Aslında sayfa to benim elimde istediğim seviyelere getirebiliyorum. Onun için kazanç noktasında pek sıkıntım yok. İzleyiciyi pek sıkmak istemiyorum kanalım özgün olduğu için. Şu anda to 15-20 arası.
Adsenseyi öcü gibi görmeyin, Network firmaları yok iken Adsense vardı ve ayrıca reklam gelirlerinin büyük kısmı bazı firmalar için adsense bazı firmalar için ise tamamı adsensedir. Bir müşteri kazanacağız derken bir kurumu karalamayalım. " Sahtekarca Davrananların Hakkında Konuşulanlar Kurumu Karalamaya Girmemektedir. " Adsense sahtekarca davranmıyor ve üstelik gününde ödeme yapar. Korkularınız, daha önce dediğim gibi eğer tek kanal ve kurallara uygun ise adsensede takılın derim. Kimseye zarar edecek tavsiyelerde bulunmadım bulunmamda. Size tahminlerimi değil tecrübe ve tavsiyelerimi sunuyorum.
Derseniz ki.! Ben dah açok kazanmak istiyorum, şansınızı deneyin. Ben korkularımı garanti altına almak istiyorum diyorsanız, şansınızı deneyin
Firmamızın 3 ay deneme süreci vardır. Son 1 ay kala tek taraflı sözleşmeyi fesh edebilirsiniz.