Özgün videoya reklam vermek?

• Kullanıcı Mylitta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Mylitta

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, spamda bir türlü tutunamadım. Öyle ettim olmadı böyle ettim olmadı. 4-5 günlüğüne günlük 6-7 lirayı görüyor kanallar. Sonra güm. Ben bu stresi çekemeyeceğim. Özgün bir fikrim var. Elimde canonun 720p çekim yapan bir el kamerası var. Kamera karşısında konuşacağım bir kanal olacak. video düzenleme ve eğlenceli hale getirmek için şu an after effects öğrenmeye çalışıyorum(tüm vaktimi buna ayırıyorum çalışmak da ne çalışmak) şimdi bu kanalı tutundurmak zor olacak. Çünkü insanların üzerine arama yapmayacakları bir konsept. Ancak markalaşırsa başarıya ulaşabilir. Aylık 100 tl gibi bir bütçe ayırsam reklama. Bunu 600 TL olarak 6 ay'a bölsem. Bana geri dönüşü olur mu? Yoksa paramı çöpe mi atarım? Daha önce reklam vermiş arkadaşların/ağabeylerin önerileri nedir? Okurken bile harcadığınız değerli vakit için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

öncelikle fikrinin iyi olması lazım.. ingilizcen varsa daha iyi olur tüm dünyaya hitap edersin.. after effects i çok iyi öğrenirsen inanılmaz getirisi olur.. son olarak reklam olayında ne kadar çok yatırım yaparsan ona endeksli olarak abonen ve izlenimin de artar.. yani 100 tl aylık çok düşük bir meblağ ancak hiç yoktan iyidir güzel bir fikir ama dediğim gibi projenin kaliteli olması lazım..

Tabi kanalın içeriği, kalitesi ve performansı önemli ancak reklam vereceksen kanalın için kısa (ideal olarak 1 dakika ve altı) bir kanal reklam videosu, fragmanı hazırlamanı öneririm. Bu videonun hem küçük önizleme resmi (görüntülü reklamlar için) hem de ilk 5 saniyesi (videolu reklamlar için) önemli ve can alıcı olmalıdır. Sonrasında ayırdığın günlük bütçe ile bu videonun tanıtımını yaparsan izleyenler kanalın hakkında bilgi sahibi olur ve ilgilenenler de kanalına abone olur. Bol şanslar

Reklamdan geri dönüşüm sağlaman için içeriklerini gerçekden sağlam olması gerekli, başlangıç için iyi bir izlenim oluşturmalısın belli bir konseptin ve hedef kitlen olmalı onların nelerden zevk aldığını düşünerek kurgulamalısın ayrıyeten güncel olmalı, başarılar. :)

Bende ileride reklam vermeyi düşünüyorum ama 100 video yükledikten sonra..Ha videolarıma içeriğe çok güveniyorum kesin tutar diyorsan ( zaten alacağın izlenim kazanacağın abone sayısı bunu gösterecektir) reklam vermeden önce en az 25 videon olsun...

Diğer bir fikrim şu şekilde ;
Reklam için acele etme 100 video yükle kanalın 3-4 aylık olsun baktın izlenim geliyor abone sayın artıyor reklam verirsin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri