve ikinci videon yumurtalı olur inşallah :D

O zaman belli özentilik olur Caner ya :)

---------- Mesaj saat 00:32:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:31:11 civarında gönderildi. ----------

yok hocam alay amacli filan yazmadim hakketen guzel olmus ama sonunda yumurta kirsaydin hakketen guzel olurdu bence sen kanal ismini filan degistir How To Basic 3 koy vallahi iyi niyyetli soyluyom cok izlenilirsin kendim baska katagori bulmasaydin kesinlikle boyle videolar cekerdim.guzel olmus :)

Teşekkürler hocamda öyle yaparsam özentilik olur ya hep onun gölgesinde kalmış olurum :)

---------- Mesaj saat 00:32:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:31:11 civarında gönderildi. ----------

Teşekkürler hocamda öyle yaparsam özentilik olur ya hep onun gölgesinde kalmış olurum :)

Bu yaptığında özentilik :D neyse sen bilirsin ama bana göre tutar videoların :D

hocam orasi dogru ama hakiki soyluyorum How To Basic 3-diye bir kanal cok tutar.sen daha farkli,komik,delilikler yaparsan golgesinde kalmassin.birazda fantazi isledersen yoluna kimse cikamaz(ama kamerayida duzeltmeni oneririm)

Bu yaptığında özentilik :D neyse sen bilirsin ama bana göre tutar videoların :D

Ya özentilik demiyelim ilham aldık diyelim :) İlk diss gelmiş bu arada , vardır bundada bir hayır :)

---------- Mesaj saat 00:38:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:37:10 civarında gönderildi. ----------

hocam orasi dogru ama hakiki soyluyorum How To Basic 3-diye bir kanal cok tutar.sen daha farkli,komik,delilikler yaparsan golgesinde kalmassin.birazda fantazi isledersen yoluna kimse cikamaz(ama kamerayida duzeltmeni oneririm)

Hocam deneyeceğim teşekkürler , aslında kamera çok iyi ya neden böyle anlamadım .

Güzel kardeşim bence gayet eğlenceli olmuş :) Bu çizgide devam et :)

Çok teşekkür ederim hocam :)

---------- Mesaj saat 00:48:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:47:38 civarında gönderildi. ----------

Neden öyle söyledin :) Ayrıca özel mesajlarına bakmıyonmu sen :)

Ya bu lanet tapatalkda ömler belli olmuyo ki :D

Birde birşey sormak istiyorum arkadaşlar ;
'' Bir sonraki video'da ne parçalayabilirim ''
1- Telefon
2- Klavye
3- Kasa
4- Diğer (Öneriniz )

1- Telefon
2- Klavye
3- Kasa
4- Diğer (Öneriniz )

Videonu izlemedim, bu soruna istinaden oneride buluncam
Takoz kullanilmayan telefon varsa evinde onu hasat edebilirsin ama biraz yaraticilik katman lazim
Baslik da soyle olabilir:3310 vs. Me gibi gibi...
Bol kazanclar.

Ha bir de, bunun benzerini silahla yapan bi youtube kanali vardi. Adamlar ps,iphone vs gibi cihazlari silahla parcaliyodu o kanali bulabilirsen biraz kopya cekebilirsin

1- Telefon
2- Klavye
3- Kasa
4- Diğer (Öneriniz )

Mesela odanın kapısı kapanmıyor.Uçan tekmeyle kapıyı kırıyorsun.
Nasıl fikir?
(ortalığı param parça edip, sinir krizi geçirmeyi unutma)

Videonu izlemedim, bu soruna istinaden oneride buluncam
Takoz kullanilmayan telefon varsa evinde onu hasat edebilirsin ama biraz yaraticilik katman lazim
Baslik da soyle olabilir:3310 vs. Me gibi gibi...
Bol kazanclar.

Anladım kardeşim , takoz olmasada dandik birşey var elimde , teşekkür ederim önerin için :)

---------- Mesaj saat 01:08:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:07:43 civarında gönderildi. ----------

Mesela odanın kapısı kapanmıyor.Uçan tekmeyle kapıyı kırıyorsun.
Nasıl fikir?
(ortalığı param parça edip, sinir krizi geçirmeyi unutma)

Harika fikirlerde kardeşim , kış günü kapısız naparız biz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri